Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kim wlasnie grzmeralam w necie o przyrostach bety i natrafilam na te info co wyzej wkleilas. No ja pierwsza mialam powyzej 1200 wiec moze faktycznie od tej wartosci beta wolniej przyrasta. Progesteren w ciagu 2 dni wzrosl mi z 9,20 do 11,60
Kim87 lubi tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
szatynka wrote:Kim wlasnie grzmeralam w necie o przyrostach bety i natrafilam na te info co wyzej wkleilas. No ja pierwsza mialam powyzej 1200 wiec moze faktycznie od tej wartosci beta wolniej przyrasta. Progesteren w ciagu 2 dni wzrosl mi z 9,20 do 11,60
Wieć jak któraś bedzie bete pózniej sprawdzać proszę o tym pamiętać
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Pączek wrote:Koło mnie to maja wafelki bezglutenowe !! Trzeba 2 zł dopłacić ale sa
Całkiem spoko smakująwiec lody mam w odpowiednim wafelku
Pączek a Ty też jesteś bezglutenowiec?Pączek lubi tę wiadomość
-
Kasia1987 wrote:U mnie klasyka - pies, nordic, sklep, gotowanie, czekanie, witanie meza :p
Kasia witaj go ładnie -
szatynka wrote:Dzieki dziewczyny
jutro sie wszystko wyjasni
Szatynka uszy do góry. Wszystko jest i będzie dobrze -
Przyszły mi dzisiaj ziółka na ovu. Zaczynam dzisiaj pić. Nie wiem czy nie za późno, bo mam 8dc, ale myślę że mi nie zaszkodzi.
Listonosz mi je przyniósł do pracy z tekstem: "cały dzień chodzą za mną jakieś zapachy..." a wszyscy wzrok pytający na mnieAle co im będę mówić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 18:47