Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Evelin wrote:Ale chyba owu jest od 24 do 36 godz po pokazaniu sie dwuch kresek? To kolejnego dnia powinna juz byc bladsza.. ? Tym bardziej ze kazdy test robilam wieczorem
to nie rozumiem tych ciemnych trzy dni pod rzad, a gdyby serio owu tak pozno u mnie byla to wtedy I tak tego 10tego @ nie bedzie jeszcze.. wiec chuja wiem
Szczerze to z tego wszystkiego tez chuja wiem haha
Aniał- szczere kondolencje.. Widzisz jakie życie plata figle -od wesela do pogrzebu, przykre..AniaŁ123 lubi tę wiadomość
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
sandrula wrote:Jezu, dziewczyny, dopiero ogarnelam to, ze w wiadomościach są zaproszenia do przyjaciół
hahahaha .
Wiec sorki za opóźnienie w akceptowaniu:D
Ja też nie wiedziałam
sandrula lubi tę wiadomość
-
KlaudyŚ wrote:Kochane ja po.drzemce zmulilo mnie strasznie chyba z 3 godziny spalam.
Bylam.pytac o.terminy do.endrokrynologa do.ktorego chodze i.termin.na.sierpień no.chyba ich glowa boli.mialam.przyjsc od razu jak.zobacze dwie.kreski inco.teraz mam.zrobic jedyne co.udalo.mi.sie wyprosic to prywatnie na 14czerwca az sie boje co sie z hormonami będzie działo
Spioszku zafasolkowany :*
Wszystko sie ulozy, nie zawsze mamy odrazu to, czego chcemy
A mowie TO jaTa ktora nie wie kiedy ma owu haha
KlaudyŚ lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:Anial współczuję śmierci babci męża
trzymajcie się..
A jeśli chodzi o dietę to że względu na hashi chce spróbować czy coś pomożemam nadzieję że tak..
Nie wiem czy była o tym mowa, ale polecam Ci stronę http://www.celiakia.pl/
Zamieszczają tam listę produktów bezglutenowych, które niekoniecznie mają takie oznaczenie na opakowaniu, są też przepisy i wiele innych informacji.
Polecam też zakup dobrej mieszanki mąki bezglutenowej, która zastąpi zwykłą pszennąGaduaaa lubi tę wiadomość
-
Magdal90 wrote:dziewczyny mam pytanie- endometrium w 24 dniu cyklu 9 mm to dobre?
Ja w ostatnim cyklu w 11 dniu miałam 15 mm, ale to chyba zależy od długości cyklu i terminu ovu. -
Padam, wiec DOBRANOC! :*
Nikt nie pisze, to ja taka nie bede psiochy
Jutro pozniej wracam z pracy, mozliwe ze w srode tez wiec nie obiecuje, ze sie odezwe ...
Buziaki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2016, 22:23
karolka22 lubi tę wiadomość
-
Evelin wrote:Spioszku zafasolkowany :*
Wszystko sie ulozy, nie zawsze mamy odrazu to, czego chcemy
A mowie TO jaTa ktora nie wie kiedy ma owu haha
Moj nie mozze dojść do siebie zamartwia się skarbek co teraz będzie ale damy rade dzis mi nakupowal owocow duzo i powiedzial ze mam sie od dzis zdrowo odżywiać
-
Evelin wrote:Zastanawia mnie tylko czemu od piatku na testach dwie grube krechy a czwartego dnia troszke bledsza, to kiedy ja mam owuMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
KlaudyŚ wrote:Oj cos czuje ze too bedzie cięższy okres niż sie spodziewałam.
Moj nie mozze dojść do siebie zamartwia się skarbek co teraz będzie ale damy rade dzis mi nakupowal owocow duzo i powiedzial ze mam sie od dzis zdrowo odżywiać
AniaŁ tak mi przykro ;( TulęAniaŁ123 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualny
-
nikola2877 wrote:a co to dokladnie jest endometrium?
"Endometrium, czasem określane także jako wyścielisko, to charakterystyczna błona śluzowa macicy występująca u ssaków. Wykazuje bardzo wysoką wrażliwość na hormony steroidowe, czego wynikiem są zmiany jego powierzchni w przebiegu cyklu miesięcznego. Kluczową rolę odgrywa tu oczywiście stężenie estrogenu.
Powłoka ulega rozrostowi w czasie dojrzewania pęcherzyków Graffa, co jest stadium przygotowującym macicę do zagnieżdżenia się w jej wnętrzu zapłodnionej komórki jajowej.
W drugiej fazie cyklu zwiększa się natomiast wydzielanie progesteronu (jeżeli oczywiście nie doszło do zapłodnienia) co hamuje rozrost endometrium, a w dalszym czasie wywołuje jego złuszczanie. Wtedy też rozpoczyna się miesiączka."nikola2877 lubi tę wiadomość
-
wczoraj mialam pierwszą wpadke .
Zachcialo mi sie na kolacje mrożona pizzę a ze do lodówki jej nie schowalam moglam od razu na mikrofalówce ustawić m.low ale na 8minut ale nie wiem co mi sie pokrecilo przychodze otwieram pizza spalona sobie.mysle co ja narobilam patrze na pokrętło a tam ustawione m.hight myslalam.ze padne tam ze śmiechu mój wściekły na mnie ze pizzę zmarnowalam a ja die śmiałam i z siebie i z tej pizzy która potem spalona zjadlam ze smakiem -
KlaudyŚ wrote:wczoraj mialam pierwszą wpadke .
Zachcialo mi sie na kolacje mrożona pizzę a ze do lodówki jej nie schowalam moglam od razu na mikrofalówce ustawić m.low ale na 8minut ale nie wiem co mi sie pokrecilo przychodze otwieram pizza spalona sobie.mysle co ja narobilam patrze na pokrętło a tam ustawione m.hight myslalam.ze padne tam ze śmiechu mój wściekły na mnie ze pizzę zmarnowalam a ja die śmiałam i z siebie i z tej pizzy która potem spalona zjadlam ze smakiem
Klaudys Ty to agentka jestes!
Mąż jak zareagował?
Dziewczyny jak lista sie teraz przedstawia? Kto testuje jakos na dniach?