Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
AniaŁ123 wrote:Gaduaaa piekę bezglutenowe drożdżówki z truskawkami
Ciekawe co mi z tego wyjdzie
i jak bedą smaczne będę prosiła o przepis
a koleżanką sie nie przejmuj,.. nic a nic.. głupia zdzira.. olej ją , gadaj z namimy Cię rozumiemy hihi
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
a Ty wiesz Aniał że ja całkiem przez przypadek nie jadłam od niedzieli nabiału.. mleka tylko tyci tyle co do kawy... jogurty te shitne odstawiłam całkiem.. ser też bo chyba nie mozemy ? w sensie tych seropodobnych... ? czy się mylę..
myślę żeby jutro sobie twarożek ze szczypiorkiem, rzodkiewką i pomidorkiem na chlebek zrobić..FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:koniecznie daj znać
i jak bedą smaczne będę prosiła o przepis
a koleżanką sie nie przejmuj,.. nic a nic.. głupia zdzira.. olej ją , gadaj z namimy Cię rozumiemy hihi
Jak się uda to oczywiście dam przepis
Bardzo się cieszę że jesteście!!!!! Dziękuję za dobre słowa :* Za wsparcie i pocieszenie
Gaduaaa, Cherry_Blossom, Evelin lubią tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:a Ty wiesz Aniał że ja całkiem przez przypadek nie jadłam od niedzieli nabiału.. mleka tylko tyci tyle co do kawy... jogurty te shitne odstawiłam całkiem.. ser też bo chyba nie mozemy ? w sensie tych seropodobnych... ? czy się mylę..
myślę żeby jutro sobie twarożek ze szczypiorkiem, rzodkiewką i pomidorkiem na chlebek zrobić..
Ja niestety nie jestem w stanie sobie odmówić nabiału. Nie wiem jak to z tym jest. Utrzymuję, że gluten wystarczy
Twarożek ze szczypiorkiem i rzodkiewką...mniaaaammmmBez tego nie da się żyć
Kim87 lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Już mi na szczęście przeszło, tylko żałuję, że jej powiedziałam o tym wszystkim. Muszę ją teraz trzymać na dystans, bo to nie pierwszy raz kiedy tak mnie znokautowała. Ona oczywiście nie rozumie o co mi chodzi...
Powiem Ci szczerze, że u nas niewiele osób wie, że się staramy. Mam czasami wrażenie, że otaczam się ludźmi, którzy nieustannie chcą rywalizować. I niestety bardzo często wbijają szpilę. Zawiodłam się nawet na osobie, którą uważałam za przyjaciółkę.Ludzie często leczą własne kompleksy, wywyższaniem się.
Cherry_Blossom lubi tę wiadomość