X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2016, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :*
    Ja po pracy i 3 dni wolnego <3
    Czy ktos nie spi ?? :*

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2016, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obecna z nogami w górze :P

WaldhauzerM lubi tę wiadomość

• Evelin Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2016, 23:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szatynka wrote:
    witam

kim tulam mocno <3
    u mnie ostatnio była koleżanka i tak sobie siedzimy, rozmawiamy a ona nagle zmieniła temat rozmowy i wypaliła z testem "no a Wy kiedy macie zamiar postarać się o drugie" a mnie zatkało, nie wiedziałam co mam powiedzieć, momentalnie łzy w oczach. Myślałam że jestem twarda, że się ogarnę ale jednak to siedzi we mnie i dalej boli. Odcięłam się od koleżanek, bo one wiedzą że od kwietnia zaczęliśmy starania. Teraz siedzę cicho nie odzywam się do nich, bo boję się właśnie takich pytań jak ostatnio mi zadano :(
    Wcześniej widok ciężarnej dziewczyny cieszył moje oko a teraz wywołuje smutek. Przed wczoraj popłakałam się bo podczas porządków znalazłam moje pozytywne testy ciążowe, jakoś nie potrafię ich wyrzucić :( Teraz mam dni płodne i czuję że jajniki pracują i tak bardzo chciałabym spróbować ale cóż muszę czekać do sierpnia ... eh!

Cikosz i Tulisku gratuluję <3

Bardzo smutno, gdy sie to czyta..
    Jednak uwazam ze kazdy ma zapisane swoje zycie i nic nie dzieje sie bezprzyczyny.. jesli Twoje to czekanie.. niech tak bedzie, a ten czas zleci nie wiadomo kiedy i wkoncu uda sie Tobie jak i wszystkim tutaj :*

Myslalam dzis o Tobie :*
    Badz dzielna <3

Kim, widzocznie ta kolezanka nie zasluguje na miano kolezanki nawet..
    Zeby miec taki tupet, bez komentarza..

Sciskam Was obie <3

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2016, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zołza:) wrote:
    Obecna z nogami w górze :P

To cuz to za akrobacje ? :)

Zołza:) lubi tę wiadomość

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Tuliska Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 00:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gimnastykuj sie Zołzontko, gimnastykuj :) tez dupke w górze trzymałam ;)

A dzioszki wzięłam sobie właśnie rekreacyjnie siknelam na mój ostatni test owu, tak z ciekawości, dla potwierdzenia albo zamprzeczenia reguły i oto efekty ;)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5de1cab3c46b.jpg

Więc chyba coś w tym jest :) dzisiaj 14 dzień po owu.

AniaŁ123, Zołza:), etola lubią tę wiadomość

8p3ovfxm8uset94e.png
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 00:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuliska wrote:
    Gimnastykuj sie Zołzontko, gimnastykuj :) tez dupke w górze trzymałam ;)

A dzioszki wzięłam sobie właśnie rekreacyjnie siknelam na mój ostatni test owu, tak z ciekawości, dla potwierdzenia albo zamprzeczenia reguły i oto efekty ;)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5de1cab3c46b.jpg

Więc chyba coś w tym jest :) dzisiaj 14 dzień po owu.

Tylko mi nie wychodza :)
    Waldi tez tak miala gdy zafasolkowala :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2016, 00:02

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Cherry_Blossom Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 00:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zolza to piona, też niedawno gimnastykowalam :D

3jgx3e3k580l9nmr.png
    mama:
    atdc2n0aiws3e9ll.png
    3i49roeqwo74umuv.png
    7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 00:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dopiero jutro, lub sroda :)zalezy kiedy moj przyjedzie...

Chyba, ze przejde sie do sasiada :D

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Tuliska Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 00:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po tych wszystkich smutnych historiach z tego forum jakoś na chłodno podchodzę do tych moich rewelacji.
    Przez tyle miesięcy wiele dziewczyn poznałam i niektórym faktycznie brzuszki rosną, ale zbyt często bardzo smutno się historie kończyły. Do wielu dziewczyn bardzo się przywiazalam, kibicowalam z całych sił najszczerzej jak potrafilam, cieszyłam się z ciąż i nagle trach i niedowierzanie.

Nie umiem może napisać dokładnie tego co myślę, ale mimo że (chwilowo - zobaczymy jak się sytuacja rozwinie) mnie się udało to czytam was i kibicuje w walce o nowe szczęścia <3

Nie znamy się w realu, nie widzimy się a mimo to jesteśmy ze sobą bliżej niż z nie jedną przyjaciółką. Naprawdę szczerze cieszymy się ze swoich nawet najmniejszych sukcesów, pocieszamy w gorszych dniach bardziej i zyczliwej niż w rzeczywistym życiu. Łączy nas wspólny cel i wszystkie, ale to wszystkie, doczekamy się spełnienia marzeń :*

Dzioszki wiem sama jak to jest, więc proszę was jeśli bym w czymś przesadzila, jeśli będziecie miały dość mojego widoku, wygoncie mnie stad. Piszcie na priva czy cus. Nie pogniewam sie a będę wdzięczna i wycofam się :* bede rzadziej, postaram się tylko doradzać jeśli w jakimś temacie będę się orientowala :*

Evelin, AniaŁ123, Gaduaaa, Cherry_Blossom, etola, WaldhauzerM lubią tę wiadomość

8p3ovfxm8uset94e.png
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 00:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuliska wrote:
    Ja po tych wszystkich smutnych historiach z tego forum jakoś na chłodno podchodzę do tych moich rewelacji.
    Przez tyle miesięcy wiele dziewczyn poznałam i niektórym faktycznie brzuszki rosną, ale zbyt często bardzo smutno się historie kończyły. Do wielu dziewczyn bardzo się przywiazalam, kibicowalam z całych sił najszczerzej jak potrafilam, cieszyłam się z ciąż i nagle trach i niedowierzanie.

Nie umiem może napisać dokładnie tego co myślę, ale mimo że (chwilowo - zobaczymy jak się sytuacja rozwinie) mnie się udało to czytam was i kibicuje w walce o nowe szczęścia <3

Nie znamy się w realu, nie widzimy się a mimo to jesteśmy ze sobą bliżej niż z nie jedną przyjaciółką. Naprawdę szczerze cieszymy się ze swoich nawet najmniejszych sukcesów, pocieszamy w gorszych dniach bardziej i zyczliwej niż w rzeczywistym życiu. Łączy nas wspólny cel i wszystkie, ale to wszystkie, doczekamy się spełnienia marzeń :*

Dzioszki wiem sama jak to jest, więc proszę was jeśli bym w czymś przesadzila, jeśli będziecie miały dość mojego widoku, wygoncie mnie stad. Piszcie na priva czy cus. Nie pogniewam sie a będę wdzięczna i wycofam się :* bede rzadziej, postaram się tylko doradzać jeśli w jakimś temacie będę się orientowala :*

Zycie pisze rozne historie.
    Na wiele rzeczy nie ma sie wplywu..
    Slicznie napisalas to jak jestes wdzieczna <3
    I mam nadzieje ze wszystkie te, ktore walcza dalej i te ktorym juz sie udalo zostana tu, bo dzieki temu forum naprawde wiele sie dowiedzialam :*

Zobaczysz ze bedzie wszystko dobrze <3

Tuliska lubi tę wiadomość

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 00:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4e3f97dd711c.gif

AniaŁ123 lubi tę wiadomość

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • LILITH.P Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 04:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie śpię :-)

U mnie właśnie po owulacji. Typowy ból był wczoraj i dobrze, że ten cykl odpuściłam. Odsypialismy wesele, brak zdolności do <3 u każdego z nas :-)

24 V - Michał Franciszek <3 3105 g 53 cm Miłości

0b52cec6da.png
  • AniaŁ123 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) Miłego dnia! <3
    A co to za nocne rozmowy?

Lilith ja po weselu 2-dniowym padłam wczoraj o 18 i wstałam o 6 :P i nadal chce mi się spać ;)

Tulisia na razie sieć na d... gdzie Ci dobrze, nigdzie się nie wybieraj, bo kto tu nas będzie tulił? ;)

Ja od wczoraj mam jakiegoś dziwnego doła. Nic mi się nie chce. Nie chce mi się nawet o tym rozmawiać, tylko zamykam się w swoim świecie i myślę i myślę :/

preg.png

Starania od I 2020
    VII 2020 ciąża biochemiczna 😪
    3 II 2022 ➡️ 1 IUI 😔
    3 III 2022 ➡️ 2 IUI 😔
    V 2024 puste jajo 😭

Córka 24.07.2018
    O córkę starałam się 20 cykli
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Witajcie... faktycznie jakieś tu wieczorne pogaduszki kurcze, przyznam że tez miałam cięźką noc.. moja siostra prawdopodbnie zerwała wiązadła w kolanie.. więc byliśmy na łączach do późnych godzin bo wiecie jak to na pogotowiu... eh :( strasznie mi jej szkoda... :( sama mialam kiedyś operację nogi.. pamiętam 3 miesiące o kulach i w bólach.. :(

Tuliska widzisz czyli coś w tym jest że te testy owu potiwerdzają ciąże gdy kreski sa równie mocne.. nieźle ;)
    co do szczerości i zwrócenia uwagi w razie W wiesz że na mnie możesz liczyć hehehe :D

Aniał jejka, czemu smutasz słońce?

Bierka, Tuliska lubią tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2016, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin wrote:
    To cuz to za akrobacje ? :)

Taki tam night fitness :P

• Justyś91 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieńdoberek moje kochane dziewczynki <3

Tulisia kochanie Ty nam stąd nie uciekaj bo bez Ciebie to smutno będzie i już nie to samo <3 <3 <3 <3

Zołza:), Tuliska lubią tę wiadomość

1acc2e2db1fead547011b00f4ff1292d.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2016, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doberek :D

Wszystkie Panie mile witam i o tempki Wasze pytam B-)

Standardowo : kawa / herbata / woda z cytryną ( i bez :D ) / Zioła... + ciacho :D ew pieczywo z Lidla :p

WaldhauzerM lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2016, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tele tuliś siedź na doopce jak Ci dobrze :P
    Bo upne w szelki ! :D

Tuliska lubi tę wiadomość

• Bierka Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry kochane:-* mam pytanie ile st dodaje sie gdy mierze poranna temperaturę o godz wczesniej niż zwykle? Łudzę sie ze moze nie nastapil spadek i była owu :-(
    Miłego dnia wszystkim!!!

<3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bierka wrote:
    Dzien dobry kochane:-* mam pytanie ile st dodaje sie gdy mierze poranna temperaturę o godz wczesniej niż zwykle? Łudzę sie ze moze nie nastapil spadek i była owu :-(
    Miłego dnia wszystkim!!!
    max o 0,1 stopnia ja bym dodała

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2016, 07:58

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
‹‹ 2335 2336 2337 2338 2339 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ