Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnystokrotka666 wrote:ile dni przed @ obniza sie szyjka ( i czy w ogole) i kiedy spada temp?
U mnie temperatura spada w dniu okresu, w tym też dniu mam początkowo zamkniętą, a w czasie krwawienia otwartą szyjkę, która z twardej przemienia się z czasem w miękką w przeciągu pierwszych 3 dni od okresu. Czyli w pierwszym dniu jest twarda i jest nisko i dopiero rozdziabia dzióba, w czasie krwawienia (2 dzień okresu) jest już mniej twarda i rozdziabionego ma dzióba i powoli się podnosi, aby w 4 dniu być miękką, zamkniętą i wysoko umieszczoną kluchą.
Tuż przed okresem mam z reguły nisko osadzoną szyjkę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 12:56
-
stokrotka666 wrote:ile dni przed @ obniza sie szyjka ( i czy w ogole) i kiedy spada temp?
U każdej z nas inaczej i mało tego nawet w każdym cyklu może się to różnić
U mnie czasami 3 dni przed, czasami w dzień @. A co do szyjki to nie powiem
bo przed @ już sobie nie grzebie
Czikosz lubi tę wiadomość
-
Tuliska wrote:A pamiętacie stres przed zakupem pierwszego w życiu testu ciazowego?? Ja mało na zawał nie zeszlam w aptece hehe
a dla mnie jaki to wstyd bylpamietam jak kiedys mama mnie wyslala po test a ja taka gowniara bylam a to oczywiscie dla niej. A ja do niej ''a jak pomysla ze to ja w ciazy jestem??'' i lzy w oczach
Tuliska, Gaduaaa, Czikosz lubią tę wiadomość
-
stokrotka666 wrote:ile dni przed @ obniza sie szyjka ( i czy w ogole) i kiedy spada temp?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nikola2877 wrote:za miesiac ide na wesele do chlopa znajomych, nie wiem jak moge sobie wlosy zrobic.. kurcze sama bede musiala je ogarnac bo daleka podroz na to wesele a tam miasta nie znam zeby ktos mi to ogarnal.Fabian
Cyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:o rany.... jakie długie....
ciężko będzie Ci samej coś z nich zrobić...
zazdro !!!!
może jakiegoś warkocza od gory dobieranego?
zebym jeszcze umialanajlepiej idzie mi prostowanie
ale sadze ze w taka pogode to mega sklejone po jakims czasie bo mega goraco bedzie.
Moze kok ? -
nikola2877 wrote:zebym jeszcze umiala
najlepiej idzie mi prostowanie
ale sadze ze w taka pogode to mega sklejone po jakims czasie bo mega goraco bedzie.
Moze kok ?FabianCyprian
Tymuś