Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:No teraz nigdzie nie wyjeżdżam w "tym" gorącym okresie
Zamykam się z mężem na klucz... wyrzucam telefony... i Go Go Power Groszek
Daj mnie.. Ja przygarnę telefon..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Evelin wrote:Ja nie mam pomyslu na ten cykl
Zadnych testow, zero kombinowania, pelen spontan
to jak u mniechociaż wariuję nieco bez sikania i czuję się, jak odmieniec na forum
Evelin lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny,
Jestem już po wizycie. Ogólnie hmm salony, a nie gabinet. Jadłam najdroższe cukierki w całym moim dotychczasowym życiu. Po obejrzeniu piątkowego usg stwierdził, że nie dziwi się że mój Gin mnie tu przysłał, a po badaniu stwierdził że oba jajniki są powiększone i narazie ucina wszelkie spekulacje i w ogóle i kazał mi zrobić badania he4 i ca125. Mogę się starać, wizyta za miesiąc. Psss.. Tyle? Tyle mi powiedział że właściwie nie wiem nic a co do badań to sama o nich wiedziałam.. Jak mu się zapytałam dlaczego są powiększone i czy on zauważył coś niepokojącego na usg to powiedział, że jajniki są stymulowanie, biorę dużo hormonów i to może dlatego, albo przez poronienie. Sama nie wiem co myśleć..
Oczywiście u mnie w mieście nie robią tych badań, a bynajmniej tego he4 bo to jakieś nowe badanie, ale NA SZCZĘŚCIE udało mi się dorwać labo w szpitalu i MOŻE uda mi się dostać wyniki jeszcze dzisiaj... Czekam.WaldhauzerM lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro wrote:Hej Dziewczyny,
Jestem już po wizycie. Ogólnie hmm salony, a nie gabinet. Jadłam najdroższe cukierki w całym moim dotychczasowym życiu. Po obejrzeniu piątkowego usg stwierdził, że nie dziwi się że mój Gin mnie tu przysłał, a po badaniu stwierdził że oba jajniki są powiększone i narazie ucina wszelkie spekulacje i w ogóle i kazał mi zrobić badania he4 i ca125. Mogę się starać, wizyta za miesiąc. Psss.. Tyle? Tyle mi powiedział że właściwie nie wiem nic a co do badań to sama o nich wiedziałam.. Jak mu się zapytałam dlaczego są powiększone i czy on zauważył coś niepokojącego na usg to powiedział, że jajniki są stymulowanie, biorę dużo hormonów i to może dlatego, albo przez poronienie. Sama nie wiem co myśleć..
Oczywiście u mnie w mieście nie robią tych badań, a bynajmniej tego he4 bo to jakieś nowe badanie, ale NA SZCZĘŚCIE udało mi się dorwać labo w szpitalu i MOŻE uda mi się dostać wyniki jeszcze dzisiaj... Czekam.
Caro, jak będziesz mieć wyniki, pisz. Mam Mamę z rakiem jajnika i te markery to dla mnie chleb powszedni. Od 4,5 roku w tym siedzę. Mam nadzieję, iż nie byłaś na Polnej lub u jakiegoś "specjalisty" z tej jednostki, bo tam same konowały są... -
Oczywiście u mnie w mieście nie robią tych badań, a bynajmniej tego he4 bo to jakieś nowe badanie, ale NA SZCZĘŚCIE udało mi się dorwać labo w szpitalu i MOŻE uda mi się dostać wyniki jeszcze dzisiaj... Czekam.
Sorki.. Mam za wielkie paluchy i zamiast cytuje polubiłam...
Ja pier.... Dziwne.. Nie dziwi się że Cię lekarz tam przysłał ale kazał badania zrobić i tyle... Heh.. Nie wiadomo czy się cieszyć czy nie.. Ręce i nogi opadają..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
LILITH.P wrote:Caro, jak będziesz mieć wyniki, pisz. Mam Mamę z rakiem jajnika i te markery to dla mnie chleb powszedni. Od 4,5 roku w tym siedzę. Mam nadzieję, iż nie byłaś na Polnej lub u jakiegoś "specjalisty" z tej jednostki, bo tam same konowały są...
No byłam właśnie.. U Spaczyńskiego, kojarzysz?początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
WaldhauzerM wrote:Sorki.. Mam za wielkie paluchy i zamiast cytuje polubiłam...
Ja pier.... Dziwne.. Nie dziwi się że Cię lekarz tam przysłał ale kazał badania zrobić i tyle... Heh.. Nie wiadomo czy się cieszyć czy nie.. Ręce i nogi opadają..
No dokładnie. Zapłaciłam za to że powiedział mi o tym żeby zrobić badania. Nawet skierowania nie dostałam, tylko prywatnie je robiłam.. Leżę i kwicze..początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Caro wrote:No dokładnie. Zapłaciłam za to że powiedział mi o tym żeby zrobić badania. Nawet skierowania nie dostałam, tylko prywatnie je robiłam.. Leżę i kwicze..
Nie dziwię się.. Przytulam mocno kochana31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Oczywiście u mnie w mieście nie robią tych badań, a bynajmniej tego he4 bo to jakieś nowe badanie, ale NA SZCZĘŚCIE udało mi się dorwać labo w szpitalu i MOŻE uda mi się dostać wyniki jeszcze dzisiaj... Czekam.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
WaldhauzerM wrote:Czikosz to jest??
WaldhauzerM, Czikosz lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Czikosz odebrała wyniki i ma niska betę ale uspokoilam ja ze ma zrobić powtórkę bo może Jajo dopiero co usiadło w macicy.
Aha.. Ok. Dzięki za info.Czikosz lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.