Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
AniaŁ123 wrote:Cześć Dziewczyny! Witam Was po dwudniowej nieobecności.
Na początku chciałam bardzo, baaardzo pogratulować najświeższej ciężarówceTuliska GRATULUJĘ!!! Cudowne wieści
Ja też byłam na weselu, ale w innej roli niż LilithGraliśmy na sali bez klimy!!! Było istne piekło! Już mi się mózg gotował i ciężko mi się było skupić na tym co robię. Ale wesele bardzo udane, ludzie cudowni, a zwłaszcza para młoda. Poza tym ja to jednak uwielbiam
Dzisiaj jestem strasznie zmęczona, bo wróciliśmy do domu dopiero ok 3 w nocy, a o 7 już trzeba było wstawać do pracy.
Nie wiem czy to przez dzisiejsze zmęczenie, ale chyba już nie będę aż tak przesadzać w staraniach. Oczywiście będę się leczyć, łykać wszelkie dragi, ale nie chcę całego mojego życia temu podporządkowywać. Chcę się cieszyć z tego co teraz mam i korzystać z życia
Kochana.. Byłam 2 razy na weselu bez klimy i wiem co mówisz.. Ja bardzo szybko wymiękam w takie pogody.. Masakra..
Ale najważniejsze że dałaś radęAniaŁ123 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Dziewczyny, dzisiaj wyczytałam że testy owu powinno się robić wieczorem np o 22:00 bo wtedy jest najwyższy poziom. Wypowiedź jakiegoś doktora. Nie wiem już co o tym myśleć
Zawsze robiłam o 22-23. Raz o 2 w nocy i wyszedł dodatni. Dzisiaj przed 18:00 i nic. Już nie wiem o której robić żeby mialo to jakiś sens...
-
Waldi, wstawiam to tu, aby każdy widział jakie Ty masz dobre serducho!! I wielkie
Dziękuję, dziękuję, dziękuję
Bardzo miły akcent w stosunku do jutrzejszego dnia. Teraz będę czekać z niecierpliwością, aby ich użyć i odwdzięczyć Ci się tak jak się umawiałyśmy
Ale obiecuję, że zrobię i więcej. Jesteś Kochana!!
Gaduaaa, Tuliska, Zołza:), AniaŁ123, ankaa81, WaldhauzerM, Evelin, Justyś91 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
ankaa81 wrote:Hej etola ja nie miałam ale czeka mnie laparoskopia i nakłuwanie jajników i sprawdzanie drożności. Teraz czuję, że @ się zbliża... Brzuch mnie pobolewa a brodawki sutkowe mam ooogromne. Nie wiem nawet czy miałam owulację w tym cyklu bo te testy różnie mi wychodziły a śluzu miałam tyle co kot napłakał.27 lat
2 lata starań
luty 2014 - 5 tc - Aniołek :*
czerwiec 2014 - 6 tc - Aniołek :* -
AniaŁ123 wrote:
Nie wiem czy to przez dzisiejsze zmęczenie, ale chyba już nie będę aż tak przesadzać w staraniach. Oczywiście będę się leczyć, łykać wszelkie dragi, ale nie chcę całego mojego życia temu podporządkowywać. Chcę się cieszyć z tego co teraz mam i korzystać z życia
bardzo mądrze powiedziane i bardzo zdrowe podejście
ja się cieszę też z tego co mam i doceniam wszystko co mam...
czasami dzieją się rzeczy na które nie mamy wpływu... myślę że gdzies mamy zapisane wszytsko... po co się denerwować czymś co nie jest od nas zależne..AniaŁ123 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Caro wrote:Waldi, wstawiam to tu, aby każdy widział jakie Ty masz dobre serducho!! I wielkie
Dziękuję, dziękuję, dziękuję
Bardzo miły akcent w stosunku do jutrzejszego dnia. Teraz będę czekać z niecierpliwością, aby ich użyć i odwdzięczyć Ci się tak jak się umawiałyśmy
Ale obiecuję, że zrobię i więcej. Jesteś Kochana!!
heheh albo i większym
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Bella_Bella wrote:Chyba też muszę zacząć podchodzić do tematu na luzie. Od piątku urlop, będziemy wypoczywać, leniuchowac i
:p
FabianCyprian
Tymuś
-
Hej dziewczyny więc moja koleżanka która wiedziała że poronilam oznajmiła mi dzisiaj ze jest w ciąży...nie to że życzę jest źle czy coś ale strasznie mnie to zabolało że nie zachowała tego dla siebie na trochę dłużej. EhhhMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualnyKim87 wrote:Hej dziewczyny więc moja koleżanka która wiedziała że poronilam oznajmiła mi dzisiaj ze jest w ciąży...nie to że życzę jest źle czy coś ale strasznie mnie to zabolało że nie zachowała tego dla siebie na trochę dłużej. Ehhh
Kimi staraj się o tym nie myśleć...Domyślam się, że cie to boli i ci smutnorzeczywiście mogła to zostaiwć dla siebie...na to już nie masz wpływu..Za niedlugo i ty sie jej pochawalisz, zobaczysz :*
Kim87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kim87 wrote:Hej dziewczyny więc moja koleżanka która wiedziała że poronilam oznajmiła mi dzisiaj ze jest w ciąży...nie to że życzę jest źle czy coś ale strasznie mnie to zabolało że nie zachowała tego dla siebie na trochę dłużej. Ehhh
Kim87 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Kim87 wrote:Hej dziewczyny więc moja koleżanka która wiedziała że poronilam oznajmiła mi dzisiaj ze jest w ciąży...nie to że życzę jest źle czy coś ale strasznie mnie to zabolało że nie zachowała tego dla siebie na trochę dłużej. Ehhh
Jakaś słaba ta koleżankaCóż, nic nie poradzisz na takie osoby... Nie przejmuj się :*
Kim87 lubi tę wiadomość