Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
szatynka wrote:w sumie tak ale myślałam że ten 3dc będzie lepszy od 5dc.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Wydaje mi się że skoro można robić między 3-5 dc to będzie ok. Dla pewności jak chcesz to zadzwon do lekarza. W końcu od tego jest aby ci poradził
na razie to poczekam do kolejnej @ zobaczymy czy przyjdzie 14go a wtedy pomyślimKim87 lubi tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
Wisienko na moje oko to jeszcze ciut brakuje do pozytywu. Zrób jeszcze wieczorem czuję że wtedy będzie mocniejszy
no i owocnego serduszkowania
ale różnica wczorajszego i dzisiejszego jest kolosalnaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2016, 13:25
Cherry_Blossom lubi tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
Tuliska wrote:Malutka ja łykalam Ovarin (tabl) 2,5 miesiąca, mają w składzie ten inozytol (jakoś tak) co inofolic + inne witaminki no i... chyba mam kropka w brzuchu
bromergon brałam tylko niecałe dwa tyg więc sądzę że to ovarin wyregulowal mi cykl i pierwszy raz pecherzyk pękł
wg mnie warto :*
Tuliska ten Ovarin może brać każdy czy tylko z zalecenia lekarza w określonych przypadkach?
Ja chyba muszę zmienić gin bo ostatnio nawet nie chciała mi zrobić badania bo "nie ma potrzeby" a chciałam wiedzieć czy jest pęcherzyk jak duży itdTuliska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bella_Bella wrote:Tuliska ten Ovarin może brać każdy czy tylko z zalecenia lekarza w określonych przypadkach?
Ja chyba muszę zmienić gin bo ostatnio nawet nie chciała mi zrobić badania bo "nie ma potrzeby" a chciałam wiedzieć czy jest pęcherzyk jak duży itddam znac
a co do ginko to szczerze kochana? Zmien szybko. Moj w pierwszym miesiacu staran robil mi monitoring bo chciał wiedzieć czy wszystko gra. Bez niego i jego zaangażowania długo długo jeszcze bym czekała na ten nasz mały cud
-
ankaa81 wrote:Mam PCOS i dlatego chcą mi ponakłuwać jajniki. Nie mam owulacji. Moje jajniki są otoczone taką grubą powłoką przez którą nie mogą się wydostać pęcherzyki. Trzeba tą powłokę ponacinać
Ot i cały problem. Czuję, że zbliża mi się @
Brzuch mnie pobolewa.
27 lat
2 lata starań
luty 2014 - 5 tc - Aniołek :*
czerwiec 2014 - 6 tc - Aniołek :* -
Tuliska wrote:Smacznego
mnie się pomyliło wszystko, nie mam ochoty na słodycze
dzięki, na smutki słodycze najlepsze
Ty masz pełnię szczęścia, to nie trzeba Ci słodyczy. Groszek sam w sobie słodki jak malinkaTuliska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny