Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć Laski, ja tylko na chwilę. Może ja po tym bromku jestem taka przymulona...
Właśnie wsunęłam chałwę i mimo tego, że mnie zasłodziła, to mam lekki niedosyt
Ale...już mam dzisiaj 28dc i jak na razie nie odczuwam PSMZiółka o.Sroki i Niepokalanek działają
Widzę że forum kipi energią
Evelin lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Cześć Laski, ja tylko na chwilę. Może ja po tym bromku jestem taka przymulona...
Właśnie wsunęłam chałwę i mimo tego, że mnie zasłodziła, to mam lekki niedosyt
Ale...już mam dzisiaj 28dc i jak na razie nie odczuwam PSMZiółka o.Sroki i Niepokalanek działają
Widzę że forum kipi energią
Hey kochana wlasnie patrzylam na Twoj wykresik
Kiedy testujesz ?? :* -
Hej dziewczyny mam pytanie byłam dzisiaj u mojej ginekolog bo robiłam badania z tarczycy. Powiedziała ze wynik jest ok i podała mi nazwe tabletek można to tez pic. Jest to inofolic czy ktoras z waz to brała ? albo jakis zamiennik tego ? I czy ktorejś to pomogło ?Malutka24
-
nick nieaktualnymalutka24 wrote:Hej dziewczyny mam pytanie byłam dzisiaj u mojej ginekolog bo robiłam badania z tarczycy. Powiedziała ze wynik jest ok i podała mi nazwe tabletek można to tez pic. Jest to inofolic czy ktoras z waz to brała ? albo jakis zamiennik tego ? I czy ktorejś to pomogło ?
hej, ja też to piję ale dopiero od kilku dni , więc nie wypowiem się na temat efektu, trzeba poczekać, ponoć dobry -
Czikosz wrote:Dziękuję za pomoc w tym temacie. To ważny temat, który boli, a bardzo ciężko znaleźć kogoś kto się na ten temat chociaż trochę wypowie.
Fajnie, że można na Was liczyć!
Moja mama zaszła w ciążę w wieku 46 lat. Od razu wiedzieliśmy po pierwszych badaniach że Oliwka będzie miałam zespół Downa. NIGDY nie przeszło nam przez myśl, że nie podołamy. Może dlatego że jest na dużo, albo że jesteśmy silną rodziną która już wiele przeszła. U Oli stwierdzili odmianę mozaikową, więc rokowania były niezłe. Przypałętało się jednak wiele wad. Długa i krótka historia jednocześnie.
Wiem, że strach towarzyszy zawsze, ale pamiętajcie że TE dzieci są równie kochane co zdrowe. NaprawdęEvelin, Czikosz, Judi22, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
strasznie głupie uczucie nie wiedzieć, kiedy była owulacja
nie wiedzieć tak na 100%, dzisiaj znów mam bóle jajnika, jak na owu...
jutro śmigam do Bydzi, Mama ma w czwartek kontrolę onkologiczną, mam mega stresa już... nigdy się pozbędę się tego stresu -
nick nieaktualny