Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dobra po co mam się okłamywać, że mam silną wolę i wytrzymam... idę po kalorie , zaraz wracam
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Zołza:) wrote:Ja bez @ mam apetyt na słodycze :p
Apropo... właśnie opedzlowalam batonikaMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja dziś zajadam słodkimi waflami bezglutenowymi smutki..
wczoraj kuzyn poprosił żebym mu kupiła bilet lotniczy na wizzair...
no.. i.. mieli awarie systemu... i wbiłam dwa razy jedną kartę płatniczą i potem trzeci raz drugą kartą.. i teraz wiszą 3 transakcję jako status oczekuje .. i strasznie się boję że jak się system odblokuje to mi ściągną 3 razy z tych kart kasę...
dzwoniłam do banku.. ale Bank jeszcze tych transakcji nie widzi.. do wizzaira napisałam meila żeby anulowali ale oczywiście bez odpowiedzi.. a na infolinie się nie da dodzwonić...
mam wszystkie nerwy zżarteFabianCyprian
Tymuś
-
Zołza:) wrote:Ja teraz mrożona kawą się delektuje... jedyne 206kcal :p phi tam!
( a dupa płacze)
Strefa kibica na całegoWaldhauzerM lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Gaduaaa wrote:ja dziś zajadam słodkimi waflami bezglutenowymi smutki..
wczoraj kuzyn poprosił żebym mu kupiła bilet lotniczy na wizzair...
no.. i.. mieli awarie systemu... i wbiłam dwa razy jedną kartę płatniczą i potem trzeci raz drugą kartą.. i teraz wiszą 3 transakcję jako status oczekuje .. i strasznie się boję że jak się system odblokuje to mi ściągną 3 razy z tych kart kasę...
dzwoniłam do banku.. ale Bank jeszcze tych transakcji nie widzi.. do wizzaira napisałam meila żeby anulowali ale oczywiście bez odpowiedzi.. a na infolinie się nie da dodzwonić...
mam wszystkie nerwy zżarteMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
nick nieaktualny
-
LILITH.P wrote:kuuuuuup mi też coś słodkiego
Ok mam trzy batoniki, mogę się podzielić
Ogłoszenie:
sprzedam wagę łazienkową... coś czuje, że od poniedziałku i tak jej nie będę uzywać -
nick nieaktualnyKim87 wrote:Moja ma dwie mega czekolady pralinki rafaello jakieś ciastka Orzeszki w czekoladzie pringelsy lody oczywiście o smaku solowego karmelu. Mąż pojechał po kebeba a ja sacze piwo... Bezalkoholowe
Strefa kibica na całego
Weź się posun!Ide tam
-
nick nieaktualny