Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja w ramach protestu przeciwko nie letniej pogodzie w belgii zakupiłam samoopalacz
ja pierdziele wyglądam jakbym z Sahary wróciła
etola, Bella_Bella, Caro, Tuliska, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Odebrałam wyniki. Oddycham spokojnie...
Taka jestem SZCZĘŚLIWA
Jeden marker lekko podwyższony. Norma 35 a mam 41. Dzwoniłam od razu do lekarza u którego byłam w piątek. Powiedział, że to nic poważnego. Że podejrzewał, że to coś rakowego po usg, ale nie chciał snuć czarnych wizji. Faktycznie potwierdził, że może tak być że lekko powiększone jajniki mogą świadczyć hiperstymulacji, bo biorę leki hormonalne i ta Cb. Ogólnie pozytywnie mnie nastawił. Umówiłam się właśnie do niego. Rezygnuje z endokrynologa i gina. Biorę go. Aktualnie. Ginekologa - endokrynologa. Jak będę na wizycie to zapisze mi też Dupka żeby brać od razu po owu, żeby unikać ewentualnego spadku progesteronu.Tuliska, WaldhauzerM, szuflada lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro wrote:Odebrałam wyniki. Oddycham spokojnie...
Taka jestem SZCZĘŚLIWA
Jeden marker lekko podwyższony. Norma 35 a mam 41. Dzwoniłam od razu do lekarza u którego byłam w piątek. Powiedział, że to nic poważnego. Że podejrzewał, że to coś rakowego po usg, ale nie chciał snuć czarnych wizji. Faktycznie potwierdził, że może tak być że lekko powiększone jajniki mogą świadczyć hiperstymulacji, bo biorę leki hormonalne i ta Cb. Ogólnie pozytywnie mnie nastawił. Umówiłam się właśnie do niego. Rezygnuje z endokrynologa i gina. Biorę go. Aktualnie. Ginekologa - endokrynologa. Jak będę na wizycie to zapisze mi też Dupka żeby brać od razu po owu, żeby unikać ewentualnego spadku progesteronu.idę dolać sobie wina
Caro lubi tę wiadomość
-
Caro wrote:Odebrałam wyniki. Oddycham spokojnie...
Taka jestem SZCZĘŚLIWA
Jeden marker lekko podwyższony. Norma 35 a mam 41. Dzwoniłam od razu do lekarza u którego byłam w piątek. Powiedział, że to nic poważnego. Że podejrzewał, że to coś rakowego po usg, ale nie chciał snuć czarnych wizji. Faktycznie potwierdził, że może tak być że lekko powiększone jajniki mogą świadczyć hiperstymulacji, bo biorę leki hormonalne i ta Cb. Ogólnie pozytywnie mnie nastawił. Umówiłam się właśnie do niego. Rezygnuje z endokrynologa i gina. Biorę go. Aktualnie. Ginekologa - endokrynologa. Jak będę na wizycie to zapisze mi też Dupka żeby brać od razu po owu, żeby unikać ewentualnego spadku progesteronu.
takie podwyższenie markera o niczym nie świadczy
będzie okCaro lubi tę wiadomość
-
To zdrowie zagroszkowanych i tych jeszcze nie;) aby Jaja rosły jak na drożdżach a plemniory były wytrwale.
Zagroszkowanym życzę nudnej ciążyCaro, Evelin, Bella_Bella, Tuliska, WaldhauzerM, etola lubią tę wiadomość
-
Kim87 wrote:To zdrowie zagroszkowanych i tych jeszcze nie;) aby Jaja rosły jak na drożdżach a plemniory były wytrwale.
Zagroszkowanym życzę nudnej ciąży
Ba!
Niech ino moje jajnika rosną, rosną, mam nadzieje że od tego stresu nie dostały po doopieOwu przewidziana na wtorek
Waldi Twoje testy pójdą w tym cyklu w obieg
Jejku, ale się cieszę..Evelin, Kim87, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)