Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
MMadziula wrote:Nie dość, że ja czuję ogromne cierpienie jak na nią wchodzę to jeszcze kogoś potraktuje wagą z drugiego piętraMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Moja ma dwie mega czekolady pralinki rafaello jakieś ciastka Orzeszki w czekoladzie pringelsy lody oczywiście o smaku solowego karmelu. Mąż pojechał po kebeba a ja sacze piwo... Bezalkoholowe
Strefa kibica na całego
jak są lody i piwo bezalkoholowe to ja też chcę -
Kim87 wrote:Ale to jej wina będzie. W końcu głupia nie chce współpracować
Dobry argument
Kim87, Zołza:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
szatynka wrote:Mam nadzieję, że u mnie ok. bo małpa przyszła terminowo i nie była aż tak obfita jak lekarze mówili. Tylko drugi dzień miałam mocniejsze krwawienie a dziś luzik. Z nocy podpaska czysta a w ciągu dnia delikatne krwawienie. Myślę że jeszcze dzień max dwa dni i zakończy się. Coś mnie lewy jajnik kuje (na nim jest ta torbielka). Ciekawe czy zniknęła po tej @ bo tak twierdzili lekarze w szpitalu że po tym krwawieniu powinno już jej nie być, bo będąc w szpitalu już malała. Jak mnie przyjmowali w czwartek to miała prawie 5cm a we wtorkowym wypisie napisali że ma 3mm ... a mnie się zdaje że się chyba walnęli, bo podczas usg lekarz mówił 3cm (no chyba że się przesłyszałam).
Mnie coś znów tam swędzi. Strasznie mnie kusiło aby jednak w tym cyklu iść z tym czymś do gina ale stwierdziłam, że poczekam niech się tam wszystko ureguluje, oczyści dlatego też wizytę umówiłam na 26 lipca aby w między czasie jeszcze jedną @ zaliczyć. Także muszę czekać 5 tygodni do wizyty a ze swędzęniem muszę sobie jakoś sama póki co poradzić.
Szatynka kup sobie maść Clotrimazolum, a jeśli nie przejdzie, to daj znać to Ci jeszcze coś podrzucęniedawno miałam infekcję, więc jestem w temacie
Iladian nie polecam, próbowałam, zero rezultatów
-
Witam MMAdziula
Pożycz batonikaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2016, 17:27
-
AniaŁ123 wrote:Witam MMAdziula
Pożycz batonika
Nie ma sprawy znajdzie się i dla CiebieAniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:Pooooooooooooolskaaaaaaaaaaaa....
BIAŁO-CZERWONI!!!
Niechaj Kapustka zrobi gołąbki z UkraińcówZołza:) lubi tę wiadomość
-
Caro wrote:Hej Dziewczyny,
Nie byłam w stanie do Was wczoraj pisać.. Mój świat rozpadł się na kawałki. Powoli go zbieram, bo wiem, że muszę. Dziękuję Wam za wszystkie dobre słowaNaprawdę wiele dla mnie to znaczy.. Podnosi na duchu.. Waldi dziękuję za priv. Mimo wszystko i za wszystko
Kimi, brak mi słów.. To napewno bardzo boli.. I wiem, że uda się nam znowu zobaczyć te dwie kreski.. Nasz organizm dał znak, że jest taka możliwość. Trzeba się teraz zastanowić, bo poszło nie tak. Uda nam się. Wierzę w to bardzo mocno, ale teraz musimy pewnie odpocząć.. Wczoraj wylałam morze łez, dzisiaj też.. Powoli zaczynam odczuwać bóle @.. Może i lepiej że zrobiłam tą betę wczoraj i wiedziałam wcześniej niż zacznie się jakiekolwiek plamienie.. Pewnie bym to przeżywała jeszcze bardziej niż wczoraj.. No ale nic.. Czasu nie cofne. Nic nie mogę już zrobić. Nic nie możemy. Tak mialo być.
Odezwę się do Was za jakiś czas. Kiedy już sobie wszystko poukładam.
Zostawiam dla Was moje kciuki
I jeszcze raz dziękuję...
Kim
Hey kochana jestesmy z Toba -
Naneczka wrote:Czy mogłabym do Was dołączyć?
Jestem w trakcie 4 cyklu starań po tabletkach antykoncepcyjnych. Nie wiedziałam, że to takie trudne
Mam nadzieje, ze w końcu się uda.. jak na razie jedynie robie testy owulacyjne, temperatury nie mierze, jak się teraz nie uda to zacznę od następnego cyklu..