Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Trzymam kciukasy żeby tak było :* najważniejsze że samopoczucie mowi samo za siebieGaduaaa wrote:ja jelitowych nigdy nie miałam.. bynajmniej nic nie bolało... ale teraz też czuję różnice od kiedy jestem na tej diecie.. i mam nadzieję że wyniki tarczycowe mi się na niej poprawią... zobaczymy za miesiąc

a tymczasem zmykam w krzaczora, praca wzywa
do Zobaczyska :*
Gaduaaa lubi tę wiadomość

-
własnie jem codziennie 2 orzechy brazylijskie ale ze wzgledu na selen...LILITH.P wrote:polecam orzechy, migdały, nerkowce

a że migdały czy nerkowce mają wapń to nie wiedziałam..
tylko czy to nie jest tak że od orzechów się tyje? hahahaFabian
Cyprian
Tymuś 
-
Tuliska wrote:Poradzcie jeszcze w jednym. Miałam luteine dzisiaj brać ale może jeszcze dziś odpuszcze i zobaczę co z temp jutro? Brać czy nie brać? Oto jest pytanie

Tulisia weź od jutra sobie. Niektórzy coś tam podają, od którego dnia cyklu, ale tak na serio, to się bierze jak już jesteś pewna że jest po owulacji, czyli jak już te wysokie tempki są. U Ciebie dziś 1 dzień jest wyżej, to weź dla spokoju od jutra, jeśli nadal będą wysokie (a tak na pewno będzie).
Tuliska lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
No to bierz śmiało

Fakt Ty miałaś monitoring, to luuuzik
To tak gadają dla tych co nie wiedzą dokładnie kiedy owu było, żeby sobie nie zablokowały laseczki jajeczka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2016, 08:32

-
nick nieaktualny
-
Gaduaaa wrote:własnie jem codziennie 2 orzechy brazylijskie ale ze wzgledu na selen...
a że migdały czy nerkowce mają wapń to nie wiedziałam..
tylko czy to nie jest tak że od orzechów się tyje? hahaha
w małych ilościach nie będą powodowały dużej dupki
możesz wcinać też jarmuż i tofu
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Cherry_Blossom wrote:Dzień dobry
a ja mam ten nowy termometr i trzymałam go z 3 min i nie pipczal 
Lilitku to znow idziemy prawie tak samo
zgadza się

termin @ mam na 10.07
Ty dzień później, z tego, co widzę
ja mam 25-26dniwe cykle,z przewagą 25
-
ja chcę robić 24 czerwcaCzikosz wrote:Dziewczyny, która z Was jest już po owulacji, a czeka na testowanie w okolicach 25 czerwca?

Nie cierpię tego okresu, kiedy muszę czekać na wynik. Dłuży mi się!
Czikosz lubi tę wiadomość
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
nick nieaktualny
-
Ja około 26.06

Dziewczynki mam pytanie z innej beczki zupełnie
Hahah pewnie na inne forum się nadaje, ale może ktoś doradzi...
Mam mega grube gęste i niesforne włosy. Falowane- niektóre proste, inne pokręcone, inne pofalowane. Dramat
Szukam szamponu albo kosmetyku który pozwoli nieco je ujarzmić (wierzę, że nic nie działa lepiej niż prostownica, ale chcę sobie trochę pomóc) i wygładzić...
Polecacie coś?
Grzebię po necie, ale nie umiem nic fajnego znaleźć.
Dodam, że szukam kosmetyków niemarketowych- raczej wolałabym coś naturalnego, najlepiej polskiego....
Czikosz lubi tę wiadomość

-
Witam.
Kurwa mać!! Jak tak można?? Żebym ja ciężarna musiała 2 dni cholera jasna czytać i czytać i czytać i czytać.. No nie do pomyślenia no.. Litości błagam bo mi oka wysiądą..
Teraz każdego chciałabym skomentować doczepić się i co?? Jak połowę rzeczy już zapomniałam kto co.. Doopa blada teraz..
A tak ogólnie to witam Was moje kochane.. Wczoraj mnie tak bolało i krocze i kość łonowa i brzuch że nie miałam siły się ruszać.. Przegięłam wczoraj.. Bo od niedzieli moja mama ze mną nie rozmawia póki interesu nie będzie miała więc musiałam wczoraj z Tosiem lecieć na kontrol a potem były efekty..
Ale to nic.. Damy radę..
Kasia1987, Zołza:), Tuliska, Evelin lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
ja swego czasu używałam i zachwalałam maskę ColwayKasia1987 wrote:Ja około 26.06

Dziewczynki mam pytanie z innej beczki zupełnie
Hahah pewnie na inne forum się nadaje, ale może ktoś doradzi...
Mam mega grube gęste i niesforne włosy. Falowane- niektóre proste, inne pokręcone, inne pofalowane. Dramat
Szukam szamponu albo kosmetyku który pozwoli nieco je ujarzmić (wierzę, że nic nie działa lepiej niż prostownica, ale chcę sobie trochę pomóc) i wygładzić...
Polecacie coś?
Grzebię po necie, ale nie umiem nic fajnego znaleźć.
Dodam, że szukam kosmetyków niemarketowych- raczej wolałabym coś naturalnego, najlepiej polskiego....
i byłam bardzooo zadowolona
http://www.sklepestetyka.pl/colway-hair-mask-maska-do-wlosow-250-ml.htmlFabian
Cyprian
Tymuś 
-
No a tak całkiem serio to i tak Was kocham. Dlatego wszystko czytam i nadrabiam..
Zołzita kochanie Ty moje.. Zapomniałam Ci powiedzieć.. Mnie Bromek cykle wyregulował.. Jak brałam go to cykl trwał 28 dni równe.
Tuliska Ciebie też mocno mocno kocham..
Moje kochane 2 potworki

Oczywiście całą resztę też kocham no wiadomo
Zołza:), LILITH.P, Gaduaaa, Tuliska lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnyWaldhauzerM wrote:No a tak całkiem serio to i tak Was kocham. Dlatego wszystko czytam i nadrabiam..
Zołzita kochanie Ty moje.. Zapomniałam Ci powiedzieć.. Mnie Bromek cykle wyregulował.. Jak brałam go to cykl trwał 28 dni równe.
Tuliska Ciebie też mocno mocno kocham..
Moje kochane 2 potworki

Oczywiście całą resztę też kocham no wiadomo

No ja ostatnio @ miałam w 32 dniu cyklu a teraz 26... no zobaczymy
Jutro idę rano swoją prolaktajne badać
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
Misia dzieki za info troche mnie uspokoiłas :-*misia1989 wrote:Moje okresy ogólnie tak wyglądały z tym że zaczynały się zawsze plamieniem i nie było to dziwne dopiero od dwóch cykli czyli od kąd się staram (teraz zaczęłam 3 cykl) mam plamienie 1 dzień okresu i plamienie potem i koniec. Byłam u gina nic nie stwierdził dziwnego, powiedział że to mogło być zaburzenie czynnościowe zobaczymy co będzie dalej.
Dla pewności zawsze możesz to skonsultować i sprawdzić co się tam dzieje
ale może tak być bez większej przycyzny 
misia1989 lubi tę wiadomość

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

i "zaaplikowalam" już hihi