Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
LILITH.P wrote:Ja też tak mam. Mega oklapnięte są i mocno przetłuszczone. Niby próbuje od połowy włosa nakładać, ale jest masakra.
Mnie bardziej służy olej kokosowy. Wydaje mi się, że to kwestia braku silikonów, parabenów, które obciążają włosy. A olej kokosowy super się spłukuje
Ja uzywam maski Loreal Elseve regenerujacej plus odzywke Gliss Kur, piekna sprawa -
LILITH.P wrote:Ja też tak mam. Mega oklapnięte są i mocno przetłuszczone. Niby próbuje od połowy włosa nakładać, ale jest masakra.
Mnie bardziej służy olej kokosowy. Wydaje mi się, że to kwestia braku silikonów, parabenów, które obciążają włosy. A olej kokosowy super się spłukuje
A ja bardzo polecam maskę WAX z apteki
Bardzo dobra jest też kuracja keratynowa, ale trzeba mieć cierpliwość i czas do tego ciągłego nakładania, zmywania, nakładania, suszenia, zmywania, nakładania...nikola2877 lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:coś Ty ? ale jak go używasz? jak odżywki na same końce i zaraz spłukujesz?
ja do tej pory to olejem kokosowym myłam zęby i smarowałam ciało... zajebisty jest
Ja bawię się w jakiegoś czasu w ssanie oleju kokosowego
Nakładam na końce i nieco powyżej, tak do połowy włosa. I trzymam. Pół godziny, godzinę. Po czym myję włosymega polecam
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Evelin wrote:Ja uzywam maski Loreal Elseve regenerujacej plus odzywke Gliss Kur, piekna sprawaFabian
Cyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:coś Ty ? ale jak go używasz? jak odżywki na same końce i zaraz spłukujesz?
ja do tej pory to olejem kokosowym myłam zęby i smarowałam ciało... zajebisty jest
Myłaś zęby? Jak to? Po co? -
LILITH.P wrote:Ja bawię się w jakiegoś czasu w ssanie oleju kokosowego
Nakładam na końce i nieco powyżej, tak do połowy włosa. I trzymam. Pół godziny, godzinę. Po czym myję włosymega polecam
aż jestem ciekawa
FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:no bo to naturalna zdrowa pasta.. chciałam dodać sody bo podobno lepszy efekt ale jakoś mi się nie chciało.. hehe
Ooooo... nie słyszałam, spróbuję -
A i widzicie, jednak umiemy rozmawiać też o innych sprawach, nie tylko o śluzach i sikaniu
Gaduaaa, Evelin lubią tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:no bo to naturalna zdrowa pasta.. chciałam dodać sody bo podobno lepszy efekt ale jakoś mi się nie chciało.. hehe
a ssiesz też olej? to jest dopiero czad
super uczucie czystości w buzi i świeżość cały dzień się utrzymuje, potem myje zęby ziają bez fluorusuper oczyszczają się zatoki i cały organizm
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
LILITH.P wrote:a ssiesz też olej? to jest dopiero czad
super uczucie czystości w buzi i świeżość cały dzień się utrzymuje, potem myje zęby ziają bez fluorusuper oczyszczają się zatoki i cały organizm
a ziajke bez fluoru chętnie ogarnę
FabianCyprian
Tymuś
-
Musze Wam cos powiedziec, bo dopiero z moim widze sie jutro i bardzo przez ten test bylismy smutni i rozczarowani.. na poczatku nie mialam wcale humoru w pracy tym bardziej ze nie mialam komu sie wygadac bo moja ever przyjaciolka juz tu nie pracuje, a nie mam nikogo zeby tak zaufac i powiedziec co mnie gryzie..
Ale co przerwa dzwonil do mnie..
I w koncu powiedzial, zebym sie nie martwila bo @ jeszcze nie ma, ze mamy siebie i sobie poradzimy i czy ma isc zrobic badania.. no to ostatnie to mnie Scielo z nog.. on uwaza, ze dal z siebie wszystko i jesli nie wyszlo to pewnie przez niego.. pierwszy raz slysze, I to moje wlasne doswiadczenie, ze to facet chce sprawdzic czy z nim wszystko ok.
Oczywiscie wytlumaczylam mu co i jak, ale bardzo mnie zaskoczyl..
Poprostu moj men jest cudowny.
Jak ja go kochamGaduaaa, nikola2877, AniaŁ123, Kim87 lubią tę wiadomość
-
Mój kot rozwalił dzisiaj system...
Miauczy, miauczy, wstaję z wyrka i idę do niego. Ten mnie prowadzi do łazienki, do kuwety. No nic, posprzątałam. Pomruczał przy nogach i wszedł, zrobić to, co musiałGaduaaa, Kim87 lubią tę wiadomość