Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Temperatura w drugiej fazie jak zawsze ale jako tako wzrostu brak... eh... Eee tam... pitolić toGaduaaa wrote:no wysokie wysokie,... ale jak owulacja potwierdzona to chyba nie ma się za bardzo czym przejmować
trzymam kciuki za zieloności
czasami te najdziwniejsze cykle są najbardziej owocne 

-
Aniał jak będziesz czytać

muszę Ci powiedzieć że zaobserwowałam coś nowego przy tej diecie.. otóż oprócz wzdętego brzucha po jedzeniu... zauważyłam że rano jak się wypróżniam to jest tego znacznie więcej niż dotychczas.... (Sorry za taki temat, nie koniecznie przyjemny)
i się tak zastanawiam czy ten gluten nie rozpycha jelit i nie blokuje zawartości jelit.. przez co był wzdęty brzuch no i wypróżnienia inne
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
Gaduaaa wrote:Aniał jak będziesz czytać

muszę Ci powiedzieć że zaobserwowałam coś nowego przy tej diecie.. otóż oprócz wzdętego brzucha po jedzeniu... zauważyłam że rano jak się wypróżniam to jest tego znacznie więcej niż dotychczas.... (Sorry za taki temat, nie koniecznie przyjemny)
i się tak zastanawiam czy ten gluten nie rozpycha jelit i nie blokuje zawartości jelit.. przez co był wzdęty brzuch no i wypróżnienia inne
Jak najbardziej może tak być
Gaduaaa lubi tę wiadomość

mama:

7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
no to mnie utwierdziłaś w moim przekonaniu... kurcze chyba mi sie ta dieta spodobała i na niej zostanę na dlużejCherry_Blossom wrote:Jak najbardziej może tak być
pomyślę też później o nabiale... tylko zastanawiam się skąd wtedy czerpań wapń...
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gadułka ja tam sie na diecie bezglutenowej nie znam ale ciotka zaczęła i czuje się znacznie lepiej
też hashimotka i od zawsze miała problemy z jelitami, teraz jak ręką odjal
więc to naprawdę działa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2016, 08:20
Gaduaaa lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
ja jelitowych nigdy nie miałam.. bynajmniej nic nie bolało... ale teraz też czuję różnice od kiedy jestem na tej diecie.. i mam nadzieję że wyniki tarczycowe mi się na niej poprawią... zobaczymy za miesiącTuliska wrote:Gadułka ja tam sie na diecie bezglutenowej nie znam ale ciotka zaczęła i czuję się znacznie lepiej
też hashimotka i o zawsze miała problemy z jelitami, teraz jak ręką odjal
więc to na prawdę działa 
Tuliska lubi tę wiadomość
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
hej hej ! na pewno mamy taką nadzieję i trzymamy za Ciebie kciukiCzikosz wrote:Dzień dobry dziewczyny! U mnie już na 100% po owulacji. Temperatura wzrasta! Forma zalana! Myślicie, że El połączyło się już z Żbieta?
Czikosz lubi tę wiadomość
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
El ma randke z ŻbietąCzikosz wrote:Dzień dobry dziewczyny! U mnie już na 100% po owulacji. Temperatura wzrasta! Forma zalana! Myślicie, że El połączyło się już z Żbieta?
tulą sie tulą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2016, 08:23

-
Gaduaaa wrote:no to mnie utwierdziłaś w moim przekonaniu... kurcze chyba mi sie ta dieta spodobała i na niej zostanę na dlużej
pomyślę też później o nabiale... tylko zastanawiam się skąd wtedy czerpań wapń...
polecam orzechy, migdały, nerkowce
-
Czikosz wrote:Dzień dobry dziewczyny! U mnie już na 100% po owulacji. Temperatura wzrasta! Forma zalana! Myślicie, że El połączyło się już z Żbieta?
trzymam za to kciuki!!!
niech się staje Elżbieta
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH