Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Tuliska wrote:Hej Ewelka :* "my" heh jak to dziwnie brzmi
Tak nierealnie
Przeziebiona jestem ciągle ale jestem w pracy i w ruchu jakoś mi tak lepiej jestprzynajmniej mniej "smarkata" jestem
A w pracy juz wiedza?
Jak dobrze sie czujesz, to dobrze
Kiedy teraz wizyta ? :* -
Evelin wrote:Super podejscie
I jak tu Cie nie kochac
Antos to bedzie w siodmym niebie
Marze o takiej rodzince
A sesja super pomysl i piekna pamiatka
Ja w domu choć nie czułam miłości to Tosiowi od samego początku dawałam sporo miłości.. Daję do tej pory. Uczę go okazywania miłości bo to największa wartość w życiu..
A że dobro powraca to jak my jesteśmy czuli w stosunku do dzieci dajemy im z siebie wszystko to one to samo nam oddają.. To jest piękne..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:Ja w domu choć nie czułam miłości to Tosiowi od samego początku dawałam sporo miłości.. Daję do tej pory. Uczę go okazywania miłości bo to największa wartość w życiu..
A że dobro powraca to jak my jesteśmy czuli w stosunku do dzieci dajemy im z siebie wszystko to one to samo nam oddają.. To jest piękne..
Ja mam tak samo
I zgadzam sie w 200 %
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
Evelin wrote:No to rzeczywiscie juz bedzie widac :*
I zobaczysz, ze zamiast gadac beda Ci gratulowac i bedziesz szczesliwa, a Tosiu dummy
Nie wiem czy juz pytalam,
Ale kiedy termin porodu? :*
To nie ta rodzina.. Oba wesela to siostry cioteczne męża he he..
29 tydzień to będzie..
A termin porodu 22 grudnia.. Ale liczę że będzie tak jak z Tosiem czyli w 37 tygodniu..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Evelin wrote:A w pracy juz wiedza?
Jak dobrze sie czujesz, to dobrze
Kiedy teraz wizyta ? :*szefowa była na bieżąco ale ze się udało powiem jak beta potrwierdzi
i zamierzam normalnie pracować
a wizyta? Nie wiem, pisałam do gina ale jeszcze nie odpisał
-
WaldhauzerM wrote:To nie ta rodzina.. Oba wesela to siostry cioteczne męża he he..
29 tydzień to będzie..
A termin porodu 22 grudnia.. Ale liczę że będzie tak jak z Tosiem czyli w 37 tygodniu..
Aaaa no tak
Prezent na Gwiazdke :*
Rodzina ta czy ta..
Ale cieszysz sie beda
Uciekam, caluski :* -
Tuliska wrote:Ewelka ja jestem w ciąży od wczoraj heheehee
szefowa była na bieżąco ale ze się udało powiem jak beta potrwierdzi
Rozumiem :*
TO pisz jak juz bedzie wiadomo
Kochane super jest z Wami, lecz praca wzywa
Do jutraTuliska lubi tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Ewelka ja jestem w ciąży od wczoraj heheehee
szefowa była na bieżąco ale ze się udało powiem jak beta potrwierdzi
Kochanie.. W ciąży jesteś od 1 dnia ostatniej @ he he.. Tak wiem wiesz o tym ale liczysz od momentu gdy zobaczyłaś test pozytywny.Tuliska lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Co tam kochane moje dziewczynki
Mnie chyba rozkłada coś mi się wydaje że zaziębiłam się klimatyzacją -
Cześć Dziewczyny! Witam Was po dwudniowej nieobecności.
Na początku chciałam bardzo, baaardzo pogratulować najświeższej ciężarówceTuliska GRATULUJĘ!!! Cudowne wieści
Ja też byłam na weselu, ale w innej roli niż LilithGraliśmy na sali bez klimy!!! Było istne piekło! Już mi się mózg gotował i ciężko mi się było skupić na tym co robię. Ale wesele bardzo udane, ludzie cudowni, a zwłaszcza para młoda. Poza tym ja to jednak uwielbiam
Dzisiaj jestem strasznie zmęczona, bo wróciliśmy do domu dopiero ok 3 w nocy, a o 7 już trzeba było wstawać do pracy.
Nie wiem czy to przez dzisiejsze zmęczenie, ale chyba już nie będę aż tak przesadzać w staraniach. Oczywiście będę się leczyć, łykać wszelkie dragi, ale nie chcę całego mojego życia temu podporządkowywać. Chcę się cieszyć z tego co teraz mam i korzystać z życiaWaldhauzerM, Bella_Bella, Tuliska lubią tę wiadomość