Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
kim
Naneczka witaj
a ja dziś zrobiłam pierwszy krok pod sierpniowe staranka. Zadzwoniłam do ginka i umówiłam się z nim na 26 lipca. Mogłabym wcześniej ale stwierdziłam, że nie ma sensu jakiekolwiek badań robić w tym cyklu, bo z racji wysokiej bety mogłoby dojść do zaburzeń w wynikach.
Ta @ ma się już ku końcowi, kolejna powinna być ok 13-14 lipca. A wtedy w 3 dzień cyklu porobię badania hormonalne i na spokojnie pójdę z nimi go ginka 26go. Opowiem mu co mnie spotkało, poproszę o badanie na czystość pochwy, liczę też na to że może on jeszcze coś zaproponuje. A w sierpniu pójdę do mojego ginka na kontrolne usg.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2016, 13:36
AniaŁ123, Kim87, Evelin lubią tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
nick nieaktualny
-
szatynka wrote:kim
Naneczka witaj
a ja dziś zrobiłam pierwszy krok pod sierpniowe staranka. Zadzwoniłam do ginka i umówiłam się z nim na 26 lipca. Mogłabym wcześniej ale stwierdziłam, że nie ma sensu jakiekolwiek badań robić w tym cyklu, bo z racji wysokiej bety mogłoby dojść do zaburzeń w wynikach.
Ta @ ma się już ku końcowi, kolejna powinna być ok 13-14 lipca. A wtedy w 3 dzień cyklu porobię badania hormonalne i na spokojnie pójdę z nimi go ginka 26go. Opowiem mu co mnie spotkało, poproszę o badanie na czystość pochwy, liczę też na to że może on jeszcze coś zaproponuje. A w sierpniu pójdę do mojego ginka na kontrolne usg.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Kochana jeżeli to cie pocieszy to powiem ci to co mi wczoraj powiedziała lekarka na oddziale. Jeżeli po oczyszczeniu będzie ok to mam się zacząć starać po pierwszej miesiaczce. Macica jest już przygotowana. Więc ty też po badaniach startuj. Myślałam że musi się zagoic ale lekarka mi wczoraj to wyjaśniła więcej będę wiedzieć jutro to wam powiem.
Mam nadzieję, że u mnie ok. bo małpa przyszła terminowo i nie była aż tak obfita jak lekarze mówili. Tylko drugi dzień miałam mocniejsze krwawienie a dziś luzik. Z nocy podpaska czysta a w ciągu dnia delikatne krwawienie. Myślę że jeszcze dzień max dwa dni i zakończy się. Coś mnie lewy jajnik kuje (na nim jest ta torbielka). Ciekawe czy zniknęła po tej @ bo tak twierdzili lekarze w szpitalu że po tym krwawieniu powinno już jej nie być, bo będąc w szpitalu już malała. Jak mnie przyjmowali w czwartek to miała prawie 5cm a we wtorkowym wypisie napisali że ma 3mm ... a mnie się zdaje że się chyba walnęli, bo podczas usg lekarz mówił 3cm (no chyba że się przesłyszałam).
Mnie coś znów tam swędzi. Strasznie mnie kusiło aby jednak w tym cyklu iść z tym czymś do gina ale stwierdziłam, że poczekam niech się tam wszystko ureguluje, oczyści dlatego też wizytę umówiłam na 26 lipca aby w między czasie jeszcze jedną @ zaliczyć. Także muszę czekać 5 tygodni do wizyty a ze swędzęniem muszę sobie jakoś sama póki co poradzić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2016, 14:45
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
nick nieaktualnyWitajcie,nie bylo mnie od 17 bbo jakoś wene straciłam.....ostatnio chwaliłylyscie sie zdjęciami sukni to ja też może sie pochwale
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/43b88c6062a5.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9b9149c6e0a0.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2c105eba398c.jpgEvelin lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Więc szatynka sierpień jest nasz
też tak myślę
tylko mam nadzieję że ta moja torbielka lutealna wchłonie się. A jak nie to mam nadzieję że nie będzie mi utrudniała w zajściu
Chociaż jak leżałam w szpitalu to na sali była ze mną dziewczyna w 28tc i ona miła na jajniku aż 3 torbiele, pokazywała mi nawet zdjęcia usg. A leżała nie z ich powodu. Także jest nadzieja że moja lutelana nie powinna mi utrudniać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2016, 14:54
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyszatynka wrote:Tusiaaa suknia piękna, a powiedz mi bo jesteś z Kielc, znasz może dr Andrzeja Witczaka?
Dziękuje
Znam,nawet raz byłam ale jedyne co mi powiedział to że mam ładny kolor paznokci na stopachGeneralnie ja go nie polecam raczej bo jest małomówny i zeby cos sie dowiedziec to graniczy z cudem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2016, 14:44