Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Czikosz wrote:Dziołszki, u mnie nieciekawie, bo wynik z bety to równe 26, a progesteron 11,80.
Zinterpretujcie proszę!Kim87, Czikosz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBella_Bella wrote:Dziewczyny kochane, czy jesteście w stanie polecić jakieś sprawdzone testy owu z allegro? Albo jakieś inne? Ja przy tych z domowego laboratorium niedługo zbankrutuje
Ja jak już widzę że coś się dzieję (czyt.że się 2 krecha mocniejsza pojawia ) to używam tych Rossmannowskich :)Wcześniej lecę z tymi z allegro bo taniejBella_Bella lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czikosz wrote:Dziołszki, u mnie nieciekawie, bo wynik z bety to równe 26, a progesteron 11,80.
Zinterpretujcie proszę!Czikosz lubi tę wiadomość
termin wg OM +tydzien
-
Zołza:) wrote:Ja jak już widzę że coś się dzieję (czyt.że się 2 krecha mocniejsza pojawia ) to używam tych Rossmannowskich :)Wcześniej lecę z tymi z allegro bo taniej
Chyba zamowie sobie te z allegro w takim razie a te droższe będę stosować tak jak Tydobre rozwiązanie.
Zołza:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:Waldi widziałam że paczki rozsylasz
Też chce hehehe
Cholera jasna.. Było brać jak pisałam że oddam testy za free.. Caro się zgłosiła na ochotnika reszta nic..
Spoko będę pamiętać jak będę coś miała31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny