Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:Dzień dobry wszystkim

Gaduaa- a tam nuda, fajnie:)
Zołza- nadal fale Dunaju,czy już Ci lepiej?
Nikola -szkoda:/
Lilith- niegfajnie, że @,ale rozumiem Cię doskonale z tym liczeniem do owu, świetnie że się tak przestawiło bo ja mam podobnie z wyjazdem za miesiąc- też kwestia dnia w tą czy w tamtą żeby się na owu załapać samotnie a nie przy ludziach
Kasia

Chyba lżej ... ale nie chwale dnia
Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Castagnus się nazywaCherry_Blossom wrote:Dziewczyny, w fpjskiej formie bierzecie niepokalanek? Roxumiem, że on ma też właściwości pomocne przy zajściu?
w tabletkach, bez recepty, reguluje cykl, brzuchu przed @ mniej boli i zbija prolaktyne jeśli zbyt wysoka jest
Kasia1987, Cherry_Blossom lubią tę wiadomość

-
Cudy niewidy... kurka cykl do dupy wykres normalny, cykl z nadzieją temperatury do dupkiii... I bądź tu mądryGaduaaa wrote:w ogóle wysoka cały cykl nie? czy tak masz zawsze?
może teraz się po owu wzbija?
w pierwszej fazie za wysokie takie... eh

-
Cherry_Blossom wrote:Dziewczyny, w fpjskiej formie bierzecie niepokalanek? Roxumiem, że on ma też właściwości pomocne przy zajściu?
Ja mam kapsulki zamowione na allegro ze swanson czy jakos tak - maja duza dawke.
Niepokalanek reguluje cykle, hormony w organizmie dlatego pomaga w zajsciu.
Mi po 2 mies obnizyl prolaktyne (za to go najbardziej moja gin chwali) plus jestem w szoku bo mialam 1 od lat bezbolesny okres - czulam tylko lekki dyskomfort ale nie bol...
Tuliska, Cherry_Blossom lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
no wysokie wysokie,... ale jak owulacja potwierdzona to chyba nie ma się za bardzo czym przejmowaćTuliska wrote:Cudy niewidy... kurka cykl do dupy wykres normalny, cykl z nadzieją temperatury do dupkiii... I bądź tu mądry
w pierwszej fazie za wysokie takie... eh
trzymam kciuki za zieloności
czasami te najdziwniejsze cykle są najbardziej owocne
Tuliska lubi tę wiadomość
Fabian
Cyprian
Tymuś 
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH