X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2016, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WaldhauzerM wrote:
    Życie jest do bani...

Wymienię rodzinkę na nowszy model bo nie ogarniam jej cholera jasna.. Kurwica mnie szczela!!

Cóż.. Oddychać spokojnie.. Tyle pozostało... Wdech wydech wdech wydech...

Jak dać rodzinie do zrozumienia że nigdynie zrozumiemy się nawzajem??

Hej slonce, nie mow ze znowu tamta cos namieszala !!!?

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Justyś91 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2016, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin wrote:
    Bardzo bede 3mac kciuki <3
    <3 <3 <3 <3

Evelin lubi tę wiadomość

1acc2e2db1fead547011b00f4ff1292d.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2016, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyś91 wrote:
    <3 <3 <3 <3

<3 <3 <3 <3 <3

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • LILITH.P Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2016, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyś91 wrote:
    jak tam po weselichu???
    Pogoda dała popalić??

bardzo dała popalić...
    przyjechaliśmy na miejsce w piątek o 22, poszła w ruch whisky... poszliśmy spać ok. 3, a o 7 w pokoju już nie dało się wytrzymać, miałam plan, żeby zrobić sobie loki, tyle się namachałam, że szok... cała mokra :D na ślubie w Kościele piliśmy zimną wodę od Państwa Młodych. Z wesela zwinęliśmy się ok. 5, powtórka z rozrywki, po 8 już nie dało się leżeć. Tak nagrzany budynek, że szok.

24 V - Michał Franciszek <3 3105 g 53 cm Miłości

0b52cec6da.png
  • Justyś91 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2016, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyś91 wrote:
    <3 <3 <3 <3
    Czas pokaże czy pykło czy nie
    ale mam taką cichą nadzieję że tak :)

• Evelin Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2016, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LILITH.P wrote:
    bardzo dała popalić...
    przyjechaliśmy na miejsce w piątek o 22, poszła w ruch whisky... poszliśmy spać ok. 3, a o 7 w pokoju już nie dało się wytrzymać, miałam plan, żeby zrobić sobie loki, tyle się namachałam, że szok... cała mokra :D na ślubie w Kościele piliśmy zimną wodę od Państwa Młodych. Z wesela zwinęliśmy się ok. 5, powtórka z rozrywki, po 8 już nie dało się leżeć. Tak nagrzany budynek, że szok.

Wielki szacun, ja sama nie zrobilabym sobie fryzury :)

No pogoda byla masakra, trzeba przyznac :)

Ale i tak zazdroszcze <3

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Justyś91 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2016, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LILITH.P wrote:
    bardzo dała popalić...
    upał dał nam się chyba wszystkim we znaki.
    Grunt że zabawa była przednia :)

• LILITH.P Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2016, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin wrote:
    Wielki szacun, ja sama nie zrobilabym sobie fryzury :)

No pogoda byla masakra, trzeba przyznac :)

Ale i tak zazdroszcze <3

Nie miałam wyboru, w promieniu 40 km żadnego większego miasta :D

24 V - Michał Franciszek <3 3105 g 53 cm Miłości

0b52cec6da.png
  • WaldhauzerM Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin wrote:
    Hej slonce, nie mow ze znowu tamta cos namieszala !!!?

Nie.. Nie ona ale bardzo blisko.... I to ta sama sprawa więc trochę się z tą samą osobą wiąże..

Ludzie po których w życiu bym się nie spodziewała tak wszystko przekręcili że szok.. Mam dosyć całej tej sytuacji..

Doszło do wymiany zdań między mną a moją mamą i dowiedziałam się jaka to jestem że wyzywam rodzinę od najgorszych i takie tam..

31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
  • Tuliska Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Waldis kochana nie stresowywuj mi się tu ;) bo łobuziaka wyhodujesz :) tak to juz z rodziną niestety jest, jest dobrze ok, za chwilę nogę podkladaja :/ nie wszyscy oczywiście ale niestety bywa ;) Tosia przytul, zaraz się lepiej poczujesz :*

Kimi kochana dziękuję :* ale to narazie na wyrost :) poczekamy, zobaczymy ;) staram się na spokojnie do Kropka podchodzić :*

Dzień dobry wszystkim :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2016, 13:39

Evelin, WaldhauzerM lubią tę wiadomość

8p3ovfxm8uset94e.png
  • Justyś91 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2016, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuliska wrote:
    Waldis kochana nie stresowywuj mi się tu ;) bo łobuziaka wyhodujesz :) tak to juz z rodziną niestety jest, jest dobrze ok, za chwilę mogę podkladaja :/ nie wszyscy oczywiście ale niestety bywa ;) Tosia przytul, zaraz się lepiej poczujesz :*

Kimi kochana dziękuję :* ale to narazie na wyrost :) poczekamy, zobaczymy ;) staram się na spokojnie do Kropka podchodzić :*

Dobry dobry :)

Tuliska lubi tę wiadomość

• Evelin Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2016, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LILITH.P wrote:
    Nie miałam wyboru, w promieniu 40 km żadnego większego miasta :D

Hehe :) dobrze ze sie udalo :)

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Tuliska Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2016, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justys a czy ty wiesz że testujesz w moje urodziny???
    Poproszę o zielony prezent urodzinowy ;) ;) ;) ;)

Evelin, Bella_Bella lubią tę wiadomość

8p3ovfxm8uset94e.png
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2016, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WaldhauzerM wrote:
    Nie.. Nie ona ale bardzo blisko.... I to ta sama sprawa więc trochę się z tą samą osobą wiąże..

Ludzie po których w życiu bym się nie spodziewała tak wszystko przekręcili że szok.. Mam dosyć całej tej sytuacji..

Doszło do wymiany zdań między mną a moją mamą i dowiedziałam się jaka to jestem że wyzywam rodzinę od najgorszych i takie tam..

Ignoruj to i te wszystkie falszywe ryje! Ja bym powiedziala co mysle i nie przejmowala sie tym. Pamietaj, ze najbardziej takie osoby denerwuje to, gdy widza szczescie innych. Wiec pokaz im, ze jest Ci mega, ze jest dobrze i niech widza zawsze Twoj usmiech.. :*
    Co do mamy.. ehh..
    Trudno mi cokolwiek powiedziec, moja matka zostawila mnie, tate i brata kilka lat temu dla innego..
    I nie mam z nia kontaktu..
    Nawet jak bede w ciazy to nic jej nie powiem, zreszta ma nowa rodzine wiec niech sie nia zajmie!
    Wiec niech tamci tez zajmia sie soba, bo mieszkamy nie daleko i jak tam pojade to nie recze za siebie!!
    <3

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2016, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Tuliss <3
    Jak sie czujecie ?? :)

Tuliska lubi tę wiadomość

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2016, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuliska wrote:
    Waldis kochana nie stresowywuj mi się tu ;) bo łobuziaka wyhodujesz :) tak to juz z rodziną niestety jest, jest dobrze ok, za chwilę nogę podkladaja :/ nie wszyscy oczywiście ale niestety bywa ;) Tosia przytul, zaraz się lepiej poczujesz :*

Wiesz.. Ja się coś dowiedziałam i mama nie była po mojej stronie ale jak jej powiedziałam że cała rodzina twierdziła że to ona o wszystkim powiedziała to nie chciała wierzyć.. Masakra..

Już nie będę po raz któryś tego pisać bo znacie sprawę.. W każdym razie po stracie pojechałam do cioci żeby mi powiedziała czy o ciąży wiedziała od mojej mamy czy od ciotki drugiej.. Nie chciała mi powiedzieć. Więc powiedziałam że nie będę nikomu wyrzutów robić tylko chcę wiedzieć na przyszłość komu ufać komu nie.. I wtedy mi powiedziała że to od drugiej ciotki wie.. Dzisiaj od mojej mamy dowiedziałam się że ta ciocia powiedziała mojej mamie że ją o to pytałam i że nazwałam tą drugą ciotkę judaszem a to jej się nie podoba.. Dobrze wiedzieć..

Moja mama stwierdziła że wielce tajemnicę robię i zrobiłam. Więc uświadomiłam ją że miałam prawo ponieważ walczyłam o każdy dzień.. Potem o każdy tydzień.. I tym miałam się chwalić?? Jakie dla niej to wszystko proste..

Z małą różnicą.. Nie oszukujmy się.. Ja dalej walczę bo muszę leżeć.. Wiem że będzie dobrze ale tak dla mojego widzimisię nie leżę tylko są ku temu powody..

Rozmowa była ciężka.. Ciśnienie mi podniosła.. Na szczęście mąż był przy mnie wtedy. ..

A Tosiu jeszcze w przedszkolu.. Wczoraj robiłam z nim odlewy z gipsu.. Jak wróci będziemy malować..

• WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2016, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sory.. Musiałam się wygadać..

Tuliska, Bella_Bella, Justyś91 lubią tę wiadomość

• Bierka Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2016, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin wrote:
    Malutka nie smutaj :*
    Masz jeszcze czas do @ wiec spokojnie i bez stresu zaczekaj, zaczekamy z Toba :*
    Dziekuje Evelin:-****

<3
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2016, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WaldhauzerM wrote:
    Wiesz.. Ja się coś dowiedziałam i mama nie była po mojej stronie ale jak jej powiedziałam że cała rodzina twierdziła że to ona o wszystkim powiedziała to nie chciała wierzyć.. Masakra..

Już nie będę po raz któryś tego pisać bo znacie sprawę.. W każdym razie po stracie pojechałam do cioci żeby mi powiedziała czy o ciąży wiedziała od mojej mamy czy od ciotki drugiej.. Nie chciała mi powiedzieć. Więc powiedziałam że nie będę nikomu wyrzutów robić tylko chcę wiedzieć na przyszłość komu ufać komu nie.. I wtedy mi powiedziała że to od drugiej ciotki wie.. Dzisiaj od mojej mamy dowiedziałam się że ta ciocia powiedziała mojej mamie że ją o to pytałam i że nazwałam tą drugą ciotkę judaszem a to jej się nie podoba.. Dobrze wiedzieć..

Moja mama stwierdziła że wielce tajemnicę robię i zrobiłam. Więc uświadomiłam ją że miałam prawo ponieważ walczyłam o każdy dzień.. Potem o każdy tydzień.. I tym miałam się chwalić?? Jakie dla niej to wszystko proste..

Z małą różnicą.. Nie oszukujmy się.. Ja dalej walczę bo muszę leżeć.. Wiem że będzie dobrze ale tak dla mojego widzimisię nie leżę tylko są ku temu powody..

Rozmowa była ciężka.. Ciśnienie mi podniosła.. Na szczęście mąż był przy mnie wtedy. ..

A Tosiu jeszcze w przedszkolu.. Wczoraj robiłam z nim odlewy z gipsu.. Jak wróci będziemy malować..

Hmm.. z tego co piszesz, to Twoja mama poprostu cieszy sie sie na wnuczka skoro powiedziala komus o tym.. tylko szkoda, ze nie uszanowala Twojej decyzji, skoro nie chcialas narazie mowic..
    Pamietaj, ze ten kto nie walczyl i nie staral sie tyle nigdy tego nie zrozumie.. niestety..
    Za jakis czas wszystko sie uspokoi..
    Nie denerwuj sie bo to nic dobrego nie da.. moze szczera rozmowa z mama cos pomoze ?? Chociaz niech ona bedzie Cie wspierac.. jesli jest obok to staraj sie z nia duzo rozmawiac..

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2016, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bierka wrote:
    Dziekuje Evelin:-****
    Czekamy do kolejnej niedzieli <3

mhsvi09ksakq2zvz.png
‹‹ 2329 2330 2331 2332 2333 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ