Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Evelin wrote:Musze Wam cos powiedziec, bo dopiero z moim widze sie jutro i bardzo przez ten test bylismy smutni i rozczarowani.. na poczatku nie mialam wcale humoru w pracy tym bardziej ze nie mialam komu sie wygadac bo moja ever przyjaciolka juz tu nie pracuje, a nie mam nikogo zeby tak zaufac i powiedziec co mnie gryzie..
Ale co przerwa dzwonil do mnie..
I w koncu powiedzial, zebym sie nie martwila bo @ jeszcze nie ma, ze mamy siebie i sobie poradzimy i czy ma isc zrobic badania.. no to ostatnie to mnie Scielo z nog.. on uwaza, ze dal z siebie wszystko i jesli nie wyszlo to pewnie przez niego.. pierwszy raz slysze, I to moje wlasne doswiadczenie, ze to facet chce sprawdzic czy z nim wszystko ok.
Oczywiscie wytlumaczylam mu co i jak, ale bardzo mnie zaskoczyl..
Poprostu moj men jest cudowny.
Jak ja go kochamsuper mąż
Evelin lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Evelin wrote:Musze Wam cos powiedziec, bo dopiero z moim widze sie jutro i bardzo przez ten test bylismy smutni i rozczarowani.. na poczatku nie mialam wcale humoru w pracy tym bardziej ze nie mialam komu sie wygadac bo moja ever przyjaciolka juz tu nie pracuje, a nie mam nikogo zeby tak zaufac i powiedziec co mnie gryzie..
Ale co przerwa dzwonil do mnie..
I w koncu powiedzial, zebym sie nie martwila bo @ jeszcze nie ma, ze mamy siebie i sobie poradzimy i czy ma isc zrobic badania.. no to ostatnie to mnie Scielo z nog.. on uwaza, ze dal z siebie wszystko i jesli nie wyszlo to pewnie przez niego.. pierwszy raz slysze, I to moje wlasne doswiadczenie, ze to facet chce sprawdzic czy z nim wszystko ok.
Oczywiscie wytlumaczylam mu co i jak, ale bardzo mnie zaskoczyl..
Poprostu moj men jest cudowny.
Jak ja go kocham
Super
Sporo racji w tym,że @ jeszcze nie ma. Trzeba niestety czekać do terminu @ lub jak już chce się wcześniej, to chyba najbezpieczniej dzień przed
Myślę też ,że 3 cykle to mało. Najwięcej par zachodzi w ciągu pół rokuEvelin lubi tę wiadomość
-
LILITH.P wrote:Mój kot rozwalił dzisiaj system...
Miauczy, miauczy, wstaję z wyrka i idę do niego. Ten mnie prowadzi do łazienki, do kuwety. No nic, posprzątałam. Pomruczał przy nogach i wszedł, zrobić to, co musiałKim87 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
nikola2877 wrote:A ja dla czystej ciekawości zrobiłam owulacyjny przed chwila. Jedna kreska. Drugiej nawet widac nie bylo.
to jeszcze nic nie znaczy, KlaudyŚ też tak miała, a dzień czy 2 później pozytywny ciążowy -
LILITH.P wrote:Super
Sporo racji w tym,że @ jeszcze nie ma. Trzeba niestety czekać do terminu @ lub jak już chce się wcześniej, to chyba najbezpieczniej dzień przed
Myślę też ,że 3 cykle to mało. Najwięcej par zachodzi w ciągu pół roku
No poprostu to uczucie, ze mysli sie ze sie trafilo i sie udalo, te czekanie do terminu.. i nagle rozczarowanie.. i tak z miesiaca na miesiac jest przykre..
Ale jesli ma sie wsparcie tak jak ja w swoim i w Was kochane to ten czas bedzie najpiekniejszym w zyciu i te wspomnienia ..
Kiedys powiem mojej dzidzi, jak bedzie duza ze nie tylko mama i tata czekali na nia z wielka niecierpliwoscia, ale tez ciocie I to z calej Polskinikola2877, Gaduaaa, AniaŁ123, Tuliska lubią tę wiadomość
-
Evelin wrote:No poprostu to uczucie, ze mysli sie ze sie trafilo i sie udalo, te czekanie do terminu.. i nagle rozczarowanie.. i tak z miesiaca na miesiac jest przykre..
Ale jesli ma sie wsparcie tak jak ja w swoim i w Was kochane to ten czas bedzie najpiekniejszym w zyciu i te wspomnienia ..
Kiedys powiem mojej dzidzi, jak bedzie duza ze nie tylko mama i tata czekali na nia z wielka niecierpliwoscia, ale tez ciocie I to z calej PolskiFabianCyprian
Tymuś
-
Cherry_Blossom wrote:Dziewczyny mam śluz biały z grudkami. Dużo megs białego. To coś złego?
Kochana tez mam duzo białego. Ale grudek nie zauwazylam u siebie. Czuje jakbym miała mokro :p
Jak śluz bezwonny to wydaje mi się w porządku :*Cherry_Blossom lubi tę wiadomość