X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Owulka mogla wystąpić 14dc

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KlaudyŚ wrote:
    Owulka mogla wystąpić 14dc
    myślę że jest dziś albo jutro będzie.. a wczoraj pik lh był

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • sandrula Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczerze to za cholerę nie znam się na testach owu, ani jednego nie wykonałam:D

il5hxzdv1dlz2zbx.png

02.02.2017 - Błażejek <3 3080 g i 54 cm do kochania <3
  • Pączek Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaŁ123 wrote:
    Pączek a Ty też jesteś bezglutenowiec?
    Ania wiesz co - ja to tak staram sie nie jesc glutenu i miesa - jak zjem to mi sie nic nie stanie :)
    Generalnie staram sie ożywiać zdrowo :)

AniaŁ123 lubi tę wiadomość

• Pączek Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    A wlasnie ja mam pytanie bo tak czytam i czytam i ciut zgłupiałam
    Jezeli test owu pokazuje mi dwie grube krechy tzn ze owu bedzie za 12-36h wiec w sumie nie musze męczyć chłopa jak mam krechy tylko np dzien po ?
    I jak z tempym wyjdzie mi ze tu jest owu np 14 dnia to seksik 15 jest spoko ?

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pączek wrote:
    A wlasnie ja mam pytanie bo tak czytam i czytam i ciut zgłupiałam
    Jezeli test owu pokazuje mi dwie grube krechy tzn ze owu bedzie za 12-36h wiec w sumie nie musze męczyć chłopa jak mam krechy tylko np dzien po ?
    I jak z tempym wyjdzie mi ze tu jest owu np 14 dnia to seksik 15 jest spoko ?
    test owulacyjny ja ma dwie takie same kreski lub testową mocniejszą od kontrolnej wskazuje że w tym momencie jest najwyższy poziom LH ... i do 36gdzin wystąpi owu...więc dzień po na <3 też jest dobry... :)

Pączek lubi tę wiadomość

• nikola2877 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:

Gaduuu a ja wlasnie mialam dwie mocne kreseczki w dzien kiedy owulka wystapila.

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nikola2877 wrote:
    Gaduuu a ja wlasnie mialam dwie mocne kreseczki w dzien kiedy owulka wystapila.
    poważnie ? potwierdzałaś monitoringiem rozumiem?
    i testowałaś dzień przed?

• nikola2877 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana ze mna to bylo tak: bylam u ginekologa w 14dc(czwartek) ok 10 rano i widzial pecherzyk dominujacy 18mm w lewym jajniku.
    Pozniej mowie: kupie sobie testy owulacyjne i tego tez dnia zrobilam ok godz 17. Byly dwie mocne krechy. Ok 19 mialam sluz bialka kurzego a ok 22 mocny bol lewego jajnika.
    Z moim serduszkowalismy w piatek ok 22 bo wtedy dopiero sie widzielismy. Niby 12-36godz od pozytywu a i tak nic nie bylo bo owulka byla w czwartek.
    Ostatnio pytalam gina czy moglam wtedy miec ta owulacje w czwartek powiedzial ze jak najbardziej mozliwe.

• nikola2877 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a w piatek jak zrobilam tes ok 17 to juz druga nie byla tak mocna jak dnia poprzedniego.

• Evelin Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja tak na szybko, bo jestem zajeta :) pytanko mam dzis test owu wyszedl taki jak w niedziele co myslicie ????

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d74a7843f175.jpg

Krotka pilka seks dzis czy nie? :)
    Nadrobie Was w piatek bo wracam wczesniek a sobota wolna :)
    Lovaam! <3

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czyli generalnie rzecz biorąc znowu nie ma reguły i wszytsko jest możliwe ehheh ;)
    ah ta natura ...
    ja smię przypuszczać że miałam owu dziś bo miałam smugi krwi w śluzie,. myślę że jaja popękały

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelina wygląda na 2 jednakowe kreski... nie wiem czy lampa jej nie rozswietla.. jesli są dwie jednakowe to działajcie :)

• Evelin Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Evelina wygląda na 2 jednakowe kreski... nie wiem czy lampa jej nie rozswietla.. jesli są dwie jednakowe to działajcie :)

No lapa wlasnie tak blysla, sory za jakosc ale szybko cyklam :) ejj mi od tamtego piatku tak pokazuje.. robilam w piatek, sobote, niedziele. W poniedzialek i wtorek nie i dzis zrobilam i dalej taka

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • nikola2877 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    czyli generalnie rzecz biorąc znowu nie ma reguły i wszytsko jest możliwe ehheh ;)
    ah ta natura ...
    ja smię przypuszczać że miałam owu dziś bo miałam smugi krwi w śluzie,. myślę że jaja popękały

Ja Ci napisałam jak bylo w moim przypadku :) najlepiej serduszkowac od momentu jak sa te dwie kreseczki :)

• nikola2877 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin wrote:
    No lapa wlasnie tak blysla, sory za jakosc ale szybko cyklam :) ejj mi od tamtego piatku tak pokazuje.. robilam w piatek, sobote, niedziele. W poniedzialek i wtorek nie i dzis zrobilam i dalej taka

Jutro zrób ciążowy.
    Może jest cos na celu

• Evelin Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nikola2877 wrote:
    Jutro zrób ciążowy.
    Może jest cos na celu

Dzis odpuszcze, chce poczekac do weekendu bo moze w piatek sie pojawi, zawsze jak zrobie test to zaraz przylazi. :\

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin wrote:
    trochę długo Ci pokazuje te dwie mocne kreski

• Evelin Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    trochę długo Ci pokazuje te dwie mocne kreski

Myslalam, ze gdy sa dwie kreski to potem zanikaja. Wy tak mialyscie i nie wiem czy bzykac czy nie

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin wrote:
    Myslalam, ze gdy sa dwie kreski to potem zanikaja. Wy tak mialyscie i nie wiem czy bzykac czy nie
    zasiana jesteś ;)

‹‹ 2113 2114 2115 2116 2117 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ