Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina2787 wrote:Ja Wam powiem że też niby na luzie podchodzę do tego ale jak w tamtym cyklu 2 dni przed @ dostałam plamień to się cała trzęsłam jak galareta, że to może być bobo, i co teraz itp. oszalałam po prostu. A jak @ przyszła to się poryczałam więc mój spokój jakoś tu nie pomógł muszę całkowicie nie myśleć a plamienia traktować jak oznakę @ chociaż nigdy wcześniej ich nie miałam ale teraz już wiem jak może być. No chyba że przyjdą jeszcze wcześniej [/QUO
Zanim ja się porządnie rozkrwawię to przed 2 dni, czasami jeden dzień mam właśnie takie plamienia... Latam ciągle do toalety sprawdzić, czy coś tam wyleciało, bo ponownie mam dyskomfort Na ten moment cisza (twu, twu).
-
nick nieaktualny
-
kozamonia wrote:Ja dzisiaj mam ostatki @ więc od jutra zaczynamy starania po całości. Wczoraj mój cały dzień czytał jakimi suplementami się wzmacniać i będziemy kupować chyba dzisiaj
ale faktycznie jak człowiek już się naprawdę stara to ciężko o tym nie myśleć i nie rozmawiać. Ostatnio się nawet przyłapałam na tym, że dziennie coś mężowi truję o ciąży, kochaniu się albo plemnikach. Zwariować można!
A doła złapałam w piątek jak okazało się, że kolejna moja koleżanka zaszła w ciążę. Druga ciąża, która udała im się za pierwszym podejściem do starań. A tu człowiek się męczy tyle.
I jakie będziecie kupować? Ja wczoraj mojemu powiedziałam, ze może warto by było zakupić dla niego jakieś suple. Myślałam, ze się nie zgodzi, bo on jest anty tabletkowy Ale mnie zaskoczył, powiedział, że ok. :o Doskonale Cię rozumiem, wczoraj dowiedziałam się, że moje 3 znajome zaciążyły i wszystkie za drugim podejściem. Szczęściary!
-
nick nieaktualnyAnulka I oby taka cisza została już ja właśnie nigdy wcześniej plamień nie miałam u mnie to brzuch jest zwiastunem @ jak mnie zaczyna boleć to już wiem że zaraz będzie cholernica. A tym razem 2 dni przed plamienia i zero bólu ale za to w nocy jak już przyszła na dobre to myślałam że wykituje tak mnie bolał
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Anulka I oby taka cisza została już ja właśnie nigdy wcześniej plamień nie miałam u mnie to brzuch jest zwiastunem @ jak mnie zaczyna boleć to już wiem że zaraz będzie cholernica. A tym razem 2 dni przed plamienia i zero bólu ale za to w nocy jak już przyszła na dobre to myślałam że wykituje tak mnie bolał
To ja dzięki nim wiedziałam, że cioteczka z Ameryki jest bliżej niż myślałam Współczuję
-
15 dc temp 36.78.
Melduję się na posterunku. Ale tylko na chwilę.
Jestem po usg. Jedno jajo pękło i pełno płynu poovu.
Dostałam zalecenie nie wychodzenia z łóżka. I co drugi dzień.
Później się odezwę.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnyAnula1986 wrote:To ja dzięki nim wiedziałam, że cioteczka z Ameryki jest bliżej niż myślałam Współczuję
Anulka może to dla mnie jakiś znak hehe u mnie to w ogóle dziwnie @ mam tylko 4 dni i 26dc, a może ja mam cykle bezowulacyjne a dobra nie myśleć o takich przykrościach -
WaldhauzerM wrote:15 dc temp 36.78.
Melduję się na posterunku. Ale tylko na chwilę.
Jestem po usg. Jedno jajo pękło i pełno płynu poovu.
Dostałam zalecenie nie wychodzenia z łóżka. I co drugi dzień.
Później się odezwę. -
Anula1986 wrote:I jakie będziecie kupować? Ja wczoraj mojemu powiedziałam, ze może warto by było zakupić dla niego jakieś suple. Myślałam, ze się nie zgodzi, bo on jest anty tabletkowy Ale mnie zaskoczył, powiedział, że ok. :o Doskonale Cię rozumiem, wczoraj dowiedziałam się, że moje 3 znajome zaciążyły i wszystkie za drugim podejściem. Szczęściary!
Jeżeli chcesz to mogę się po pracy go wypytać co tam dokładnie planuje i Ci dam znać -
Ma_jka wrote:hey dziewczyny
u mnie 27dc/33 , więc jeszcze tydzień do @
12d po owu
robiłam test - cień cienia , ja widziałam ale może mam urojenia
więc
poszłam na betę - jutro wynik - zobaczymy
Super. Trzymam kciuki. Może ja też jutro sprawdzę będzie 12 dc.