X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • Bella_Bella Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zołza:) wrote:
    U mnie po owulce.
    Test z jedną krecha, reszta biel.
    I dupa... dupa... dupa...

Następny cykl będzie Twój <3

m3sxskjoa5ll377l.png
    34bwk0s3uvbnlpvu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2016, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella_Bella wrote:
    Następny cykl będzie Twój <3

No teraz nigdzie nie wyjeżdżam w "tym" gorącym okresie :P
    Zamykam się z mężem na klucz... wyrzucam telefony... i Go Go Power Groszek :D

Bella_Bella, Evelin, WaldhauzerM, Tuliska lubią tę wiadomość

• Bella_Bella Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś

Podoba mi się taki pomysł! :D Będę trzymać kciuki :)

Zołza:) lubi tę wiadomość

m3sxskjoa5ll377l.png
    34bwk0s3uvbnlpvu.png
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mam pomyslu na ten cykl :)
    Zadnych testow, zero kombinowania, pelen spontan :)

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    etola wrote:
    O to poproszę o namiary;)

Zduńska Wola ul. Królewska..

31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
  • WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś

Daj mnie.. Ja przygarnę telefon..

• LILITH.P Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin wrote:
    Ja nie mam pomyslu na ten cykl :)
    Zadnych testow, zero kombinowania, pelen spontan :)

to jak u mnie :) chociaż wariuję nieco bez sikania i czuję się, jak odmieniec na forum :D

Evelin lubi tę wiadomość

24 V - Michał Franciszek <3 3105 g 53 cm Miłości

0b52cec6da.png
  • WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Robale moje.. Jak tak można kobietę od internetu odciąć.. No masakra.. 15 minut temu mi neta włączyli.. Myślałam że jajo zniosę..

• WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czikosz to jest??

• Caro Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny,

Jestem już po wizycie. Ogólnie hmm salony, a nie gabinet. Jadłam najdroższe cukierki w całym moim dotychczasowym życiu. Po obejrzeniu piątkowego usg stwierdził, że nie dziwi się że mój Gin mnie tu przysłał, a po badaniu stwierdził że oba jajniki są powiększone i narazie ucina wszelkie spekulacje i w ogóle i kazał mi zrobić badania he4 i ca125. Mogę się starać, wizyta za miesiąc. Psss.. Tyle? Tyle mi powiedział że właściwie nie wiem nic a co do badań to sama o nich wiedziałam.. Jak mu się zapytałam dlaczego są powiększone i czy on zauważył coś niepokojącego na usg to powiedział, że jajniki są stymulowanie, biorę dużo hormonów i to może dlatego, albo przez poronienie. Sama nie wiem co myśleć..

Oczywiście u mnie w mieście nie robią tych badań, a bynajmniej tego he4 bo to jakieś nowe badanie, ale NA SZCZĘŚCIE udało mi się dorwać labo w szpitalu i MOŻE uda mi się dostać wyniki jeszcze dzisiaj... Czekam.

WaldhauzerM lubi tę wiadomość

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
    25.06.2021 ⏸️
    17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)
  • LILITH.P Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro wrote:
    Hej Dziewczyny,

Jestem już po wizycie. Ogólnie hmm salony, a nie gabinet. Jadłam najdroższe cukierki w całym moim dotychczasowym życiu. Po obejrzeniu piątkowego usg stwierdził, że nie dziwi się że mój Gin mnie tu przysłał, a po badaniu stwierdził że oba jajniki są powiększone i narazie ucina wszelkie spekulacje i w ogóle i kazał mi zrobić badania he4 i ca125. Mogę się starać, wizyta za miesiąc. Psss.. Tyle? Tyle mi powiedział że właściwie nie wiem nic a co do badań to sama o nich wiedziałam.. Jak mu się zapytałam dlaczego są powiększone i czy on zauważył coś niepokojącego na usg to powiedział, że jajniki są stymulowanie, biorę dużo hormonów i to może dlatego, albo przez poronienie. Sama nie wiem co myśleć..

Oczywiście u mnie w mieście nie robią tych badań, a bynajmniej tego he4 bo to jakieś nowe badanie, ale NA SZCZĘŚCIE udało mi się dorwać labo w szpitalu i MOŻE uda mi się dostać wyniki jeszcze dzisiaj... Czekam.

Caro, jak będziesz mieć wyniki, pisz. Mam Mamę z rakiem jajnika i te markery to dla mnie chleb powszedni. Od 4,5 roku w tym siedzę. Mam nadzieję, iż nie byłaś na Polnej lub u jakiegoś "specjalisty" z tej jednostki, bo tam same konowały są...

0b52cec6da.png
  • WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro wrote:
    Hej Dziewczyny,

Sorki.. Mam za wielkie paluchy i zamiast cytuje polubiłam...

Ja pier.... Dziwne.. Nie dziwi się że Cię lekarz tam przysłał ale kazał badania zrobić i tyle... Heh.. Nie wiadomo czy się cieszyć czy nie.. Ręce i nogi opadają..

• Caro Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LILITH.P wrote:
    Caro, jak będziesz mieć wyniki, pisz. Mam Mamę z rakiem jajnika i te markery to dla mnie chleb powszedni. Od 4,5 roku w tym siedzę. Mam nadzieję, iż nie byłaś na Polnej lub u jakiegoś "specjalisty" z tej jednostki, bo tam same konowały są...

No byłam właśnie.. U Spaczyńskiego, kojarzysz?

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    25.06.2021 ⏸️
  • Caro Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WaldhauzerM wrote:
    Sorki.. Mam za wielkie paluchy i zamiast cytuje polubiłam...

Ja pier.... Dziwne.. Nie dziwi się że Cię lekarz tam przysłał ale kazał badania zrobić i tyle... Heh.. Nie wiadomo czy się cieszyć czy nie.. Ręce i nogi opadają..

No dokładnie. Zapłaciłam za to że powiedział mi o tym żeby zrobić badania. Nawet skierowania nie dostałam, tylko prywatnie je robiłam.. Leżę i kwicze..

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    25.06.2021 ⏸️
  • WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro wrote:
    No dokładnie. Zapłaciłam za to że powiedział mi o tym żeby zrobić badania. Nawet skierowania nie dostałam, tylko prywatnie je robiłam.. Leżę i kwicze..

Nie dziwię się.. Przytulam mocno kochana <3

• LILITH.P Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro wrote:
    No byłam właśnie.. U Spaczyńskiego, kojarzysz?

Niestety nie. Popytam "w swoich" szeregach.

0b52cec6da.png
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro wrote:
    Hej Dziewczyny,

Caro kochana on nie chce ci wyrokowac na wyrost. Wydaje mi się że dobrze powiedział. Najpierw badania potem diagnoza bo gdybanie nikomu na dobre nie wyszło

Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
    6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO <3 <3
    3jgxflw1867zd36k.png
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WaldhauzerM wrote:
    Czikosz to jest??
    Czikosz odebrała wyniki i ma niska betę ale uspokoilam ja ze ma zrobić powtórkę bo może Jajo dopiero co usiadło w macicy.

WaldhauzerM, Czikosz lubią tę wiadomość

Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
    6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO <3 <3
    3jgxflw1867zd36k.png
  • WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim87 wrote:
    Czikosz odebrała wyniki i ma niska betę ale uspokoilam ja ze ma zrobić powtórkę bo może Jajo dopiero co usiadło w macicy.

Aha.. Ok. Dzięki za info.

Czikosz lubi tę wiadomość

• Bella_Bella Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny kochane, czy jesteście w stanie polecić jakieś sprawdzone testy owu z allegro? Albo jakieś inne? Ja przy tych z domowego laboratorium niedługo zbankrutuje :/

m3sxskjoa5ll377l.png
    34bwk0s3uvbnlpvu.png
‹‹ 2342 2343 2344 2345 2346 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ