Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
szatynka wrote:Mam nadzieję, że u mnie ok. bo małpa przyszła terminowo i nie była aż tak obfita jak lekarze mówili. Tylko drugi dzień miałam mocniejsze krwawienie a dziś luzik. Z nocy podpaska czysta a w ciągu dnia delikatne krwawienie. Myślę że jeszcze dzień max dwa dni i zakończy się. Coś mnie lewy jajnik kuje (na nim jest ta torbielka). Ciekawe czy zniknęła po tej @ bo tak twierdzili lekarze w szpitalu że po tym krwawieniu powinno już jej nie być.
Mnie coś znów tam swędzi. Strasznie mnie kusiło aby jednak w tym cyklu iść z tym czymś do gina ale stwierdziłam, że poczekam niech się tam wszystko ureguluje, oczyści dlatego też wizytę umówiłam na 26 lipca aby w między czasie jeszcze jedną @ zaliczyć. Także muszę czekać 5 tygodni do wizyty a ze swędzęniem muszę sobie jakoś sama póki co poradzić.
Jak.cie swędzi to kup w aptece iladian. Ponoc pomaga.
No u mnie to była godzina intensywnych krwawien dzisiaj gdzie nie schodzilam z toalety. Mówili że tak będzie. Teraz jest tak jak drugi czy trzeci dzień okresu. Sama krew.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Tusiaaa wrote:Dziękuje
Znam,nawet raz byłam ale jedyne co mi powiedział to że mam ładny kolor paznokci na stopachGeneralnie ja go nie polecam raczej bo jest małomówny i zeby cos sie dowiedziec to graniczy z cudem
no właśnie ja się do niego umówiłam na 26 lipca.
Byłam u niego kilka lat wstecz i bardzo mi pomógł przy infekcji, przeleczył mnie i męża i miałam spokój na długooo, dlatego też teraz do niego idę. Ja do niego póki co nie mam zastrzeżeń a byłam może z 2 razy u niego. I dało się porozmawiać.
A nie wiesz ile teraz bierze za wizytę?
Raz byłam u dr Miśka na usg 3d w 25tc z synem ale to było w 2010r.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2016, 14:55
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
nick nieaktualnyszatynka wrote:no właśnie ja się do niego umówiłam na 26 lipca.
Byłam u niego kilka lat wstecz i bardzo mi pomógł przy infekcji, przeleczył mnie i męża i miałam spokój na długooo, dlatego też teraz do niego idę. Ja do niego póki co nie mama zastrzeżeń a byłam może z 2 razy u niego. I dało się porozmawiać.
A nie wiesz ile teraz bierze za wizytę?
Raz byłam u dr Miśka na usg 3d w 25tc z synem ale to było w 2010r.
pewnie standardowo 130-150 zł myślę że tak jakoś,ale dawno juz byłam wiec nie powiem na 100% -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, u mnie 2 cykl starań, czekam na @ tempka idzie w dół i raczej nici w czerwcu. Chętnie dołączę do lipcowych staraczek
baaardzo często zaglądam na forum i kibicuje wszystkim dziewczynom - oczywiście gratki dla świeżo upieczonych mam
AniaŁ123, Evelin, Czikosz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMMadziula wrote:Cześć dziewczyny, u mnie 2 cykl starań, czekam na @ tempka idzie w dół i raczej nici w czerwcu. Chętnie dołączę do lipcowych staraczek
baaardzo często zaglądam na forum i kibicuje wszystkim dziewczynom - oczywiście gratki dla świeżo upieczonych mam
Cześć MadziaWitaj na pokładzie!
-
nick nieaktualny
-
Hej długo mnie nie było.
Witam nowe staraczki, mam nadzieję że szybko się uda.
W przyszłym tyg zamawiam witaminy i suplementy narazie czekam na @ jutro już będzie mam nadzieję a chciałabym już dziś
Przypomnę że mój dopiero w sierpniu będzie 24 a jak wypada że w sam @ więc wątpię by coś się udało.
Mam nadzieję że nam się uda chociaż załapać się na przyszły rok.
Dziś ból głowy masakra dość że na @ to jeszcze ta pogoda do dupy myślałam że na rower pójdę a tu raz pada raz nie.
-
nick nieaktualny
-
U mnie akurat pogoda nie rozpieszcza...jak zwykle przed @ uruchamia się apetyt na słodycze, jak na złość sklep blisko ...