Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nikola2877 wrote:Klaudys Ty to agentka jestes!
Mąż jak zareagował?
Dziewczyny jak lista sie teraz przedstawia? Kto testuje jakos na dniach?
Ja mam termin @ na 13więc pewnie w tych okolicach będę testować
straszną noc miałam, głupie, ale realistyczne sny. Obudziłam się o 2:30 i nie mogłam praktycznie zasnąćpadłam gdzieś ok. 5:30. Po czym o 6 zadzwonił budzik... także mierzenie temp. dzisiaj mega niemiarodajne.
Pozdrawiam znad kubka herbatki. Zazwyczaj była to kawa, ale od kilku dni w ogóle mnie do kawy nie ciągnie... -
KlaudyŚ wrote:Narzeczony kochana
Byl wsciekly ale.potem mu przeszło.
Wlasnie czekam.na.pobranie krwi na bete
Ale sie.stresuje jak.przed testem
Hehehe mój błąd :p
Nie stresuj sie :* ja się stresuje za każdy razem jak mam iść do gina
Faceci...niby chca a później wpadają w panikę. -
KlaudyŚ wrote:Oj cos czuje ze too bedzie cięższy okres niż sie spodziewałam.
Moj nie mozze dojść do siebie zamartwia się skarbek co teraz będzie ale damy rade dzis mi nakupowal owocow duzo i powiedzial ze mam sie od dzis zdrowo odżywiać
Widzisz jaki kochany :*
Wiec odzywiaj sie zdrowo i ze smakiem -
Hej witam
wtorkowo
Klaudyś Twój men musi zaakceptować wiadomość i gdzieś tam sobie ją na ktoejś półce w główce ułożyć.. ważne że myśli o Tobie i Twoim/Waszym zdrowiu.. reszta przyjdzie sama
Evelin ciekawe czy dasz radę nadrobić hahahahaFabianCyprian
Tymuś
-
Cześć kobietki kochane
Nie mam czasu na nic ostatnio, padam wieczorami jak mucha... doczytuje ale nie piszę, przepraszam
kurczę blade Klaudyyyysss ale byłam wczoraj w szoku wieczoremostatnio jak czytałam pisałaś że temp spada a tu taki suprise
strasznie się ciesze kochana, gratuluję i życzę żeby wszystko się ułożyło po twojej mysli :* trzymam kciuki za piękna bete :*:*:*
Witam wszystkie nowe dziewczynyoj trochę was tu jest
pozdrawiam i gwarantuje ze stałe forumowiczki powiedzą wam "więcej" niż byście chciały hehe
powodzenia wszystkim:)
Waldi, SylwuŚ, Gadułka, Kim, Ptasiorek, Zołzontko, PączuŚ, Wisienka, Ewelka, Szatynka, Sandrulka, Nikola, Liliphutek:) wszystkie was cmokam i sciskam mocnonie gniewajcie sie jakbym sie jeszcze troche nie odzywala :*:*:*:*
Miłego, przytulaśnego, spokojnego, pozytywnego i słonecznego dniaGaduaaa, Pączek, nikola2877, WaldhauzerM, Kim87 lubią tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Waldi, SylwuŚ, Gadułka, Kim, Ptasiorek, Zołzontko, PączuŚ, Wisienka, Ewelka, Szatynka, Sandrulka, Nikola, Liliphutek:) wszystkie was cmokam i sciskam mocno
nie gniewajcie sie jakbym sie jeszcze troche nie odzywala :*:*:*:*
Miłego, przytulaśnego, spokojnego, pozytywnego i słonecznego dnia
dla Ciebie również miłego dniaFabianCyprian
Tymuś
-
Evelin ciekawe czy dasz radę nadrobić hahahaha[/QUOTE]
Ja nie dam rady? Ja?
Napewno!
Tylko jak zaczne czytac, to odpisze na drugi dzienale moze i lepiej szybciej zleci do testowania
Caluje was mocno
Odpalam mego Golfa i z piskiem opon ruszam ku pracybaaaaj :*
Gaduaaa, AniaŁ123, sandrula, Tuliska lubią tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Cześć kobietki kochane
Nie mam czasu na nic ostatnio, padam wieczorami jak mucha... doczytuje ale nie piszę, przepraszam
kurczę blade Klaudyyyysss ale byłam wczoraj w szoku wieczoremostatnio jak czytałam pisałaś że temp spada a tu taki suprise
strasznie się ciesze kochana, gratuluję i życzę żeby wszystko się ułożyło po twojej mysli :* trzymam kciuki za piękna bete :*:*:*
pozdrawiam i gwarantuje ze stałe forumowiczki powiedzą wam "więcej" niż byście chciały hehe
Waldi, SylwuŚ, Gadułka, Kim, Ptasiorek, Zołzontko, PączuŚ, Wisienka, Ewelka, Szatynka, Sandrulka, Nikola, Liliphutek:) wszystkie was cmokam i sciskam mocnonie gniewajcie sie jakbym sie jeszcze troche nie odzywala :*:*:*:*
Buziaki :* :* :*
-
Witam Was Kochane
Ja dzisiaj nie mogłam się zwlec z łóżka i do tej pory mam ciężkie powieki, a w pracy jestem od 7.00
Ale za to jest piękna pogoda, więc może jakoś przetrwam
Klaudyś trzymam mocno kciuki!!!! -
Tuliska wrote:Cześć kobietki kochane
Kochanaaaa
Również miłego dnia!! :*
A co u Ciebie?!
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
AniaŁ123 wrote:Witam Was Kochane
Ja dzisiaj nie mogłam się zwlec z łóżka i do tej pory mam ciężkie powieki, a w pracy jestem od 7.00
Ale za to jest piękna pogoda, więc może jakoś przetrwam
Klaudyś trzymam mocno kciuki!!!!
Ja od 6:30siedzę już za biurkiem
Głowa mnie coś tylko pobolewa ;/ ale powoli się rozkręcam -
Pączek wrote:Haj
Ja od 6:30siedzę już za biurkiem
Głowa mnie coś tylko pobolewa ;/ ale powoli się rozkręcam
Dzieńdoberek :*
To Ty jesteś pracuś