Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Cherry_Blossom wrote:Dziewczyny kociary jak już zajdziecie (czyli niedługo!) to przy badanoach1 trym przypilnujcie żeby gin wam dal skierowanie na toxo. Niby obowiazkowe ale nie wszyscy tego pilnuja,..Fabian
Cyprian
Tymuś
-
Cherry_Blossom wrote:Dziewczyny kociary jak już zajdziecie (czyli niedługo!) to przy badanoach1 trym przypilnujcie żeby gin wam dal skierowanie na toxo. Niby obowiazkowe ale nie wszyscy tego pilnuja,..
Lepiej zrobic. A jak sam nie da skierowania to lepiej na własną rękę zrobic -
Cherry_Blossom wrote:Dziewczyny kociary jak już zajdziecie (czyli niedługo!) to przy badanoach1 trym przypilnujcie żeby gin wam dal skierowanie na toxo. Niby obowiazkowe ale nie wszyscy tego pilnuja,..
ja już sama badałam, nie mama jak się groszek pojawi, to kuwety nie tknę
-
Toxo można się zarazić także od warzyw a cytowany np od chorego dziecka dlatego w ciazy nie całuję się alych dzieci chorych. Mam koleżankę co zarazila się od swojego dziecka cytowany i te 2 urodziło się z wadą.
-
nikola2877 wrote:Mi dziś przyszly te testy wszystkie. Jutro zrobię z rana ten z allegro. Czulosc niby 10. Jutro będzie. 9-10 dpo. Okaże sie.
Jak nic nie wyjdzie to się nie zalamie i powtórzę w poniedziałek
No to daj znać jak i co.nikola2877 lubi tę wiadomość
-
Ja w najbliższym czasie nie zajde bo nie mam z kim... Chyba że na sąsiada się rzucę he he mój wróci akurat będę miała @ i też wątpię żeby coś się udało w ciągu półtora tygodnia chociaż @ mam max 3dni.alr czekam aż tu zobaczę te wasze || kreski bo ja to muszę poczekać.
-
Gaduaaa wrote:Kotów nie mam.. Toxoplazmozy i Cytomegaliowirus też nie.. A to też badajcie
Oj a ja nie lubię kotów -
gibonek wrote:Toxo można się zarazić także od warzyw a cytowany np od chorego dziecka dlatego w ciazy nie całuję się alych dzieci chorych. Mam koleżankę co zarazila się od swojego dziecka cytowany i te 2 urodziło się z wadą.
Kim87 lubi tę wiadomość
-
gibonek wrote:Ja w najbliższym czasie nie zajde bo nie mam z kim... Chyba że na sąsiada się rzucę he he mój wróci akurat będę miała @ i też wątpię żeby coś się udało w ciągu półtora tygodnia chociaż @ mam max 3dni.alr czekam aż tu zobaczę te wasze || kreski bo ja to muszę poczekać.
Gibonek sąsiad też człowiek -
nikola2877 wrote:Mi dziś przyszly te testy wszystkie. Jutro zrobię z rana ten z allegro. Czulosc niby 10. Jutro będzie. 9-10 dpo. Okaże sie.
Jak nic nie wyjdzie to się nie zalamie i powtórzę w poniedziałek
Ja nie wierze juz testa
Ale mam owu jeszcze, zrobic ? -
nikola2877 wrote:Kochana dzis malam negatyw wstawiłam wczesniej na stronke. Ale robiłam tym o czułości 25. Nie zalamal mnie on
Miałam dobry dzień.
Widziałam widziałam. Super postawa!nikola2877 lubi tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)