Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Owulka mogla wystąpić 14dc

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KlaudyŚ wrote:
    Owulka mogla wystąpić 14dc
    myślę że jest dziś albo jutro będzie.. a wczoraj pik lh był

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • sandrula Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczerze to za cholerę nie znam się na testach owu, ani jednego nie wykonałam:D

il5hxzdv1dlz2zbx.png

02.02.2017 - Błażejek <3 3080 g i 54 cm do kochania <3
  • Pączek Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaŁ123 wrote:
    Pączek a Ty też jesteś bezglutenowiec?
    Ania wiesz co - ja to tak staram sie nie jesc glutenu i miesa - jak zjem to mi sie nic nie stanie :)
    Generalnie staram sie ożywiać zdrowo :)

AniaŁ123 lubi tę wiadomość

• Pączek Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    A wlasnie ja mam pytanie bo tak czytam i czytam i ciut zgłupiałam
    Jezeli test owu pokazuje mi dwie grube krechy tzn ze owu bedzie za 12-36h wiec w sumie nie musze męczyć chłopa jak mam krechy tylko np dzien po ?
    I jak z tempym wyjdzie mi ze tu jest owu np 14 dnia to seksik 15 jest spoko ?

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pączek wrote:
    A wlasnie ja mam pytanie bo tak czytam i czytam i ciut zgłupiałam
    Jezeli test owu pokazuje mi dwie grube krechy tzn ze owu bedzie za 12-36h wiec w sumie nie musze męczyć chłopa jak mam krechy tylko np dzien po ?
    I jak z tempym wyjdzie mi ze tu jest owu np 14 dnia to seksik 15 jest spoko ?
    test owulacyjny ja ma dwie takie same kreski lub testową mocniejszą od kontrolnej wskazuje że w tym momencie jest najwyższy poziom LH ... i do 36gdzin wystąpi owu...więc dzień po na <3 też jest dobry... :)

Pączek lubi tę wiadomość

• nikola2877 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:

Gaduuu a ja wlasnie mialam dwie mocne kreseczki w dzien kiedy owulka wystapila.

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nikola2877 wrote:
    Gaduuu a ja wlasnie mialam dwie mocne kreseczki w dzien kiedy owulka wystapila.
    poważnie ? potwierdzałaś monitoringiem rozumiem?
    i testowałaś dzień przed?

• nikola2877 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana ze mna to bylo tak: bylam u ginekologa w 14dc(czwartek) ok 10 rano i widzial pecherzyk dominujacy 18mm w lewym jajniku.
    Pozniej mowie: kupie sobie testy owulacyjne i tego tez dnia zrobilam ok godz 17. Byly dwie mocne krechy. Ok 19 mialam sluz bialka kurzego a ok 22 mocny bol lewego jajnika.
    Z moim serduszkowalismy w piatek ok 22 bo wtedy dopiero sie widzielismy. Niby 12-36godz od pozytywu a i tak nic nie bylo bo owulka byla w czwartek.
    Ostatnio pytalam gina czy moglam wtedy miec ta owulacje w czwartek powiedzial ze jak najbardziej mozliwe.

• nikola2877 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a w piatek jak zrobilam tes ok 17 to juz druga nie byla tak mocna jak dnia poprzedniego.

• Evelin Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja tak na szybko, bo jestem zajeta :) pytanko mam dzis test owu wyszedl taki jak w niedziele co myslicie ????

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d74a7843f175.jpg

Krotka pilka seks dzis czy nie? :)
    Nadrobie Was w piatek bo wracam wczesniek a sobota wolna :)
    Lovaam! <3

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czyli generalnie rzecz biorąc znowu nie ma reguły i wszytsko jest możliwe ehheh ;)
    ah ta natura ...
    ja smię przypuszczać że miałam owu dziś bo miałam smugi krwi w śluzie,. myślę że jaja popękały

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelina wygląda na 2 jednakowe kreski... nie wiem czy lampa jej nie rozswietla.. jesli są dwie jednakowe to działajcie :)

• Evelin Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Evelina wygląda na 2 jednakowe kreski... nie wiem czy lampa jej nie rozswietla.. jesli są dwie jednakowe to działajcie :)

No lapa wlasnie tak blysla, sory za jakosc ale szybko cyklam :) ejj mi od tamtego piatku tak pokazuje.. robilam w piatek, sobote, niedziele. W poniedzialek i wtorek nie i dzis zrobilam i dalej taka

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • nikola2877 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    czyli generalnie rzecz biorąc znowu nie ma reguły i wszytsko jest możliwe ehheh ;)
    ah ta natura ...
    ja smię przypuszczać że miałam owu dziś bo miałam smugi krwi w śluzie,. myślę że jaja popękały

Ja Ci napisałam jak bylo w moim przypadku :) najlepiej serduszkowac od momentu jak sa te dwie kreseczki :)

• nikola2877 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin wrote:
    No lapa wlasnie tak blysla, sory za jakosc ale szybko cyklam :) ejj mi od tamtego piatku tak pokazuje.. robilam w piatek, sobote, niedziele. W poniedzialek i wtorek nie i dzis zrobilam i dalej taka

Jutro zrób ciążowy.
    Może jest cos na celu

• Evelin Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nikola2877 wrote:
    Jutro zrób ciążowy.
    Może jest cos na celu

Dzis odpuszcze, chce poczekac do weekendu bo moze w piatek sie pojawi, zawsze jak zrobie test to zaraz przylazi. :\

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin wrote:
    trochę długo Ci pokazuje te dwie mocne kreski

• Evelin Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    trochę długo Ci pokazuje te dwie mocne kreski

Myslalam, ze gdy sa dwie kreski to potem zanikaja. Wy tak mialyscie i nie wiem czy bzykac czy nie

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin wrote:
    Myslalam, ze gdy sa dwie kreski to potem zanikaja. Wy tak mialyscie i nie wiem czy bzykac czy nie
    zasiana jesteś ;)

‹‹ 2113 2114 2115 2116 2117 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ