Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • Cherry_Blossom Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2016, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kimi tule najmocniej jak potrafię <3

3jgx3e3k580l9nmr.png
    mama:
    atdc2n0aiws3e9ll.png
    3i49roeqwo74umuv.png
    7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2016, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cherry_Blossom wrote:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/37729892a1ed.jpg

Co myslicie?
    Dla mnie nie. Owulka jest po 8-36 h po pozytywie. Może jutro będzie mocniejszy ;)

Cherry_Blossom lubi tę wiadomość

Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
    6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO <3 <3
    3jgxflw1867zd36k.png
  • Cherry_Blossom Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli dobrze wpisałam, że negatyw :)
    Zobaczymy jutro

3jgx3e3k580l9nmr.png
    mama:
    atdc2n0aiws3e9ll.png
    3i49roeqwo74umuv.png
    7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2016, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cherry_Blossom wrote:
    Czyli dobrze wpisałam, że negatyw :)
    Zobaczymy jutro
    Tak myślę że jutro będzie mocniejszy ;)

3jgxflw1867zd36k.png
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2016, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cherry_Blossom wrote:
    Kimi tule najmocniej jak potrafię <3
    <3

3jgxflw1867zd36k.png
  • MMadziula Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2016, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa tak się naczytałam o tych Ziołach Ojca Grzegorza Sroki , że spróbuje.
    A co tam zamówiłam osobno wszystkie składniki tej mieszanki, i będę próbować :) :)
    Nie mam nic do stracenia

Kim nie przejmuj się, niestety taki mamy świat, ludzie nie widzą nic oprócz czubka własnego nosa :(
    Na szczęście są takie osoby jak dziewczyny tu na forum, na które można liczyć :)
    Zobaczysz jeszcze się będziemy z tego wszystkie śmiały- a tym pseudo życzliwcom mówimy stanowczę - dziękuję....

Kim87, Gaduaaa, WaldhauzerM lubią tę wiadomość

3BDap2.png
    04.01 - serduszko <3
    Synek Bartuś <3
    oar8dqk3g1y2zosd.png
    19 tc - 260 g
    20 tc - 346 g
    27 tc - 1045 g
    31 tc - 1758 g
    34 tc - 2508 g
    37 tc - 2850 g
    39 tc - 3650 g
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cherry, a ja dziś mam 23dc i zrobiłam sobie test owu tak z ciekawości i mam taki wynik jak ty z 14 dc...

dziwne, owulacje niby juz miałam...

• Bella_Bella Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cherry_Blossom wrote:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/37729892a1ed.jpg

Co myslicie?

Jeszcze żaden nie był pozytywny więc wszystko przed Tobą ;)

m3sxskjoa5ll377l.png
    34bwk0s3uvbnlpvu.png
  • Bella_Bella Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2016, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma sensu patrzeć na testy już po upływie godziny więc nie martw się, jeszcze przyjdzie :*

m3sxskjoa5ll377l.png
    34bwk0s3uvbnlpvu.png
  • Bella_Bella Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2016, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia1989 wrote:
    Cherry, a ja dziś mam 23dc i zrobiłam sobie test owu tak z ciekawości i mam taki wynik jak ty z 14 dc...

dziwne, owulacje niby juz miałam...

Jak miałaś owulacje to pewnie LH już spadło dlatego masz wynik negatywny i jasną kreskę testową ;)

m3sxskjoa5ll377l.png
    34bwk0s3uvbnlpvu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2016, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella_Bella wrote:
    Jak miałaś owulacje to pewnie LH już spadło dlatego masz wynik negatywny i jasną kreskę testową ;)

Pewnie tak ;) pare dni temu nie było nawet cienia całkowity negatyw ale zapewne tak jak piszesz jest ;)

• etola Koleżanka

Wysłany: 27 czerwca 2016, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim87 współczuję straty i koleżanki Faktycznie mogła cię poinformować później Ja jak poroniłam pierwszy raz to po teściowej tak jakby spłynęło jak po kaczce Za drugim razem uspokajala tylko "będzie dobrze" W tym samym czasie urodziły się jej dwa wnuki Może dlatego sie mną nie przejęła Żal mam do niej o to

27 lat
    2 lata starań
    luty 2014 - 5 tc - Aniołek :*
    czerwiec 2014 - 6 tc - Aniołek :*
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2016, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MMadziula wrote:
    Gaduaaa tak się naczytałam o tych Ziołach Ojca Grzegorza Sroki , że spróbuje.
    A co tam zamówiłam osobno wszystkie składniki tej mieszanki, i będę próbować :) :)
    Nie mam nic do stracenia

Kim nie przejmuj się, niestety taki mamy świat, ludzie nie widzą nic oprócz czubka własnego nosa :(
    Na szczęście są takie osoby jak dziewczyny tu na forum, na które można liczyć :)
    Zobaczysz jeszcze się będziemy z tego wszystkie śmiały- a tym pseudo życzliwcom mówimy stanowczę - dziękuję....
    ja sobie w Polsce do zielarskiego pójde i poprosze o taką mieszankę i też zacznę pić :)

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2016, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cherry owu za rogiem ;)

Cherry_Blossom lubi tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2016, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    etola wrote:
    Kim87 współczuję straty i koleżanki Faktycznie mogła cię poinformować później Ja jak poroniłam pierwszy raz to po teściowej tak jakby spłynęło jak po kaczce Za drugim razem uspokajala tylko "będzie dobrze" W tym samym czasie urodziły się jej dwa wnuki Może dlatego sie mną nie przejęła Żal mam do niej o to
    Kochana przykro mi że musiałaś to przejść dwa razy. Podziwiam twoją siłę. Ehhh ci ludzie. Z rodziną dobrze to na zdjęciu się wychodzi. Musimy być silne kochana <3

3jgxflw1867zd36k.png
  • Bella_Bella Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2016, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    ja sobie w Polsce do zielarskiego pójde i poprosze o taką mieszankę i też zacznę pić :)

Powiedzcie mi te zioła w żaden sposób nie szkodzą? Też o nich myślałam ale nie wiele wiem w tym temacie. Jak często je się pije?

m3sxskjoa5ll377l.png
    34bwk0s3uvbnlpvu.png
  • etola Koleżanka

Wysłany: 27 czerwca 2016, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najgorsze jest to że wtedy nie otrzymałam od niej żadnej pomocy i zrozumienia a teraz jest w takiej sytuacji życiowej że wręcz wymaga ode mnie abym ja wysłuchała Żal mam też o ttoi nie chce byc zle zrozumiana bo sama tez bym sie cieszyla gdybym urodzila ale ona opowiadała wiecznie o wnukach jacy są super i w ogóle podczas gdy moje dzieciątka szły do nieba Totalny brak zrozumienia Ale trzeba być silnym Chcę być dalej silna i moc powiedzieć w przyszłości być może moim żywym dzieciom że mimo przeciwności losu maja silna mamę Może kiedyś ziści się to moje marzenie

27 lat
    2 lata starań
    luty 2014 - 5 tc - Aniołek :*
    czerwiec 2014 - 6 tc - Aniołek :*
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2016, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    etola wrote:
    Najgorsze jest to że wtedy nie otrzymałam od niej żadnej pomocy i zrozumienia a teraz jest w takiej sytuacji życiowej że wręcz wymaga ode mnie abym ja wysłuchała Żal mam też o ttoi nie chce byc zle zrozumiana bo sama tez bym sie cieszyla gdybym urodzila ale ona opowiadała wiecznie o wnukach jacy są super i w ogóle podczas gdy moje dzieciątka szły do nieba Totalny brak zrozumienia Ale trzeba być silnym Chcę być dalej silna i moc powiedzieć w przyszłości być może moim żywym dzieciom że mimo przeciwności losu maja silna mamę Może kiedyś ziści się to moje marzenie
    Na pewno się spełni ;)<3

etola lubi tę wiadomość

3jgxflw1867zd36k.png
  • Bella_Bella Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2016, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    etola wrote:

Kochana zisci się na pewno! <3 Jesteś silna i dasz rade! Jesteśmy z Tobą :)

etola lubi tę wiadomość

m3sxskjoa5ll377l.png
    34bwk0s3uvbnlpvu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2016, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robić testa o 22? :p Bo się zgubiłam :p
    Tak wiem.. ludze się ze jednak zobacze ta druga kreche naa owu ;p

‹‹ 2333 2334 2335 2336 2337 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ