Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam Was Kochane
Ja na razie uciekam w krzaki bo robota wzywaGaduaaa lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:no tak wczoraj pisałaś.. hmm czyli jest jeszcze szansa u mnie hehe
Zrobisz owulacyjny dzis i zobaczysz czy druga bledszajesli tak to tempka może jutro skoczy
Mi dzis tempka do góry. I znów cycki bola. Troche dlugo jak na mnie.
Zawsze zaczynają bolec jakies pare dni przed @. -
szatynka wrote:dziś mam wizytę o 15ej ciekawe czy przepisze mi jakieś lekarstwo na to dziadostwo. Nie wiem czy w I trymestrze można cokolwiek brać.
Póki co ratuję się podmywaniem z tantum rosa.
FabianCyprian
Tymuś
-
nikola2877 wrote:Zrobisz owulacyjny dzis i zobaczysz czy druga bledsza
jesli tak to tempka może jutro skoczy
Mi dzis tempka do góry. I znów cycki bola. Troche dlugo jak na mnie.
Zawsze zaczynają bolec jakies pare dni przed @.
no mam nadzieję że jutro temp odbije
dziś mam dalej ból owulacyjny i to konkret...FabianCyprian
Tymuś
-
Hej laleczki
Muszę was nadrobić później bo teraz wybieram się do biura ogarnąć papierologie zwiazaną ze zwolnieniem.
Waldi olej baby bedziesz chciała powiedzieć wtedy kiedy bedziesz chciala. Nie jestes zobligowana do mówienia komukolwiek czegokolwiek. A jak ciotka się wygadała trudno. Powiedz kuzynce że ty nic nie wieszMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
hej wszystkim!!
widzę, że nie tylko ja, jak zoombie się czujęu mnie 3 nocka z pobudką ok 3 w nocy. Juhu! U Was to pewnie zmiany hormonalne, groszki wariują. U mnie pewnie jakieś przesilenie, a może pełnia? ( a nie, dopiero 20 czerwca)
u mnie dziś 21 dzień cyklu, 9 dpo
byle do poniedziałkuKim87, Sylwia91 lubią tę wiadomość
-
LILITH.P wrote:hej wszystkim!!
widzę, że nie tylko ja, jak zoombie się czujęu mnie 3 nocka z pobudką ok 3 w nocy. Juhu! U Was to pewnie zmiany hormonalne, groszki wariują. U mnie pewnie jakieś przesilenie, a może pełnia? ( a nie, dopiero 20 czerwca)
byle do poniedziałkuFabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
Gaduaaa wrote:dla mnie to najgorszy okres ten od tygodnia po owulacji do @... niecierpię hehe
dla mnie w tym cyklu też, czuję się, jakby ktoś mnie przeżuł i wypluł.
Już bym poszła spać, a tu dopiero 8. -
LILITH.P wrote:hej wszystkim!!
byle do poniedziałku
Lilith u mnie 24dc 7dpo :p
A teraz czas megaaa sie dluzy -
nikola2877 wrote:Lilith u mnie 24dc 7dpo :p
A teraz czas megaaa sie dluzy
Oj się dłuży, dłuży....
ja W 24 dc mogłabym już testować, moje cykle są 25dnioweWiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 08:19
-
nick nieaktualny
-
Hejoo
krzaczor się wita
znowu nie miałam czasu wczoraj pisać ale byłam na bieżąco
Kimi kochana tak się cieszę ze wszystko jest w porzadku :* dzidzia rośnie zdrowo i bardzo fotogeniczna jest
Sandrula a widzisz wszystko jest dobrzei tak musi być
ściskam mocno
Waldi, twój brzusio twoja sprawarób kochana co Ci serducho podpowiada
byle żebyś się nie denerwowala
sama wiesz najlepiej jak będzie najlepiej :*
Gadulka może dzisiaj w nocy owu dopiero była??? Widzisz ja nalogowa monitoringomaniaczka tylko dzięki podgladaniu wiem co tak naprawdę tam piszczyskoczy tempka, pewnie wieczorem już będzie wyższa :*
Wszystkie pozostałe kobietki tyle mocno :*
Nic, wstawać trzebaKim87, Sylwia91, Pączek, Gaduaaa, Zołza:) lubią tę wiadomość