Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Cherry_Blossom wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/37729892a1ed.jpg
Co myslicie?Cherry_Blossom lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Gaduaaa tak się naczytałam o tych Ziołach Ojca Grzegorza Sroki , że spróbuje.
A co tam zamówiłam osobno wszystkie składniki tej mieszanki, i będę próbować
Nie mam nic do stracenia
Kim nie przejmuj się, niestety taki mamy świat, ludzie nie widzą nic oprócz czubka własnego nosa
Na szczęście są takie osoby jak dziewczyny tu na forum, na które można liczyć
Zobaczysz jeszcze się będziemy z tego wszystkie śmiały- a tym pseudo życzliwcom mówimy stanowczę - dziękuję....
Kim87, Gaduaaa, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
misia1989 wrote:Cherry, a ja dziś mam 23dc i zrobiłam sobie test owu tak z ciekawości i mam taki wynik jak ty z 14 dc...
dziwne, owulacje niby juz miałam...
Jak miałaś owulacje to pewnie LH już spadło dlatego masz wynik negatywny i jasną kreskę testową -
nick nieaktualny
-
Kim87 współczuję straty i koleżanki Faktycznie mogła cię poinformować później Ja jak poroniłam pierwszy raz to po teściowej tak jakby spłynęło jak po kaczce Za drugim razem uspokajala tylko "będzie dobrze" W tym samym czasie urodziły się jej dwa wnuki Może dlatego sie mną nie przejęła Żal mam do niej o to27 lat
2 lata starań
luty 2014 - 5 tc - Aniołek :*
czerwiec 2014 - 6 tc - Aniołek :* -
MMadziula wrote:Gaduaaa tak się naczytałam o tych Ziołach Ojca Grzegorza Sroki , że spróbuje.
A co tam zamówiłam osobno wszystkie składniki tej mieszanki, i będę próbować
Nie mam nic do stracenia
Kim nie przejmuj się, niestety taki mamy świat, ludzie nie widzą nic oprócz czubka własnego nosa
Na szczęście są takie osoby jak dziewczyny tu na forum, na które można liczyć
Zobaczysz jeszcze się będziemy z tego wszystkie śmiały- a tym pseudo życzliwcom mówimy stanowczę - dziękuję....FabianCyprian
Tymuś
-
etola wrote:Kim87 współczuję straty i koleżanki Faktycznie mogła cię poinformować później Ja jak poroniłam pierwszy raz to po teściowej tak jakby spłynęło jak po kaczce Za drugim razem uspokajala tylko "będzie dobrze" W tym samym czasie urodziły się jej dwa wnuki Może dlatego sie mną nie przejęła Żal mam do niej o toMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Najgorsze jest to że wtedy nie otrzymałam od niej żadnej pomocy i zrozumienia a teraz jest w takiej sytuacji życiowej że wręcz wymaga ode mnie abym ja wysłuchała Żal mam też o ttoi nie chce byc zle zrozumiana bo sama tez bym sie cieszyla gdybym urodzila ale ona opowiadała wiecznie o wnukach jacy są super i w ogóle podczas gdy moje dzieciątka szły do nieba Totalny brak zrozumienia Ale trzeba być silnym Chcę być dalej silna i moc powiedzieć w przyszłości być może moim żywym dzieciom że mimo przeciwności losu maja silna mamę Może kiedyś ziści się to moje marzenie27 lat
2 lata starań
luty 2014 - 5 tc - Aniołek :*
czerwiec 2014 - 6 tc - Aniołek :* -
etola wrote:Najgorsze jest to że wtedy nie otrzymałam od niej żadnej pomocy i zrozumienia a teraz jest w takiej sytuacji życiowej że wręcz wymaga ode mnie abym ja wysłuchała Żal mam też o ttoi nie chce byc zle zrozumiana bo sama tez bym sie cieszyla gdybym urodzila ale ona opowiadała wiecznie o wnukach jacy są super i w ogóle podczas gdy moje dzieciątka szły do nieba Totalny brak zrozumienia Ale trzeba być silnym Chcę być dalej silna i moc powiedzieć w przyszłości być może moim żywym dzieciom że mimo przeciwności losu maja silna mamę Może kiedyś ziści się to moje marzenie
etola lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
etola wrote:Najgorsze jest to że wtedy nie otrzymałam od niej żadnej pomocy i zrozumienia a teraz jest w takiej sytuacji życiowej że wręcz wymaga ode mnie abym ja wysłuchała Żal mam też o ttoi nie chce byc zle zrozumiana bo sama tez bym sie cieszyla gdybym urodzila ale ona opowiadała wiecznie o wnukach jacy są super i w ogóle podczas gdy moje dzieciątka szły do nieba Totalny brak zrozumienia Ale trzeba być silnym Chcę być dalej silna i moc powiedzieć w przyszłości być może moim żywym dzieciom że mimo przeciwności losu maja silna mamę Może kiedyś ziści się to moje marzenie
Kochana zisci się na pewno!Jesteś silna i dasz rade! Jesteśmy z Tobą
etola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny