Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny, ja na szybko. nadrobię później.
jestem po pierwszym zakonczeniu roku
kwiaty się mnożą

Ważne pytanie do Was: robiłam test owulacyjny i wyszły dwie grube krechy, czy to znaczy że jednak mam to jajeczko?? ( w przeciwienstwie do tego co mówił lekarz w 8 dniu cyklu?)
Staramy się
1 cs

-
nick nieaktualny
-
Kim87 wrote:Hej...jestem. Już chyba po jest.

Kimi najpiękniejsze chwile wciąż są przed Tobą :*
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Jesteśmy tu wszystkie z Tobą Kim, nieważne czy szpital czy nie szpital...chociaz mam nadzieję, ze obejdzie się bez!! odpoczywaj sobie w domku kochana. i kiedy tylko chcesz możesz nam tu lamentować i się skarżyć jakby co, wiem że podchodzisz do tego bardzo praktycznie i dojrzale ale jakby co to się nie powstrzymuj ze względu na nas
WaldhauzerM, Kim87 lubią tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
Martka a który to dzień bo nie masz udostępnionego wykresu i już nie pamiętamMartka656 wrote:hej dziewczyny, ja na szybko. nadrobię później.
kwiaty się mnożą

Ważne pytanie do Was: robiłam test owulacyjny i wyszły dwie grube krechy, czy to znaczy że jednak mam to jajeczko?? ( w przeciwienstwie do tego co mówił lekarz w 8 dniu cyklu?)

-
Martka656 wrote:hej dziewczyny, ja na szybko. nadrobię później.
kwiaty się mnożą

Pozytywny test owulacyjny niestety nie gwarantuje owulacji
-
nick nieaktualnyMartka656 wrote:hej dziewczyny, ja na szybko. nadrobię później.
kwiaty się mnożą

Test owulacyjny nie jest 100% potwierdzeniem, że dojdzie do owulacji, ale to dobry znak myślę, że masz dwie grube krechy
A który to dziń cyklu?
A ppowiedz udało ci się dotrzeć do innego gina? -
nick nieaktualny
-
Ja mam zawsze piękne pozytywy a owu ni maAniaŁ123 wrote:Pozytywny test owulacyjny niestety nie gwarantuje owulacji

wiecznie jaja sobie ze mnie robi
więc Aniu masz święta rację
Tylko nie wiem kiedy Martka była u gina. Bo może jednak tam się coś wykluje; )Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2016, 11:25
AniaŁ123 lubi tę wiadomość

-
To po prostu pokazuje, że test nie wskazuje na owu, ale jaki jest skok tego lh i to, że organizm przygotowuje się do owulacji- a nie u każdej z nas i nie w każdym cyklu naprawdę do niej dochodzi.33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH