Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kim- ojoooojoooj
super zdjęcie!! Ja się cieszyłam jak głupia jak widziałam dzis u siebie pęcherzyk ciążowy a u Ciebie to dopiero musiało być przeżycie! Juz się nie mogę doczekać kiedy mój groszek sie tak zmieni
Teraz sie ciesz, nie stresuj a plemienia na pewno pójdą sio i juz nie wrócą!!Kim87, Evelin lubią tę wiadomość
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
Pączek wrote:No własnie ja mam z tym mega problem z tym nie piciem
U mnie te kreski jedna do drugiej podobna nie było jak dziś u Gaduaaa ze krechy jak tralala więc chciałam tylko temp obserwowac bo tak to ja sie bede tylko stresowac przez te testy....ze wychodzi a nie ma chłopa albo co najgorsze nie chce mu sie....a ze u mnie kreski prawie identyczne...dałam sobie z tym spokój...
Ja mam 50 testów. Muszę z nimi coś zrobić -
Kim brawo!!!
Normalnie w głowie się nie mieści, że to dziecko!!! Oczywiście wiem doskonale skąd się biorą dzieci, ale jak się tak nad tym głębiej zastanowi, to jest normalne cud. W brzuchu kobiety powstaje nowe życie, rozwija się i przychodzi na świat jako mały człowiek. Czad
Właśnie piję ziółka o. Sroki za Wasze zdrowie i nasze małe cudeńkaKim87 lubi tę wiadomość
-
Pączek wrote:A sikasz na nie ?
Kupiłam je dopiero w tym cyklu. Czekam na odpowiedni moment. Może jutro zacznę, tak dla wprawy, bo raczej jeszcze jest za wcześnie. -
1.rozowyflaming---> testuje: 4.06
2. Klaudyś--> testuje: 6.06/8.06 termin @ --> 8.06
3.Cherry_Blossom---> testuje: 12.06 termin @-->15.06
4.Evelin---> testuje: 12.06 termin @-->10.06
5.LILITH.P---> testuje: 13.06
6.nikola2877---> testuje: 16.06/17.06
7.Judi22---> testuje: 23.06
8.Kasia1987---> testuje: 26.06
9.Gaduaaa---> testuje: 29.06
10.AniaŁ123---> testuje: 30.06
11.misia1989--->testuje: 30.06 -
Powitać.. Też cierpię na bezsenność.. Ale dzisiaj muszę jechać na badania bo te pierwsze które zlecił lekarz najpierw nie zdążyłam bo szpital potem wizyta przepadła.. Ale zrobię mocz morfologię i glukozę żeby mieć aktualne..
Mam problem.. Wiedziałam że tak będzie.. Wczoraj pisała do mnie kuzynka pytała co u mnie.. Oczywiście w niedzielę zeszła była u nas no i wczoraj pisząc do mnie mówi
Myślałam że w niedzielę nam coś powiesz.. Że się udało bo jakoś dziwnie się zachowywałaś.. Ale ja the normalni zachowywałam.. Czego ona chce. Pamiętam że jak byłam w szpital to pisała do mnie że mą mega problemy co będzie musiała robić badania immunologiczne i trochę musi wywalić.. I zapytała wtedy jak starania.. Więc napisałam że odłożone bo leczę torbiel.. No a wczoraj od słowa do słowa i ona nagle.. Ale jak byś była w ciąży to byś mi powiedziała co??.......
Zapewniłam ją że tak.. Może źle zrobiłam ale co miałam zrobić..
I teraz tak. Jak pierwszy raz wyszłam ze szpitala akurat taka jedna ciotka u nas była.. Skapnęła się że jestem w ciąży. Więc wytłumaczyłam jej ładnie że nie życzę sobie aby info poszło dalej.. Ale śmiem niestety podejrzewać że niestety Ci co nie powinni np moja kuzynka wie ponieważ to rodzina.. Daleka ale rodzina.. Więc wczoraj wieczorem doszłam do wniosku że kuzynka wie tylko czai się.. A podobno taka szczera..
Dzisiaj wizyta.. Postawię wszystko na jedną kartę bo jestem pewna że wie.. Jutro zadzwonię do niej i powiem jak jest i dlaczego tak a nie inaczej.. Będę miała z głowy.. Ale powiem również że wiem że był przeciek i wiem od kogo.. Zobaczę czy się przyzna.. Jak nie to znaczy że jest bardzo dwulicowa..
Nie nie denerwuję się wcale jeśli o to chodzi.. Po prostu chce to załatwić zwłaszcza że podobno w niedzielę rodzinka na obiad przyjeżdża a nie chcę kwasu..
Sory.. Musiałam się wygadać.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Cześć dziewczyny.. moja temp wcale nie poszła do góry buuu
nie wiem gdzie ta owu w takim razie...
Waldi miej to za sobą, jak to mówią idź swoją drogą a reszta niech mówi co chce - miej to.w dupieWiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 07:06
FabianCyprian
Tymuś
-
Waldziu mysle ze to dobry pomysł aby porozmawiac z nia niestety u mnie bedzie podobnie i tez z kuzynka ,ale ja sie boje powiedziec bo ona powie swojej mamie a ona znowu powie moim rodzica a my czekamy z pawlem aby.minął pierwszy trymestr zeby bylo bezpieczniej.
-
hej, ja dziś znów wcześniej wstałam a teraz już umyta, umalowana, wyczesana i siadłam do kompa. W nocy nie mogłam spać bo przyplątało się jakieś dziadostwo, pipcia zaczerwnieniona i strasznie piecze
przez co mam stresa czy to nie odbije się na groszku.
waldi a mnie się zdaje, że kuzyneczce owa ciociunia coś na bąknęła. Wiesz takie info roznosi się niczym świeże bułeczki. No i kuzyneczka teraz próbuję wziąć się pod włos co być parę z ust puściłaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 07:05
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
szatynka wrote:hej, ja dziś znów wcześniej wstałam a teraz już umyta, umalowana, wyczesana i siadłam do kompa. W nocy nie mogłam spać bo przyplątało się jakieś dziadostwo, pipcia zaczerwnieniona i strasznie piecze
przez co mam stresa czy to nie odbije się na groszku.
waldi a mnie się zdaje, że kuzyneczce owa ciociunia coś na bąknęła. Wiesz takie info roznosi się niczym świeże bułeczki. No i kuzyneczka teraz próbuję wziąć się pod włos co być parę z ust puściłaFabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:Cześć dziewczyny.. moja temp wcale nie poszła do góry buuu
nie wiem gdzie ta owu w takim razie...
Waldi miej to za sobą, jak to mówią idź swoją drogą a reszta niech mówi co chce - miej to.w dupie
Gaduu pamietasz jak pisałam Ci ze miałam owulke 14dc w nocy? Tempka dopiero mi skoczyla w 16dc. Czyli dwa dni pozniej -
Gaduaaa wrote:a jakiś lekarz? coś? no bo wiesz, żeby było bezpieczniej
dziś mam wizytę o 15ej ciekawe czy przepisze mi jakieś lekarstwo na to dziadostwo. Nie wiem czy w I trymestrze można cokolwiek brać.
Póki co ratuję się podmywaniem z tantum rosa.09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
Waldi nie przejmuj się absolutnie jakimiś babami
Przecież to jest jak najbardziej uzasadnione, że nie chciałaś na prawo i na lewo rozpowiadać, jeśli jeszcze nie byłaś na to gotowa, lub obawiałaś się że może się coś stać z dzieckiem. A jak widać, powiedzieć komuś w zaufaniu, to też nie takie proste
Zrób tak, jak masz zamiar i to będzie najlepsze rozwiązanie
Powodzenia na badaniach :*WaldhauzerM lubi tę wiadomość