Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kim87 wrote:Łooo jezu. Babsztyle jedne. Skąd ten jad? Dlaczego się nie cieszą że będzie dziecko?
A nie to nie w tą stronę.. Mojej mamie się dużo rzeczy nie podoba i narzeka mojej teściowej że to że tamto.. Albo teściowa że ona to Tosia nie ma dla siebie i takie tam i knują spiski jakby tu zrobić żeby im było lepiej nie nam.. Tylko jakby słuchała mnie teściowa jak Tosia bierze co mu wolno a co nie a nie robiła na odwrót to też byłoby inaczej.. Wczoraj przyszła i Tosia czystego przed tortem przed wszystkim do piaskownicy ciągnie.. No to jest myślenie..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Aha. Baby jedne. Nie wiem skąd przeświadczenie że wiedza lepiej. Ze niby wiek oznacza doświadczenie itd. Wrrr. No mnie jak ktoś takby zrobił to zrzucilabym co mam na wątrobie ale rozumiem twoja sytuację. Musisz leżeć a mamy Ci pomagają. Ehhh. Wpuść jednym uchem wypusc drugimWaldhauzerM wrote:A nie to nie w tą stronę.. Mojej mamie się dużo rzeczy nie podoba i narzeka mojej teściowej że to że tamto.. Albo teściowa że ona to Tosia nie ma dla siebie i takie tam i knują spiski jakby tu zrobić żeby im było lepiej nie nam.. Tylko jakby słuchała mnie teściowa jak Tosia bierze co mu wolno a co nie a nie robiła na odwrót to też byłoby inaczej.. Wczoraj przyszła i Tosia czystego przed tortem przed wszystkim do piaskownicy ciągnie.. No to jest myślenie..Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
Evelin wrote:Ja tak w innym temacie, skoro okresu u mnie dalej brak, to poczekac jeszcze ?? Z testem? Moj mi truje zeby zrobic, ale ze 4 razy juz sikalam.. A z porannego powinno..
Staram sie nie pic napoi .
W wolnej chwili moglby mi ktos odp :*
Mnie się wydaje, że najlepiej z porannego
-
Lepiej z porannego i to wiesz przetrzymanego więc jak sikac w nocy to lepiej z tego dłużej przetrzymanegoEvelin wrote:Ja tak w innym temacie, skoro okresu u mnie dalej brak, to poczekac jeszcze ?? Z testem? Moj mi truje zeby zrobic, ale ze 4 razy juz sikalam.. A z porannego powinno..
Staram sie nie pic napoi .
W wolnej chwili moglby mi ktos odp :*
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat

-
No dobra...
Wszyscy tak o sikaniu...testach...awanturach...sluzach...
A ja wam troche zmienię na chwilę temat
Wczoraj wzięłam udział w biegu charytatywnym na rzecz Olega - chłopiec z wadami genetycznymi
I jestem z siebie dumna
wykręciłam czas 23min na odcinku 4.4km
Był to bieg w sztafecie...Ode mnie z firmy były 4 drużyny...byłam najszybsza babką z firmy
a moja drużyna na 248 drużyn w kat. mieszanej na około 70 miejscu 
A no i medal poniżej
nikola2877, Kim87, Evelin, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
-
Gratuluję sprinterzePączek wrote:No dobra...
Wczoraj wzięłam udział w biegu charytatywnym na rzecz Olega - chłopiec z wadami genetycznymi
I jestem z siebie dumna
Był to bieg w sztafecie...Ode mnie z firmy były 4 drużyny...byłam najszybsza babką z firmy
A no i medal poniżej

super
Pączek lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat

-
Pączek wrote:No dobra...
I jestem z siebie dumna
A no i medal poniżej

super!!!!!
Pączek lubi tę wiadomość
-
Może ale nie musi. Zależy od cyklu ja czasem miałam tak przed okresem czasem nieEvelin wrote::*
Dzis rano bylo male baja bongo z moim i powiedzial ze jestem mokra, ciekawe czy to nie zwiastun @Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH