Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
szatynka wrote:witam
kim tulam mocno
u mnie ostatnio była koleżanka i tak sobie siedzimy, rozmawiamy a ona nagle zmieniła temat rozmowy i wypaliła z testem "no a Wy kiedy macie zamiar postarać się o drugie" a mnie zatkało, nie wiedziałam co mam powiedzieć, momentalnie łzy w oczach. Myślałam że jestem twarda, że się ogarnę ale jednak to siedzi we mnie i dalej boli. Odcięłam się od koleżanek, bo one wiedzą że od kwietnia zaczęliśmy starania. Teraz siedzę cicho nie odzywam się do nich, bo boję się właśnie takich pytań jak ostatnio mi zadano
Wcześniej widok ciężarnej dziewczyny cieszył moje oko a teraz wywołuje smutek. Przed wczoraj popłakałam się bo podczas porządków znalazłam moje pozytywne testy ciążowe, jakoś nie potrafię ich wyrzucićTeraz mam dni płodne i czuję że jajniki pracują i tak bardzo chciałabym spróbować ale cóż muszę czekać do sierpnia ... eh!
Cikosz i Tulisku gratuluję
Bardzo smutno, gdy sie to czyta..
Jednak uwazam ze kazdy ma zapisane swoje zycie i nic nie dzieje sie bezprzyczyny.. jesli Twoje to czekanie.. niech tak bedzie, a ten czas zleci nie wiadomo kiedy i wkoncu uda sie Tobie jak i wszystkim tutaj :*
Myslalam dzis o Tobie :*
Badz dzielna
Kim, widzocznie ta kolezanka nie zasluguje na miano kolezanki nawet..
Zeby miec taki tupet, bez komentarza..
Sciskam Was obie -
Gimnastykuj sie Zołzontko, gimnastykuj
tez dupke w górze trzymałam
A dzioszki wzięłam sobie właśnie rekreacyjnie siknelam na mój ostatni test owu, tak z ciekawości, dla potwierdzenia albo zamprzeczenia reguły i oto efekty
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5de1cab3c46b.jpg
Więc chyba coś w tym jestdzisiaj 14 dzień po owu.
AniaŁ123, Zołza:), etola lubią tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Gimnastykuj sie Zołzontko, gimnastykuj
tez dupke w górze trzymałam
A dzioszki wzięłam sobie właśnie rekreacyjnie siknelam na mój ostatni test owu, tak z ciekawości, dla potwierdzenia albo zamprzeczenia reguły i oto efekty
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5de1cab3c46b.jpg
Więc chyba coś w tym jestdzisiaj 14 dzień po owu.
Tylko mi nie wychodza
Waldi tez tak miala gdy zafasolkowalaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2016, 00:02
-
Ja po tych wszystkich smutnych historiach z tego forum jakoś na chłodno podchodzę do tych moich rewelacji.
Przez tyle miesięcy wiele dziewczyn poznałam i niektórym faktycznie brzuszki rosną, ale zbyt często bardzo smutno się historie kończyły. Do wielu dziewczyn bardzo się przywiazalam, kibicowalam z całych sił najszczerzej jak potrafilam, cieszyłam się z ciąż i nagle trach i niedowierzanie.
Nie umiem może napisać dokładnie tego co myślę, ale mimo że (chwilowo - zobaczymy jak się sytuacja rozwinie) mnie się udało to czytam was i kibicuje w walce o nowe szczęścia
Nie znamy się w realu, nie widzimy się a mimo to jesteśmy ze sobą bliżej niż z nie jedną przyjaciółką. Naprawdę szczerze cieszymy się ze swoich nawet najmniejszych sukcesów, pocieszamy w gorszych dniach bardziej i zyczliwej niż w rzeczywistym życiu. Łączy nas wspólny cel i wszystkie, ale to wszystkie, doczekamy się spełnienia marzeń :*
Dzioszki wiem sama jak to jest, więc proszę was jeśli bym w czymś przesadzila, jeśli będziecie miały dość mojego widoku, wygoncie mnie stad. Piszcie na priva czy cus. Nie pogniewam sie a będę wdzięczna i wycofam się :* bede rzadziej, postaram się tylko doradzać jeśli w jakimś temacie będę się orientowala :*Evelin, AniaŁ123, Gaduaaa, Cherry_Blossom, etola, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Ja po tych wszystkich smutnych historiach z tego forum jakoś na chłodno podchodzę do tych moich rewelacji.
Przez tyle miesięcy wiele dziewczyn poznałam i niektórym faktycznie brzuszki rosną, ale zbyt często bardzo smutno się historie kończyły. Do wielu dziewczyn bardzo się przywiazalam, kibicowalam z całych sił najszczerzej jak potrafilam, cieszyłam się z ciąż i nagle trach i niedowierzanie.
Nie umiem może napisać dokładnie tego co myślę, ale mimo że (chwilowo - zobaczymy jak się sytuacja rozwinie) mnie się udało to czytam was i kibicuje w walce o nowe szczęścia
Nie znamy się w realu, nie widzimy się a mimo to jesteśmy ze sobą bliżej niż z nie jedną przyjaciółką. Naprawdę szczerze cieszymy się ze swoich nawet najmniejszych sukcesów, pocieszamy w gorszych dniach bardziej i zyczliwej niż w rzeczywistym życiu. Łączy nas wspólny cel i wszystkie, ale to wszystkie, doczekamy się spełnienia marzeń :*
Dzioszki wiem sama jak to jest, więc proszę was jeśli bym w czymś przesadzila, jeśli będziecie miały dość mojego widoku, wygoncie mnie stad. Piszcie na priva czy cus. Nie pogniewam sie a będę wdzięczna i wycofam się :* bede rzadziej, postaram się tylko doradzać jeśli w jakimś temacie będę się orientowala :*
Zycie pisze rozne historie.
Na wiele rzeczy nie ma sie wplywu..
Slicznie napisalas to jak jestes wdzieczna
I mam nadzieje ze wszystkie te, ktore walcza dalej i te ktorym juz sie udalo zostana tu, bo dzieki temu forum naprawde wiele sie dowiedzialam :*
Zobaczysz ze bedzie wszystko dobrze
Tuliska lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Miłego dnia!
A co to za nocne rozmowy?
Lilith ja po weselu 2-dniowym padłam wczoraj o 18 i wstałam o 6i nadal chce mi się spać
Tulisia na razie sieć na d... gdzie Ci dobrze, nigdzie się nie wybieraj, bo kto tu nas będzie tulił?
Ja od wczoraj mam jakiegoś dziwnego doła. Nic mi się nie chce. Nie chce mi się nawet o tym rozmawiać, tylko zamykam się w swoim świecie i myślę i myślęZołza:) lubi tę wiadomość
-
Hej Witajcie... faktycznie jakieś tu wieczorne pogaduszki kurcze, przyznam że tez miałam cięźką noc.. moja siostra prawdopodbnie zerwała wiązadła w kolanie.. więc byliśmy na łączach do późnych godzin bo wiecie jak to na pogotowiu... eh
strasznie mi jej szkoda...
sama mialam kiedyś operację nogi.. pamiętam 3 miesiące o kulach i w bólach..
Tuliska widzisz czyli coś w tym jest że te testy owu potiwerdzają ciąże gdy kreski sa równie mocne.. nieźle
co do szczerości i zwrócenia uwagi w razie W wiesz że na mnie możesz liczyć hehehe
Aniał jejka, czemu smutasz słońce?Bierka, Tuliska lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
Dzieńdoberek moje kochane dziewczynki
Tulisia kochanie Ty nam stąd nie uciekaj bo bez Ciebie to smutno będzie i już nie to samo
Zołza:), Tuliska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bierka wrote:Dzien dobry kochane:-* mam pytanie ile st dodaje sie gdy mierze poranna temperaturę o godz wczesniej niż zwykle? Łudzę sie ze moze nie nastapil spadek i była owu
Miłego dnia wszystkim!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2016, 07:58
FabianCyprian
Tymuś