Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nikola2877 wrote:Faza lutealna powinna BYC STALA u kazdej kobiety?
bo ja teraz patrze na przeglad cykli i wgl jakis pogmatwane to dla mnie..
Dla mnie tez..
Bo skoro nawet cykl mi sie wydluzyl a serduszkowanie nawet bylo w te dni gdzie ewentualnie mogla byc pozniej u mnie owulacja i nie udalo sie mysle, ze moge miec cykle bezowulacyjne . No cuz bede to sprawdzac

-
nick nieaktualny
-
wiesz co... chyba nie koniecznie musi być stała.. ja mam czasami 13 dni.. czasami 14... a raz miałam 16...nikola2877 wrote:Faza lutealna powinna BYC STALA u kazdej kobiety?
bo ja teraz patrze na przeglad cykli i wgl jakis pogmatwane to dla mnie..Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
AniaŁ123 wrote:Mimo mocnego charakteru, mam słabą psychikę, nie wiem czy to jest możliwe
Ale z jednej strony jestem twarda i umiem postawić na swoim i odpowiedzieć komuś do słuchu, ale jak ktoś uderzy w czuły punkt, to robię się jak kłębek nerwów i wszystko mnie przez to boli 
Staram się o tym nie myśleć, wczoraj mnie men leczył winem i nawet mu się udało
ale jak tutaj przyszłam i pomyślałam że ona niedługo przyjdzie... najgorsze że ona jest postrzegana jak istne cudo na ziemi, świętoszka, tak gra przed wszystkimi, a jak jesteśmy same to daje w twarz.. Kiedyś się ze mnie wyśmiewała jak jej zwierzyłam się, że czuję że mnie łapie depresja z powodu długiej rozłąki z mężem. Ona na to, że może dlatego on nie chce przyjechać, bo wie że mam nie po kolei w głowie
Rozpłakałam się, to dopiero wtedy próbowała jakoś to odkręcić.
Też muszę ją wziąć na dystans, ale już tak na stałe
AniaŁ.. To tak jak z moją kuzynką..
Jak leżałam drugi raz w szpitalu.. Ciąża wisiała na włosku.. W pewnym momencie ona pisze czemu się nie odzywam.. Więc ja na to że Zarobiona jestem.. Ona na to że fajnie że mamy dużo zleceń.. Ja tymczasem tęskniłam do męża dziecka bo cały dzień sama w szpitalu.. To jej piszę że nie powiedziałabym że tak fajnie jest.. Ona ale czemu przecież kasa jest.. Ja na to.. Że nie jest fajnie bo nie mam czasu dla dziecka.. I ona która chce zostać matką chociaż jednego dziecka i nie może pisze mi.. Nie przesadzaj.. Przecież wieczorem go widzisz...
Te słowa bolały.. Ale wierzę że jak jej się uda zrozumie o czym mówiłam.. Ale boli to że się ludzie nawet nie zastanowią że krzywdę słowami robią..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
na pewno będzie zadowolona jak taką sobie wybierzesz nawet w Twoich przewodnich kolorach.. sama biel jest robi wrażenie, obojętnie z czym połączonaTusiaaa wrote:Też musi być pięknie ale przyznam że moje kolory przewodnie to biel,brąz i popiel

a to dla Ciebie do domku ma być? robicie remont? coś kupujecie?Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:na pewno będzie zadowolona jak taką sobie wybierzesz nawet w Twoich przewodnich kolorach.. sama biel jest robi wrażenie, obojętnie z czym połączona

a to dla Ciebie do domku ma być? robicie remont? coś kupujecie?
Chcemy kupić mieszkanie z mdm bo sie łapiemy
-
Tuliska wrote:Zacofane??? Co za babsztyl!
A naprotechnologia to skąd powstała niby??? Brrrrr....
Taa zacofane.. Dobre.. My dzięki temu mamy przewagę bo poznajemy działanie swojego organizmu.. Oni nigdy tego nie pojmą..
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
moja mamuśka ma pomarańczowo szarą... całe szafki szary na wysoki połysk a na ścianach pomarańczowe szkło.. powiem Ci że pioronujące wrażenie robiEvelin wrote:Super

Ale ja marze o pomaranczowo szarej
do tego wszystko podświetlane ledami...
Fabian
Cyprian
Tymuś 
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH