Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
A my dziś do Zakopca
narazie moje dwa Skarby śpią, musimy się spakować, zebrać... ja jadę z małą do pt, mój do czw. Pewnie będę rzadziej tutaj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2016, 09:06
Bella_Bella lubi tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Tuliska wrote:A całej reszcie dziękuję za nie wyrzucanie mnie hehehe
buziaki, wstaje, lecę pracować :* :*
Cześć kobitki :*
Tulisia mam pytanko do Ciebie słońce- jak długo trwała Twoja kuracja z luteiną nim się udało? Ile miesięcy?Tuliska lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualnyCherry_Blossom wrote:A my dziś do Zakopca
narazie moje dwa Skarby śpią, musimy się spakować, zebrać... ja jadę z małą do pt, mój do czw. Pewnie będę rzadziej tutaj
Nie lubie(tego że będzie Cie tu mniej )
Lubie za ZakopcaCherry_Blossom lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
4.06 - rozowyflaming
6.06 - KlaudyŚ, @ -> 8.06 - pozytywny
12.06 - Evelin, @ -> 10.06
13.06 - LILITH.P
14.06 - Cherry_Blossom
16.06 - nikola2877
22.06 - marciaa
23.06 - Judi22
24.06 - Gaduaaa
25.06 - Czikosz - pozytywny
26.06 - Kasia1987
26.06 - Tuliska - pozytywny
29.06 - Tusiaaa
30.06 - misia1989
7.07 - Bierka
8.07 - Justyś91
10.07 - Zołza
11.07 - LILITH.P
12.07 - Cherry_Blossom
17.07 - nikola2877
18.07 - Evelin
20.07 - MMadziula
24.07 - Gaduaaa
26.07 - marciaaJustyś91 lubi tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
nick nieaktualnyCherry_Blossom wrote:Ale mam zamiar jeszcze dać nóżki w górę w tym Zakopcu, chociaż na pewno nie dzisiaj, bo wieczorkiem wczoraj gimnastykowalam
Będzie zabawa z CiupagąKasia1987, Cherry_Blossom, Tuliska, Bella_Bella, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bella_Bella wrote:Dzień dobry
u mnie piękne słoneczko, szkoda tylko, że już jestem w pracy
U mnie szaro buro i do du.... ta pogoda jedna wstrętna
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
szatynka wrote:witam
kim tulam mocno
u mnie ostatnio była koleżanka i tak sobie siedzimy, rozmawiamy a ona nagle zmieniła temat rozmowy i wypaliła z testem "no a Wy kiedy macie zamiar postarać się o drugie" a mnie zatkało, nie wiedziałam co mam powiedzieć, momentalnie łzy w oczach. Myślałam że jestem twarda, że się ogarnę ale jednak to siedzi we mnie i dalej boli. Odcięłam się od koleżanek, bo one wiedzą że od kwietnia zaczęliśmy starania. Teraz siedzę cicho nie odzywam się do nich, bo boję się właśnie takich pytań jak ostatnio mi zadano
Wcześniej widok ciężarnej dziewczyny cieszył moje oko a teraz wywołuje smutek. Przed wczoraj popłakałam się bo podczas porządków znalazłam moje pozytywne testy ciążowe, jakoś nie potrafię ich wyrzucićTeraz mam dni płodne i czuję że jajniki pracują i tak bardzo chciałabym spróbować ale cóż muszę czekać do sierpnia ... eh!
Cikosz i Tulisku gratuluję
Powiem wam że jeszcze z tydzień muszę poczekać aby dorwać.mojego. Ja piernicze 4-5 tyg sexu nieuprawialam. Po nocach mi się śniMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO