Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalutka24 wrote:Misia1989 a czy ty pijesz ten inofolic czy jakis zamiennik jego? Bo słyszałąm ze ten inofolic jest drogi i ze jest zamiennik inofem.
pije inofolic,rzeczywiście jest drogi, w swojej aptece zapłaciłam 51 zł ale już obczaiłam,że online można go kupić za 30 zł z przesylką w aptekach internetowych -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Evelin wrote:Hey kochana wlasnie patrzylam na Twoj wykresik
Kiedy testujesz ?? :*
Ja nie testuję, nie miałam owulacji. Na razie zbijam prolaktynę i normalizuję tarczycę -
malutka24 wrote:Hej dziewczyny mam pytanie byłam dzisiaj u mojej ginekolog bo robiłam badania z tarczycy. Powiedziała ze wynik jest ok i podała mi nazwe tabletek można to tez pic. Jest to inofolic czy ktoras z waz to brała ? albo jakis zamiennik tego ? I czy ktorejś to pomogło ?
bromergon brałam tylko niecałe dwa tyg więc sądzę że to ovarin wyregulowal mi cykl i pierwszy raz pecherzyk pękł
wg mnie warto :*
misia1989 lubi tę wiadomość
-
WITAM
Kim87 wrote:Kochanie razem zajdziemy zobaczysz. A ludzie szkoda gadać ehhh. Damy radę ja już nie plamie. Czysto jest. Ostatnie dni strasznie dużo śluzu płodne miałam z krwią. No masakra nigdy tak nie miałam. Ja czekam jeszcze dwa tyg i lecę zrobić badania hormonów. No i czekam na marude.
Powiem wam że jeszcze z tydzień muszę poczekać aby dorwać.mojego. Ja piernicze 4-5 tyg sexu nieuprawialam. Po nocach mi się śni
byle do sierpniai obie zaczniemy staranka
No my też długo nie współżyliśmy bo miałam zakaz od ginekologów, w wypisie wpisano mi "wstrzemięźliwość seksualna"dopiero 3 dni temu z mężem pobaraszkowaliśmy i to dwa razy w ciągu dnia
tylko że z zabezpieczeniem z racji moich zbliżających się wtedy dni płodnych.
Ja w sumie krwawiłam przez 5 dni, drugi dzień był bardziej obfitszy. Teraz kolejna @ wyliczona na 14 lipca. W przyszłym cyklu chciałam zrobić badania hormonalne (m.in. LH FSH i estradiol) ale dupa chyba będzie z tego, bo jeśli okres dostanę punktualnie 14 lipca a będzie to czwartek a te badania hormonalne najlepiej wykonać w 3dc to wypadałoby to w sobotęa laboratorium nieczynne
dopiero w poniedziałek ale to wtedy byłby 5dc więc raczej za późno
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2016, 12:32
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
szatynka wrote:WITAM
byle do sierpniai obie zaczniemy staranka
No my też długo nie współżyliśmy bo miałam zakaz od ginekologów, w wypisie wpisano mi "wstrzemięźliwość seksualna"dopiero 3 dni temu z mężem pobaraszkowaliśmy i to dwa razy w ciągu dnia
tylko że z zabezpieczeniem z racji moich zbliżających się wtedy dni płodnych.
Ja w sumie krwawiłam przez 5 dni, drugi dzień był bardziej obfitszy. Teraz kolejna @ wyliczona na 14 lipca. W przyszłym cyklu chciałam zrobić badania hormonalne (m.in. LH FSH i estradiol) ale dupa chyba będzie z tego, bo jeśli okres dostanę punktualnie 14 lipca a będzie to czwartek a te badania hormonalne najlepiej wykonać w 3dc to wypadałoby to w sobotęa laboratorium nieczynne
dopiero w poniedziałek ale to wtedy byłby 5dc więc raczej za późno
ja poczekam do weekendu z baraszkami
ale jak dorwe to chyba nie puszczę
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
A co do okresu to nie mam pojęcia kiedy przylezie. Zależy kiedy moja macica dojdzie do wniosku że należy powrócić na odpowiednie tory
liczę że w terminie ale jak czytałam to może się przesunąć po poronieniu.
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Cherry_Blossom wrote:Szatynko tule mocnoEvelin wrote:Bardzo smutno, gdy sie to czyta..
Jednak uwazam ze kazdy ma zapisane swoje zycie i nic nie dzieje sie bezprzyczyny.. jesli Twoje to czekanie.. niech tak bedzie, a ten czas zleci nie wiadomo kiedy i wkoncu uda sie Tobie jak i wszystkim tutaj :*
Myslalam dzis o Tobie :*
Badz dzielna
Justyś91 wrote:Jak tam u Was pogoda????
Bo u mnie paskuda pada deszczyk i wieje wiatr brrr ziuziu ;(
Dziś w planach mam wizytę w moim domku rodzinnym, do taty i siostry
Kim87 wrote:No ja miałam leki na zatrzymanie bo po poronieniu lało się że mnie na fotelu ginekologicznym. Ja z tarczyca mam ok ginka u mnie sprawdza czy beta i prog się wyzerowałyja poczekam do weekendu z baraszkami
ale jak dorwe to chyba nie puszczę
betę planuję w przyszłym cyklu zbadać czy spadła do nieciążowego stanu.
I myślę, że w tym cyklu jestem już po owulacji bo czułam jajcory naprzemiennie no i tempka poszła w dół a teraz idzie ku górze. Także myślę że organizm doszedł do siebie, więc sprawdzę jeszcze hormonki czy są ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2016, 13:06
Evelin lubi tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙