Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
marciaa wrote:Ja polecam Władysławowo

Uwielbiam Władysławowo
Jestem tam od pięciu lat co roku
W tym roku również jadę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2016, 18:18
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
aaa i Rewa.... niedaleko Gdyni
taka zaciszna...
ale generalnie ja jadę w tym roku do Łeby to wielbiam tą plaże... ten biały piach.. wydmy...
oo Rewa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2016, 18:28
Kasia1987, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
Lebe wspominam wspaniale z wypadu z rodzicami... To byly meeega beztroskie czasy, a wydmy zrobily na mnie wielkie wrazenie.
Musze kiedys mojego namowic na mala wycieczke
Gaduaaa lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
Gaduaaa piekę na wieczór biszkopt bez gluta. Jak się uda to podrzucę Ci przepis
Będzie ze śmietaną i truskawkami, czyli w barwach narodowych
Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
Kasia1987 wrote:Mniaaaam

Ja jem frytki z batatow - wlasnie upieklam bez tluszczu
Nigdy nie jadłam, muszę wreszcie spróbować
-
Przepraszam za wtrącenie ale może któraś z was albo jakaś znajoma potrzebuje Inofem (zamiennik Inofolicu)? Mam na zbyciu. Gdyby coś to mój mail [email protected]
-
Gaduaaa wrote:chętnie a na jakiej mące?
Najwięcej dodałam mieszanki, a dodatkowo trochę mąki ziemniaczanej i kokosowej. Żałuję że nie dodałam więcej tej kokosowej, bo pachnie pięknie podczas pieczenia
Głównym składnikiem tej mieszanki to mąka kukurydziana, więc nie jest zbyt dobra, bo podobno kukurydza jest mocno modyfikowana genetycznie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2016, 19:00
-
Ty już lepiej nic nie mów !!! hahahaha ja cały czas używam kukurydzianejAniaŁ123 wrote:Najwięcej dodałam mieszanki, a dodatkowo trochę mąki ziemniaczanej i kokosowej. Żałuję że nie dodałam więcej tej kokosowej, bo pachnie pięknie podczas pieczenia

Głównym składnikiem tej mieszanki to mąka kukurydziana, więc nie jest zbyt dobra, bo podobno kukurydza jest mocno modyfikowana genetycznie.
hahaha
Fabian
Cyprian
Tymuś 
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH