Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Evelin wrote:Zazwyczaj mam 32 dni, czasami 33..
Dzis 31, dlatemu chcialam robic w niedziele a nawet i w moje urodzinki czyli 35 dnc by to bylz nadzieja ze sie nie pojawi
moj juz dzwonil ze kupil mi testa i jutro przywiezie
I mnie wlasnie cyce zero..
A zawsze bolaly..
A od paru godz brzuch jak na @..
Wiec zobacze rano temp.
I mam sporo sluzu, w pracy myslalam ze dostalam bo mi polecialo.
Poprzedni cykl też miałam dziwny. Rwalo mnie tam dziwnie, piersi nie bolały a zawsze bolą po owu. Do tego się sponznial @, a zawsze mam jak w zegarku i niestety nic z tego -
gibonek wrote:Oczywiście są takie przypadki ale ja już mam jedno dziecko ale niby o drugie ciężko zajść
Coś w tym jest.
Sporo tu dziewczyn które mają jedno dziecko a z drugim problem.
Jednak nie mieć żadnego to też człowiek się martwi czy w ogóle będzie miał -
nikola2877 wrote:Fajny ten Twój chlop!
Mnie cycuchy zazwyczaj bola niecaly tydzień przed okresem. A do okresu jeszcze 7-10dni. A juz mnie bola z tydzień.
Ja jak zaczelam obserwowac swoje cialo co cykl cos nowego tylko testy te same, z jedna kreskaale za Ciebie 3mam kciuki
co tam jeszcze zauwazylas? :*
-
Evelin wrote:Se monitoring pierdol***e
I se bede wiedziec
Bo te testy mnie juz denerwuja
Idź, idź. Ja w poniedziałek mam chwilę prawdy..pęknie czy nie pęknie..i zobaczę jak to wszystko się ma do testów ovuCherry_Blossom lubi tę wiadomość
-
marciaa wrote:Poprzedni cykl też miałam dziwny. Rwalo mnie tam dziwnie, piersi nie bolały a zawsze bolą po owu. Do tego się sponznial @, a zawsze mam jak w zegarku i niestety nic z tego
No dlatego nie pisze wam jakis objawow jak cos zauwaze bo najbardziej wiarygodnym jest test i brak @
-
AniaŁ123 wrote:Idź, idź. Ja w poniedziałek mam chwilę prawdy..pęknie czy nie pęknie..i zobaczę jak to wszystko się ma do testów ovu
Ooo.. to odrazu pisz
Tez mam zamiar
Ja to mam taka nadzieje ze owulke mialam pozno i akurat trafilismyehh marzenia scietej glowy
Ze w tym tygodniu nic nie bylo. Jestem na to zla ze jpd , -
Evelin wrote:Ja jak zaczelam obserwowac swoje cialo co cykl cos nowego tylko testy te same, z jedna kreska
ale za Ciebie 3mam kciuki
co tam jeszcze zauwazylas? :*
Tylko to ze od czasu do czasu mam wrażenie jakby mnie kulo po lewej stronie brzucha.
Bron Boże nie chce wkręcać sobie żadnych objawów -
Kochane mówię Wam dobranoc
Niech każda wyśni sobie po groszkunikola2877, Evelin lubią tę wiadomość
-
nikola2877 wrote:Tylko to ze od czasu do czasu mam wrażenie jakby mnie kulo po lewej stronie brzucha.
Bron Boże nie chce wkręcać sobie żadnych objawów
Mnie kuje po prawej..
A wczoraj np tak mi zrobilo sie ciemno przed oczami i glucho w uszach ze myslalam ze fikne, ale to byly sekundy. A dzis przez ten test to nawet fajke zapalilam.
Ale przed Toba szansa
Pisz wszystko jesli cos zauwazysz :*