Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
LILITH.P wrote:cudnie by było
miałam się nie nastawiać w tym cyklu... ale tak ciężko. Trudno, pomarzę sobie, a najwyżej się bardziej rozczarujęnie jesteś sama
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
LILITH.P wrote:cudnie by było
miałam się nie nastawiać w tym cyklu... ale tak ciężko. Trudno, pomarzę sobie, a najwyżej się bardziej rozczarujębedziesz miała chociaz kilka dni radości a nie oczekiwania i zamartwiania sie
nawet jak pozniej bedzie rozczarowanie- ale co sobie pomarzyłas to Twoje!
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
LILITH.P wrote:wiem, wiem...
psychika płata różne figlei było to
szuflada wrote:ja w szczęśliwym cyklu po raz pierwszy idąc po test nie mówiłam sobie: nie nakręcaj się, nic z tego nie będzie....szłam z uśmiechem i mówiłam do siebie, że to na pewno to
i było to
ja się nie nakręcam jakoś mega mocno, jestem mega spokojna... co nie zmienia faktu, że dziwnie się czuję. Mdłości, problemy ze snem, głupie sny. Masakrycznie dziwne.
Marzę sobie, bo kto zabroni? Termin @ mam na poniedziałek, nie zamierzam wcześniej testować -
LILITH.P wrote:ja się nie nakręcam jakoś mega mocno, jestem mega spokojna... co nie zmienia faktu, że dziwnie się czuję. Mdłości, problemy ze snem, głupie sny. Masakrycznie dziwne.
Marzę sobie, bo kto zabroni? Termin @ mam na poniedziałek, nie zamierzam wcześniej testowaćchociaz pierwszy dziwny sen to był koszmar, ale reszta całkiem fajna
Dziewczyny mam wynik drugiej bety
I beta 1254,09 a po 48h beta 1958,97
zaczynam sie martwic bo to maly przyrost.
do tego zaczelo mnie swedziec i mam zaczerwieniona.
jutro wizyta u gina09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
KlaudyŚ wrote:Niech zgadne w g-kateringu
?
Dokładnie to byłam gdzieś obok Krosna, ale miasto zwiedziłam w następnym dniu i nawet szklanki kupiłam -
sandrula wrote:Jesteeem!
Według gina ciąża okolo 4 tygodniowa
Zarodek widziałam, okolo 6 mmzagniezdzil sie po lewej stronie.
Beta według gin jak najbardziej w porządku, nie ma się zupełnie czym przejmować
No i dostałam skierowania na milion badanjak juz będę miec wyniki mam się do niego zgłosić żeby sobie je ,,pooglądać "
A kolejne usg za 2-3 tygodnie
Ulzylo mi.
Sandrula superowo!!!! Takie wieści bardzo cieszą -
szatynka wrote:Dziewczyny mam wynik drugiej bety
jutro wizyta u gina
Ej wpisz wynik bety na bbf to Ci przeliczy..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Gaduaaa wrote:bezglutenowce powiedzcie mi czy takie lody ze automatu.. włoskie.. to można ?
Można
Tylko bez wafelkaWafelek delikatnie oblizać i wyrzucić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 16:47
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
jutro wizyta u ginaMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
jutro wizyta u gina
Szatynka nie denerwuj się. Sandrula też swoje wczoraj przeszła, a dzisiaj jest mega szczęśliwa. Zaczekaj z ewentualnymi zmartwieniami do jutra. Jeżeli lekarz rzeczywiście stwierdzi coś takiego, to na pewno coś Ci zaleci, aby pomóc. Ale na pewno wszystko będzie bardzo dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 16:50
-
np znalazłam to: ."
"W prawidłowej ciąży poziom HCG wzrasta przynajmniej o 66 % w ciągu 48 godzin i o 114 % w ciągu 72 godzin. Im ciąża starsza tym wzrost stężenia HCG wolniejszy i w przedziale 1200 mIU/ml-6000 mIU/ml poziom HCG podwaja się średnio w czasie 96 godzin (4 dni), a dla stężeń przekraczających 6000 mIU/ml ten czas może być jeszcze dłuższy. Przy HCG przekraczającym 6000 mIU/ml lepszą informację o stanie i umiejscowieniu ciąży daje USG.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO