Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kim87 wrote:Łooo jezu. Babsztyle jedne. Skąd ten jad? Dlaczego się nie cieszą że będzie dziecko?
A nie to nie w tą stronę.. Mojej mamie się dużo rzeczy nie podoba i narzeka mojej teściowej że to że tamto.. Albo teściowa że ona to Tosia nie ma dla siebie i takie tam i knują spiski jakby tu zrobić żeby im było lepiej nie nam.. Tylko jakby słuchała mnie teściowa jak Tosia bierze co mu wolno a co nie a nie robiła na odwrót to też byłoby inaczej.. Wczoraj przyszła i Tosia czystego przed tortem przed wszystkim do piaskownicy ciągnie.. No to jest myślenie..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:A nie to nie w tą stronę.. Mojej mamie się dużo rzeczy nie podoba i narzeka mojej teściowej że to że tamto.. Albo teściowa że ona to Tosia nie ma dla siebie i takie tam i knują spiski jakby tu zrobić żeby im było lepiej nie nam.. Tylko jakby słuchała mnie teściowa jak Tosia bierze co mu wolno a co nie a nie robiła na odwrót to też byłoby inaczej.. Wczoraj przyszła i Tosia czystego przed tortem przed wszystkim do piaskownicy ciągnie.. No to jest myślenie..Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Evelin wrote:Ja tak w innym temacie, skoro okresu u mnie dalej brak, to poczekac jeszcze ?? Z testem? Moj mi truje zeby zrobic, ale ze 4 razy juz sikalam.. A z porannego powinno..
Staram sie nie pic napoi .
W wolnej chwili moglby mi ktos odp :*
Mnie się wydaje, że najlepiej z porannego -
Evelin wrote:Ja tak w innym temacie, skoro okresu u mnie dalej brak, to poczekac jeszcze ?? Z testem? Moj mi truje zeby zrobic, ale ze 4 razy juz sikalam.. A z porannego powinno..
Staram sie nie pic napoi .
W wolnej chwili moglby mi ktos odp :*Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
No dobra...
Wszyscy tak o sikaniu...testach...awanturach...sluzach...
A ja wam troche zmienię na chwilę temat
Wczoraj wzięłam udział w biegu charytatywnym na rzecz Olega - chłopiec z wadami genetycznymi
I jestem z siebie dumnawykręciłam czas 23min na odcinku 4.4km
Był to bieg w sztafecie...Ode mnie z firmy były 4 drużyny...byłam najszybsza babką z firmy
a moja drużyna na 248 drużyn w kat. mieszanej na około 70 miejscu
A no i medal poniżej
nikola2877, Kim87, Evelin, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
-
Pączek wrote:No dobra...
Wczoraj wzięłam udział w biegu charytatywnym na rzecz Olega - chłopiec z wadami genetycznymi
Był to bieg w sztafecie...Ode mnie z firmy były 4 drużyny...byłam najszybsza babką z firmy
A no i medal poniżej
super
Pączek lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Pączek wrote:No dobra...
A no i medal poniżej
super!!!!!Pączek lubi tę wiadomość
-
Evelin wrote::*
Dzis rano bylo male baja bongo z moim i powiedzial ze jestem mokra, ciekawe czy to nie zwiastun @Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat