Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa wrote:test owulacyjny ja ma dwie takie same kreski lub testową mocniejszą od kontrolnej wskazuje że w tym momencie jest najwyższy poziom LH ... i do 36gdzin wystąpi owu...więc dzień po na
też jest dobry...
A to samo bedzie jak nie sikam a ovu z tempy mi to wyznaczy ? -
Pączek wrote:Dzięki
A to samo bedzie jak nie sikam a ovu z tempy mi to wyznaczy ?
a testem masz przed owu wyznaczoneFabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:tylko że z tempy wyznacza wstecz... bo OF wyznacza owu wtedy kiedy conajmniej 3 dni pod rząd masz wyższe temperatury.. i wtedy Ci wyznaczy czy była w pierwszym dniu wyższych czy dzień przed wyższymi ... więc dupa..
a testem masz przed owu wyznaczone
A ja nie chce sikać bo nie chce sie stresowac ze trzeba tu i teraz - myślałam ze jakos z temp powyznaczam a widze ze dupa -
Gaduaaa wrote:Zespół policystycznych jajników
Wlasnie czytalam o Tym i tam pisze, ze ma sie wtedy nieregularny okres, nadmierne owlosienie, nadwage, krosty na plecach itd a ja nic tam nie znalazlam co mam ja.. ale moze zle patrzylam. Najwyzej porobie badania, dobrze wiedziec, teraz bede miala to na uwadze :* -
Evelin wrote:Wlasnie czytalam o Tym i tam pisze, ze ma sie wtedy nieregularny okres, nadmierne owlosienie, nadwage, krosty na plecach itd a ja nic tam nie znalazlam co mam ja.. ale moze zle patrzylam. Najwyzej porobie badania, dobrze wiedziec, teraz bede miala to na uwadze :*
Evelin lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Evelin nie doszukuj się broń Boże żadnej choroby! Najpierw zaczekaj do @ i zrób test tą 10-tką
Ja życzę Ci jak najbardziej żeby to był ten cudowny groszekWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 20:47
Evelin lubi tę wiadomość
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
Pączek wrote:O matko....
A ja nie chce sikać bo nie chce sie stresowac ze trzeba tu i teraz - myślałam ze jakos z temp powyznaczam a widze ze dupa
Dla mnie najgorsze jest powstrzymanie się od picia przez 3 godziny
Robicie tak? -
AniaŁ123 wrote:Dla mnie najgorsze jest powstrzymanie się od picia przez 3 godziny
Robicie tak?
U mnie te kreski jedna do drugiej podobna nie było jak dziś u Gaduaaa ze krechy jak tralala więc chciałam tylko temp obserwowac bo tak to ja sie bede tylko stresowac przez te testy....ze wychodzi a nie ma chłopa albo co najgorsze nie chce mu sie....a ze u mnie kreski prawie identyczne...dałam sobie z tym spokój... -
Kochane jestem po.
Moje dziecię ma dzisiaj 13.09 mm. ;)Serducho jak ta lala. Aledalej plamie. ;(
I teraz dla was wszystkich którym gin mówi że prog się zmienia w ciągu dnia i nie da się go zmierzyć. Gówno prawda. Prog się waha ale zawsze musi być w granicy normy. Ponieważ ja miałam prog 6.07 przy normie 16.40-48 dostałam dawkę progesteronu 3x200g na dzień.sandrula, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Pączek wrote:No własnie ja mam z tym mega problem z tym nie piciem
U mnie te kreski jedna do drugiej podobna nie było jak dziś u Gaduaaa ze krechy jak tralala więc chciałam tylko temp obserwowac bo tak to ja sie bede tylko stresowac przez te testy....ze wychodzi a nie ma chłopa albo co najgorsze nie chce mu sie....a ze u mnie kreski prawie identyczne...dałam sobie z tym spokój...FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:Weź no pokaż te kreski.. Jak są takie same to chyba dobrze nie?
Ja w tym cyklu nie sikam...nic nie robie...zero...