Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Zołza:) wrote:Dzień doberek
Wszystkie Panie mile witam i o tempki Wasze pytam
Standardowo : kawa / herbata / woda z cytryną ( i bez) / Zioła... + ciacho
ew pieczywo z Lidla :p
Zołzunia z wami jest jak w raju -
nick nieaktualny
-
Jak tam u Was pogoda????
Bo u mnie paskuda pada deszczyk i wieje wiatr brrr ziuziu ;( -
Zołza:) wrote:Rozpieszczam jak mogę
Jagodziankę może??
-
Gaduaaa wrote:Hej Witajcie... faktycznie jakieś tu wieczorne pogaduszki kurcze, przyznam że tez miałam cięźką noc.. moja siostra prawdopodbnie zerwała wiązadła w kolanie.. więc byliśmy na łączach do późnych godzin bo wiecie jak to na pogotowiu... eh
strasznie mi jej szkoda...
sama mialam kiedyś operację nogi.. pamiętam 3 miesiące o kulach i w bólach..
Tuliska widzisz czyli coś w tym jest że te testy owu potiwerdzają ciąże gdy kreski sa równie mocne.. nieźle
co do szczerości i zwrócenia uwagi w razie W wiesz że na mnie możesz liczyć hehehe
Aniał jejka, czemu smutasz słońce?
Sama nie wiem, czasem tak mamMam poczucie że marnuję życie, że nie poświęcam czasu na dążenie do swoich celów...takie tam egzystencjalne głupoty
Mam nadzieję że siostra szybko wydobrzeje. -
Gaduaaa wrote:no u mnie nie pytaj... 13 stopni szaro... i leje... i cały dzień ma lać... jak dobrze ze niedługo do Polski !
15 stopni pada ale podobno dziś ma być 24 i słonecznie ale wątpie żeby słonko się przebiło przez te ciemne chmury -
AniaŁ123 wrote:Sama nie wiem, czasem tak mam
Mam poczucie że marnuję życie, że nie poświęcam czasu na dążenie do swoich celów...takie tam egzystencjalne głupoty
Mam nadzieję że siostra szybko wydobrzeje.
dzięki :*
eh a to ja mam też takie debilne przymyślenia.. heheh
trzeba czekać az przejdą i za mocno sie nie zgałębiać.. a najlepiej szybko się czymś zająćAniaŁ123 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Bierka wrote:No wlasnie dzis mi owu pokazało dni niepłodne i chyba ten cykl juz moge zamknąć jako bezowulacyjny:-(
spokojnie czekaj na owu.. na pewno będzie.. zrób jeszcze dziś testy owulacyjne bo widziałam że robisz i czekaj aż temp się utrzyma na wyższym poziomie i wierzę że tak będzieFabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:ale coś Ty ... wystaczy że wpiszesz w wykres że masz dalej płodny śluz... toć to komputer który działa na podstawie kilku danych...
spokojnie czekaj na owu.. na pewno będzie.. zrób jeszcze dziś testy owulacyjne bo widziałam że robisz i czekaj aż temp się utrzyma na wyższym poziomie i wierzę że tak będzieGaduaaa lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:Hej Witajcie... faktycznie jakieś tu wieczorne pogaduszki kurcze, przyznam że tez miałam cięźką noc.. moja siostra prawdopodbnie zerwała wiązadła w kolanie.. więc byliśmy na łączach do późnych godzin bo wiecie jak to na pogotowiu... eh
strasznie mi jej szkoda...
sama mialam kiedyś operację nogi.. pamiętam 3 miesiące o kulach i w bólach..
Tuliska widzisz czyli coś w tym jest że te testy owu potiwerdzają ciąże gdy kreski sa równie mocne.. nieźle
co do szczerości i zwrócenia uwagi w razie W wiesz że na mnie możesz liczyć hehehe
Aniał jejka, czemu smutasz słońce?wal śmiało , będę twarda i mykne raz dwa :*
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Kobitki moje kochane tak bardzo się cieszę że trafiłam tutaj do Was. Mimo tego że nie znamy się osobiście jesteście dla mnie jak rodzina ale taka prawdziwa rodzina która zawsze mnie rozumie, która mnie wspiera i pociesza kiedy tego trzeba.
Jesteście zawsze kiedy was potrzebuję.
Z takimi laskami jak WY to można konie kraść
Dziękuję kochane za tak miłe przyjęcie mnie do waszego zacnego grona
Zołza:), Gaduaaa, Bella_Bella, Tuliska, Evelin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tuliska wrote:A całej reszcie dziękuję za nie wyrzucanie mnie hehehe
buziaki, wstaje, lecę pracować :* :*
siedź na dupci nie zostawiaj nasTuliska lubi tę wiadomość