Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kim obejrzę jak tylko wejde na lapka.
Ja juz po :p
Generalnie to ta sama praca z której się niedawno zwolnilam.
Pracodawca dzwonil by zapytać czy wrócę.
Hehe może ciężko znaleźć taka pracownicę jak ja
<skromna> :p
Gaduaaa, Kim87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
heheh na pewno się dowartosciowałaśnikola2877 wrote:Kim obejrzę jak tylko wejde na lapka.
Ja juz po :p
Generalnie to ta sama praca z której się niedawno zwolnilam.
Pracodawca dzwonil by zapytać czy wrócę.
Hehe może ciężko znaleźć taka pracownicę jak ja
<skromna> :p
to dobrze
i co zdecydowałaś?Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
nikola2877 wrote:Mysle ze mogę iść porobić pare dni.
Choć ciekawe czy ten cykl okaże się szczęśliwy. Tam trzeba troszkę latać. Nosić ciężkie talerze itp. Mam dylemata.
A musisz dać jakoś szybko odp., czy możesz poczekać do testowania?
-
hehe ja mam podobnie.. zwolniłam się z pracy w marcu ale szefowa ciągle o sobie przypomina i prosi zebym wróciła... jak do września nie zajdę w ciąże to wrócę na pół etatunikola2877 wrote:Mysle ze mogę iść porobić pare dni.
Choć ciekawe czy ten cykl okaże się szczęśliwy. Tam trzeba troszkę latać. Nosić ciężkie talerze itp. Mam dylemata.
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
a czujesz się jak by coś cię jadło od środka? Wiesz kobieta w ciązy ma podwyższoną temLILITH.P wrote:nowy cykl, nowa nadzieja

dobrego popołudnia :*
mnie coś "ciągnie" w środku, jakby wszystko przygotowywało się na @, miało za chwilę się złuszczyć... byle do niedzieli/poniedziałku.
I tak sie zastanawiam, poleżałam sobie chwilkę, dobrą godzinkę, i zmierzyłam temp., tak z ciekawości... 37,2. Może te moje wyższe temp.to jakaś kwestia chorobowa? heh...
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
zołza widzę że czekasz aż sens twojego dnia powróciZołza:) wrote:A kuka racza a kyka racza.... :p
Kurde no... dluzy mi się to czekanie na @ :p
Nie mam co mierzyć... nie mam po co sikac :p
Chlip :p

-
Cherry_Blossom wrote:Hejo

Przywroccie mi nadzieje... jak wyszedł mi negatyw to jeszcze nic nie znaczy...
To absolutnie nic nie znaczy!!
Jestem przekonana o tym, że najlepiej sikać na ciążowy dobre 12-14 dpo
No!!!
-
kochana nic nie znaczy jedynym obiektywnym objawem ciązy jest brak okresu!!!! nie ma marudy jest nadziejCherry_Blossom wrote:Hejo

:D:D:

-
prawda nie ma co robić za wcześnie bo tylko sie zestresujecie że jest neg. W końcu musi wam bobo naprodeukować bete a szybciej w krwi jest niż w siuśkachLILITH.P wrote:To absolutnie nic nie znaczy!!
Jestem przekonana o tym, że najlepiej sikać na ciążowy dobre 12-14 dpo
No!!!Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat

-
Kim87 wrote:prawda nie ma co robić za wcześnie bo tylko sie zestresujecie że jest neg. W końcu musi wam bobo naprodeukować bete a szybciej w krwi jest niż w siuśkach
otóż to
w końcu jak groszek jest leniwy, a może być, np. po mnie
to te swoje 12 dni będzie szedł do macicy 
co nie zmienia faktu, że czekanie jest straaaaaaaaaaaaaaaaaaszne!!
Kim87 lubi tę wiadomość
-
jeszcze masz 4 dni do @.. nie każdemu wychodzi przed terminem...Cherry_Blossom wrote:Hejo

główna zasada tego wątku
nie ma @ jest nadzieja
Kim87 lubi tę wiadomość
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
Gaduaaa wrote:hehe ja mam podobnie.. zwolniłam się z pracy w marcu ale szefowa ciągle o sobie przypomina i prosi zebym wróciła... jak do września nie zajdę w ciąże to wrócę na pół etatu

Tylko oni juz wlasnie na JUZ kogoś szukają. Laska ktora przyszla za mnie ma chyba dość i sie ulatnia :p
Gadua myślisz ze poczeka aż tyle? Do wrzesnia?
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH