Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dokładnie tak jak mówiszKasia1987 wrote:To po prostu pokazuje, że test nie wskazuje na owu, ale jaki jest skok tego lh i to, że organizm przygotowuje się do owulacji- a nie u każdej z nas i nie w każdym cyklu naprawdę do niej dochodzi.
organizm często szaleje z tymi wszystkimi hormonami i nie działa "książkowo"...test ciążowy pamiętam tez mi wyszedł bledzioch nad bledziochami a to już było sporo dni po owu. także ten
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
Czy mogłabym do Was dołączyć?
Jestem w trakcie 4 cyklu starań po tabletkach antykoncepcyjnych. Nie wiedziałam, że to takie trudne
Mam nadzieje, ze w końcu się uda.. jak na razie jedynie robie testy owulacyjne, temperatury nie mierze, jak się teraz nie uda to zacznę od następnego cyklu..
Czikosz, WaldhauzerM, Evelin lubią tę wiadomość
-
jak ładnie się nazywaszNaneczka wrote:Czy mogłabym do Was dołączyć?
Jestem w trakcie 4 cyklu starań po tabletkach antykoncepcyjnych. Nie wiedziałam, że to takie trudne
Mam nadzieje, ze w końcu się uda.. jak na razie jedynie robie testy owulacyjne, temperatury nie mierze, jak się teraz nie uda to zacznę od następnego cyklu..
Naneczka
na mnie w rodzinie mówią Nanusia
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
Naneczka wrote:Czy mogłabym do Was dołączyć?
witaj
u nas sporo dziewczyn w czasie 4 cyklu starań
-
Naneczka wrote:Czy mogłabym do Was dołączyć?
Witaj Naneczka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny! Dziękuję za ciepłe słowa pod wykresem!
Jesteście kochane! 
Jestem już po rozprawie. Sąd odroczył rozprawę na lipiec, ale jak będę w ciąży to już nie pójdę, to dla mnie za wielki stres.
Udało mi się zawrzeć słowną ugodę z ojcem, alimenty jeszcze będzie płacił.
Emocje już opadły. Teraz tylko pozytywne.
Na następną pojedzie mój pracodawca, jako pełnomocnik (człowiek o złotym sercu).
Jest dobrze!
Czekam na sobotnie testowanie z Wami dziewczyny! Doliczyłam się trójki testujących dnia 25 czerwca 2016 r.
WaldhauzerM, AniaŁ123, Tuliska, Evelin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNaneczka wrote:Czy mogłabym do Was dołączyć?
Hej! Miło Cię poznać! Ja też jestem po antykoncepcji, to mój trzeci cykl, ale niebawem będzie czwarty (no chyba, że...).
Ja stosowałam krążki.
Pozdrawiam ze Śląska! -
Witamy Naneczka i mamy nadzieję że z nami będzie łatwiej przechodzić przez to wszystko

Czikosz to super.. Oby był już tam groszek dzięki któremu nie będziesz musiała latać do sądu
Czikosz lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Czikosz wrote:Dziewczyny! Dziękuję za ciepłe słowa pod wykresem!
Jesteście kochane! 
Jestem już po rozprawie. Sąd odroczył rozprawę na lipiec, ale jak będę w ciąży to już nie pójdę, to dla mnie za wielki stres.
Udało mi się zawrzeć słowną ugodę z ojcem, alimenty jeszcze będzie płacił.
Emocje już opadły. Teraz tylko pozytywne.
Na następną pojedzie mój pracodawca, jako pełnomocnik (człowiek o złotym sercu).
Jest dobrze!
Czekam na sobotnie testowanie z Wami dziewczyny! Doliczyłam się trójki testujących dnia 25 czerwca 2016 r.
Dzielna Czikosz
Czikosz lubi tę wiadomość
-

4.06 - rozowyflaming
6.06 - KlaudyŚ, @ -> 8.06 - pozytywny
12.06 - Evelin, @ -> 10.06
13.06 - LILITH.P
14.06 - Cherry_Blossom
16.06 - nikola2877
22.06 - marciaa
23.06 - Judi22
24.06 - Gaduaaa