Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tissaia wrote:A Tobie Władek na kiedy przypada termin @?
Ja jakoś 4 albo 5 marca..
5 lub 6 marca.. Oj to w razie czego będziesz pierwsza do boćKa.
Ale ja chyba zrobię sobie test ovu ale to jesio zobaczymy.
I cholera jasna Waldziu to nie Władziu.. Ha ha haWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 13:25
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnyHahahaaa sori Waldek, jasne że Waldek!
Piszę z telefonu i autokorekta zadziałała.
Ja w tym miesiącu nic nie testuje i nie nastawiam się na obserwację objawów. Co będzie to będzie i kij.
No może tylko ta temperature będę nadal mierzyć...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 13:31
-
Czy ja mogę prosić o poprawienie mnie jeśli się mylę. Chodzi mi o wykres temperatur. Czy jest tak, że dzień przed owu jest spadek temp a potem nagły wzrost?
Czy na zagnieżdżenie też jest spadek a potem temp rośnie i jeśli jest ciąża to się tak wysoko utrzymuje a na @ znów spada?
Tak z innej beczki ale chciałam się upewnić, że dobrze rozumuję -
Allmita wrote:Ma_jka! gratulacje!!
Waldhauser- a moze krwawienie z zapłodnienia? poczytaj sobie ponoc czasem się zdarza,choc duzo rzadziej niż implantacyjne...
Gdzie to znajdę?? Sory ale lenia mam dzisiaj..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Gizmo wrote:Czy ja mogę prosić o poprawienie mnie jeśli się mylę. Chodzi mi o wykres temperatur. Czy jest tak, że dzień przed owu jest spadek temp a potem nagły wzrost?
Czy na zagnieżdżenie też jest spadek a potem temp rośnie i jeśli jest ciąża to się tak wysoko utrzymuje a na @ znów spada?
Tak z innej beczki ale chciałam się upewnić, że dobrze rozumuję -
Gizmo wrote:Czy ja mogę prosić o poprawienie mnie jeśli się mylę. Chodzi mi o wykres temperatur. Czy jest tak, że dzień przed owu jest spadek temp a potem nagły wzrost?
Tak z innej beczki ale chciałam się upewnić, że dobrze rozumuję
generalnie u większości tak jest...ale owu też nie jest wykluczona np drugiego dnia wyższych T ,takze ten...
jak jest zagnieżdzenie-to jest spadek T-ale ponoć też nie u każdego..
przy ciąży T utrzymuje sie wysoko, a na okres spada..https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png