Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Evelin wrote:Se monitoring pierdol***e
I se bede wiedziec
Bo te testy mnie juz denerwuja
Co Ci szkodzi
A @ spóźnia Ci się czasem?
Jakby mnie te cyce tyle czasu nie bolały to bym spokojnie czekala. One mnie tylko bardzo zastanawiająCherry_Blossom lubi tę wiadomość
-
gibonek wrote:Ja miałam raz tak ze owu robiłam rano znaczy 11 ale pewnego dnia coś mnie brzuch za bolał i poszłam ok18 zrobić jeszcze raz i wyszły dwie grube krechy. Tylko szkoda że to owulacyjny a nie ciążowy
Mialam to samo, rano zrobilam owu znow dwie kreski i mysle kurde juz tydzien tak pokazuje, robie ciazowy.. I dupa
Ale gdy zrobilam ten owu tez pomyslalam ze szkoda ze to nie ten drugi -
Gaduaaa wrote:Ale jak ma3 dzieci to i 4 splodzi sasiadce haha
To napewno... Oj wes kiedyś mi się nawet śniło że z nim spalam. O niee nie nie napewno nieposzla bym z nim do łóżka niee mój typ. Zadbany i wg ale jakoś z sąsiadem bym nie mogła tym bardziej że z teściowa mieszkam wiecie co to by było. On ma ok 45lat ja 29 ale na wieki się nie patrzy.
-
nikola2877 wrote:Co Ci szkodzi
A @ spóźnia Ci się czasem?
Jakby mnie te cyce tyle czasu nie bolały to bym spokojnie czekala. One mnie tylko bardzo zastanawiają
Zazwyczaj mam 32 dni, czasami 33..
Dzis 31, dlatemu chcialam robic w niedziele a nawet i w moje urodzinki czyli 35 dnc by to bylz nadzieja ze sie nie pojawi
moj juz dzwonil ze kupil mi testa i jutro przywiezie
I mnie wlasnie cyce zero..
A zawsze bolaly..
A od paru godz brzuch jak na @..
Wiec zobacze rano temp.
I mam sporo sluzu, w pracy myslalam ze dostalam bo mi polecialo.
-
Evelin wrote:Zazwyczaj mam 32 dni, czasami 33..
Dzis 31, dlatemu chcialam robic w niedziele a nawet i w moje urodzinki czyli 35 dnc by to bylz nadzieja ze sie nie pojawi
moj juz dzwonil ze kupil mi testa i jutro przywiezie
I mnie wlasnie cyce zero..
A zawsze bolaly..
A od paru godz brzuch jak na @..
Wiec zobacze rano temp.
I mam sporo sluzu, w pracy myslalam ze dostalam bo mi polecialo.
Fajny ten Twój chlop!
Mnie cycuchy zazwyczaj bola niecaly tydzień przed okresem. A do okresu jeszcze 7-10dni. A juz mnie bola z tydzień.
-
marciaa wrote:Koedys tu na forum czytałam że jednej parze gin powiedział ze nie pasują do siebie pod tym względem i ze z innymi partnerami pewnie mieliby już dzieci
Oczywiście są takie przypadki ale ja już mam jedno dziecko ale niby o drugie ciężko zajść