Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Tuliska wrote:Ano właśnie Waldiiiiś gdzie żeś się schowala hmmm???
https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/zafasolkowane-z-grupy-starania-o-maluszka-of,10260,72.html
tu znajdziecie link do ytWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 15:11
Tuliska, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:na belly wrzuciła na yt filmik z dzidzi swoją wejdźcie i zobaczcie jaki mały karateka:)
https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/zafasolkowane-z-grupy-starania-o-maluszka-of,10260,72.html
tu znajdziecie link do ytale obejrzę napewno
a na starankowe forum to się pogniewala? Buziaki jej przekaż :*
Kim87, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
Kim87 wrote:na belly wrzuciła na yt filmik z dzidzi swoją wejdźcie i zobaczcie jaki mały karateka:)
tu znajdziecie link do yt
ja byłam na belly i się zachwyciłamjak się wierci
Kim87, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
Malwiś124 wrote:Hej dziewczynki. No niestety moja nadzieja na fasolke umarla wczoraj o 23:( Niestety @ przyszla ;( No coz trzeba zaczac starania poraz juz kolejny. Pozdrawiam Was serdecznie i zycze milego i spokojnego dnia
Niech moje zarazki na was wszystkie przejdąMalwiś124, Evelin lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Malwiś124 wrote:Hej dziewczynki. No niestety moja nadzieja na fasolke umarla wczoraj o 23:( Niestety @ przyszla ;( No coz trzeba zaczac starania poraz juz kolejny. Pozdrawiam Was serdecznie i zycze milego i spokojnego dnia
nowy cykl, nowa nadzieja
dobrego popołudnia :*
mnie coś "ciągnie" w środku, jakby wszystko przygotowywało się na @, miało za chwilę się złuszczyć... byle do niedzieli/poniedziałku.
I tak sie zastanawiam, poleżałam sobie chwilkę, dobrą godzinkę, i zmierzyłam temp., tak z ciekawości... 37,2. Może te moje wyższe temp.to jakaś kwestia chorobowa? heh...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 17:10
-
nick nieaktualny
-
Ja oglądam tv... Ogólnie jestem bez auta więc siedzę w domku po 18 zawsze ide na rower... Jeśli chodzi o temp. To najlepiej jak po spóźniony @ będzie się utrzymać dalej jest nadzieja ale u mnie rano było 37,2 wieczorem zawsze rosła a i tak dupa z tego...
-
gibonek wrote:Ja oglądam tv... Ogólnie jestem bez auta więc siedzę w domku po 18 zawsze ide na rower... Jeśli chodzi o temp. To najlepiej jak po spóźniony @ będzie się utrzymać dalej jest nadzieja ale u mnie rano było 37,2 wieczorem zawsze rosła a i tak dupa z tego...
wiem, wiem, ale to czekanie na @ tak się dłuży, czy się udało, czy nie... -
Zołza:) wrote:A kuka racza a kyka racza.... :p
Kurde no... dluzy mi się to czekanie na @ :p
Nie mam co mierzyć... nie mam po co sikac :p
Chlip :p
to podobnie, jak u mnie
mierzyć można co prawda, ale sikać nie warto
no i stan zawieszenia, czekanie, czekanie...brrr