Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiedziałam , że czerwiec to nie mój miesiąc, ale ogłaszam pełna mobilizację ! Za kilka dni walczę dalej
Evelin, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:Cześć
Jestem tu nowa. Mam 25 lat, wczoraj rozpoczął się 8 cykl starań. Ginekolog mówi, że wszystko ok. Jedyne co to zalecane zrobić badanie partnerowi, jednak mój narzeczony nie chce o tym słyszeć
boi się, że to może być jego wina. Niestety nie miałam dokładnych badań, gin każe czekać do roku. Mam jednak nadzieję, że do końca tego roku się uda
Witaj :*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bella_Bella wrote:Cześć
Jestem tu nowa. Mam 25 lat, wczoraj rozpoczął się 8 cykl starań. Ginekolog mówi, że wszystko ok. Jedyne co to zalecane zrobić badanie partnerowi, jednak mój narzeczony nie chce o tym słyszeć
boi się, że to może być jego wina. Niestety nie miałam dokładnych badań, gin każe czekać do roku. Mam jednak nadzieję, że do końca tego roku się uda
Bella_Bella lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja własnie wróciłam z biegania
Umieram, ale za to przepełniona endorfinami
Ależ jest gorąco! Miłego wieczoru!!!
MMadziula przecież musisz tu z nami chwilkę posiedzieć -
gibonek wrote:Ja biorę inofolic 1*1 magnez +B6 no i teraz a +e sobie zamówię
Ja biorę Femibion Natal 1, magnez, wit C, w 1fc oeparol, a w 2fc luteinę (przepisaną przez lekarza), dodatkowo chrupię 2 orzechy brazylijskie i 2 suszone morele dziennie
I na noc piję zioła Ojca Sroki nr 3Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2016, 22:26
-
marciaa wrote:a ja wróciłam ze spacerku z mężem
Mój padłśpi w poprzek łóżka, taki biedak wykończony po pracy
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Jeszcze a propos ziół i ojca Sroki, polecam do przeczytania artykuł z linku (punkt nr 10 miażdży)
http://www.bonimed.pl/artykuly/problemy-z-zajsciem-w-ciaze-porady-ojca-grzegorza-sroki -
Gaduaaa wrote:Ja dziś też nie mogę za nimi nadążyć
Gaduaaa mecz, mecz i jeszcze raz mecz
Mamy dwie nowe staraczki,
A ja skarżyłam się, że znowu mam beznadziejne TSH, ale nikt na to nie zwrócił uwagi -
marciaa wrote:a to mój jeszcze siedzi
za to ja dzisiaj spałam 3h tylko
A dlaczego tak?