Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Fajna laska jesteś Nikola
JA wczoraj ćwiczyłam dobierany warkocz holenderski- fajnie na maxa to wygląda, na takich włosach jak Twoje może być czad. Zobacz sobie blogi i filmiki tak, jak Gaduaa doradzała.nikola2877, Gaduaaa lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Kasia1987 wrote:Fajna laska jesteś Nikola
JA wczoraj ćwiczyłam dobierany warkocz holenderski- fajnie na maxa to wygląda, na takich włosach jak Twoje może być czad. Zobacz sobie blogi i filmiki tak, jak Gaduaa doradzała.
dziekuje ;*
i szukac normalnie warkocz holenderski tak?
poszukam go pozniej na necie. Niedlugo ide gadac w sprawie pracy -
nikola2877 wrote:dziekuje ;*
i szukac normalnie warkocz holenderski tak?
poszukam go pozniej na necie. Niedlugo ide gadac w sprawie pracy
powodzonka!!
ja ogarnęłam ubrania, pościele, porządki pełną parą i w sumie najchętniej poszłabym spać
-
Tuliska wrote:A pamiętacie stres przed zakupem pierwszego w życiu testu ciazowego?? Ja mało na zawał nie zeszlam w aptece hehe
Ja nie pamiętam bo jako gowniara nie raz miałam fisia że może ciąża ale na szczęście mój chłopak (obecnie już mąż) był rozsądny i wiedział że to niemoLiwe haha.
Pierwszy test zrobiłam dopiero w tamtym cyklu bo do tej pory miałam regularne co 28 dni -
nick nieaktualny
-
LILITH.P wrote:Ja makaron ze szpinakiem, z fetą i serem grana padano
plus czosnek i świeza bazylia
rarytas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 14:13
FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:lubię to ! uwielbiam szpinak i fete... mogłabym jeść codziennie.. lubię taki mix do piersi z kurczaka.. w kieszonkę taki farsz wsadzić i zapieć
rarytas
też tak lubię, ale jakoś nie mam ostatnio chęci na mięso... ogólnie kuraka, indyka lubię, po tych upałach jakoś straciłam chęć
no i jak męża nie ma, to szpinak mogę jeść do oporu, bo on nie lubi -
marciaa wrote:Ja nie pamiętam bo jako gowniara nie raz miałam fisia że może ciąża ale na szczęście mój chłopak (obecnie już mąż) był rozsądny i wiedział że to niemoLiwe haha.
Pierwszy test zrobiłam dopiero w tamtym cyklu bo do tej pory miałam regularne co 28 dnibo jak by Ci się cykle nawet 50 dniowe trafiały to też byś czasami troszeczkę panikowała
-
gibonek wrote:To może na te cykle wes coś np ja biorę inofolic i ci powiem ze odrazu efektów nie ma ale po 2 miesiącach są cykl28-30 dni zależy kiedy owulacja jest. FL MAM 14dniowa
a nie no ostatnio dosyć się unormowalo jedynie 36-38 dni zostało buhaahaa