Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa wrote:Hej ja też zamierzona 36.6 ale 12dc dziś mi ovufriend pokazuje dzień nieplodny!!! Why????
Mi się wydaje, że dlatego że tempka Ci skakała raz góra raz dół i ovufr oszalał.... ja bym kochała się we wszystkie dni dookoła dla pewności... bo śluz masz płodny, lepiej polegać na ciele niż na programie moim zdaniemGaduaaa lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Ale w sumie to się aż tak nie znam- najlepiej oglądać wykresy tych, którym się udało zajść.. np. Sylwii.... chociaż wiadomo, że każda kobieta jest inna. Ech czarna magia. Zastanawiam się, jak to możliwe, że ludzie wpadają33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Kasia1987 wrote:Mi się wydaje, że dlatego że tempka Ci skakała raz góra raz dół i ovufr oszalał.... ja bym kochała się we wszystkie dni dookoła dla pewności... bo śluz masz płodny, lepiej polegać na ciele niż na programie moim zdaniem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 08:38
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
dzięki dziewczyny za rady no właśnie znam swój organizm dobrze... więc racja żeby polegać na sobie
zobaczymy jak to wyjdzie moim zdaniem płodne są.. ale do ovu jeszcze trochę bo mnie kłują jajniki jak mam ovu i śluz jest magśny więc to jeszcze nie to ale tak jak Gizmo mówisz nie ma co czekać na ostatnią chwilęFabian Cyprian Tymuś -
Kasia1987 wrote:Ale w sumie to się aż tak nie znam- najlepiej oglądać wykresy tych, którym się udało zajść.. np. Sylwii.... chociaż wiadomo, że każda kobieta jest inna. Ech czarna magia. Zastanawiam się, jak to możliwe, że ludzie wpadają
Uprawiają sex bez zabezpieczenia i bum hehehe
Statystycznie tych wpadających i nie starających a zachodzących jest dużo więcej
-
Dzień dobry wszystkim Paniom
Powinnam dzisiaj dostać @, ale jak na razie jej nie mam. Oczywiście cały czas mam ból miesiączkowy i ból krzyża. Trzyma mnie tak od 7 dni z przerwami. Coś czuję, że ta małpa czyha za rogiem Byłam wczoraj w aptece i dokupiłam kwas foliowy, testy owulacyjne. Chciałam jeszcze wziąć dla mojego Pana witaminki, ale obecnie nie mają na stanie
Kasia1987 - Może nie przyjdzie @, oby nie przyszła!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 10:05
-
Kasia1987 wrote:Wiele razy dziewczyny pisały, że negatywny test jest czasem gorszy od @...
Chyba się z tym zgadzam, dobija bardziej.
Kasiu - Strasznie mi przykro Ja aż tak nie jestem oczytana, więc nie wiem, staram się wszystko pomału nadrobić.
Ja nie testuję, bo coś czuję, że będzie negatyw, więc czekam na @
Może faktycznie dzisiaj się zjawi... Ehh