Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa wrote:myślę że jest dziś albo jutro będzie.. a wczoraj pik lh był
Jezeli test owu pokazuje mi dwie grube krechy tzn ze owu bedzie za 12-36h wiec w sumie nie musze męczyć chłopa jak mam krechy tylko np dzien po ?
I jak z tempym wyjdzie mi ze tu jest owu np 14 dnia to seksik 15 jest spoko ? -
Pączek wrote:A wlasnie ja mam pytanie bo tak czytam i czytam i ciut zgłupiałam
Jezeli test owu pokazuje mi dwie grube krechy tzn ze owu bedzie za 12-36h wiec w sumie nie musze męczyć chłopa jak mam krechy tylko np dzien po ?
I jak z tempym wyjdzie mi ze tu jest owu np 14 dnia to seksik 15 jest spoko ?też jest dobry...
Pączek lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Kochana ze mna to bylo tak: bylam u ginekologa w 14dc(czwartek) ok 10 rano i widzial pecherzyk dominujacy 18mm w lewym jajniku.
Pozniej mowie: kupie sobie testy owulacyjne i tego tez dnia zrobilam ok godz 17. Byly dwie mocne krechy. Ok 19 mialam sluz bialka kurzego a ok 22 mocny bol lewego jajnika.
Z moim serduszkowalismy w piatek ok 22 bo wtedy dopiero sie widzielismy. Niby 12-36godz od pozytywu a i tak nic nie bylo bo owulka byla w czwartek.
Ostatnio pytalam gina czy moglam wtedy miec ta owulacje w czwartek powiedzial ze jak najbardziej mozliwe. -
Hej ja tak na szybko, bo jestem zajeta
pytanko mam dzis test owu wyszedl taki jak w niedziele co myslicie ????
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d74a7843f175.jpg
Krotka pilka seks dzis czy nie?
Nadrobie Was w piatek bo wracam wczesniek a sobota wolna
Lovaam! -
Gaduaaa wrote:Evelina wygląda na 2 jednakowe kreski... nie wiem czy lampa jej nie rozswietla.. jesli są dwie jednakowe to działajcie
No lapa wlasnie tak blysla, sory za jakosc ale szybko cyklamejj mi od tamtego piatku tak pokazuje.. robilam w piatek, sobote, niedziele. W poniedzialek i wtorek nie i dzis zrobilam i dalej taka
-
Gaduaaa wrote:czyli generalnie rzecz biorąc znowu nie ma reguły i wszytsko jest możliwe ehheh
ah ta natura ...
ja smię przypuszczać że miałam owu dziś bo miałam smugi krwi w śluzie,. myślę że jaja popękały
Ja Ci napisałam jak bylo w moim przypadkunajlepiej serduszkowac od momentu jak sa te dwie kreseczki
-
Evelin wrote:No lapa wlasnie tak blysla, sory za jakosc ale szybko cyklam
ejj mi od tamtego piatku tak pokazuje.. robilam w piatek, sobote, niedziele. W poniedzialek i wtorek nie i dzis zrobilam i dalej taka
Jutro zrób ciążowy.
Może jest cos na celu -
Evelin wrote:No lapa wlasnie tak blysla, sory za jakosc ale szybko cyklam
ejj mi od tamtego piatku tak pokazuje.. robilam w piatek, sobote, niedziele. W poniedzialek i wtorek nie i dzis zrobilam i dalej taka
FabianCyprian
Tymuś