Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Gizmo wrote:A ja jakoś nie skora jestem do żadnych wspomagaczy, mój też nie. Co ma być to będzie a jak ma być zdrowe to też będzie. Ostatnio coś gadaliśmy z Tii, że jak do końca tego roku nie zaciąże to odpuszczamy ze względu na wiek i ryzyko chorób genetycznych
Szczerze Ci powiem, że ja też dość sceptycznie jestem do nich nastawiona, ale jakby miały pomóc to czemu nie spróbować
My to chociaż jednego bąbla chcemy mieć, ale wiem, że moja połowica marzy o 2 i najlepiej (jak dla niego) jakby wpierw był chłopczyk, a potem dziewuszka
-
nick nieaktualny
-
Sylwia niunia? w sensie probujesz wmówic groszkowi jakiej ma byc płci?
Ja nadal wisze na serialach dzis mnie tu raczej zbyt wiele nie uswiadczycie. Podejrzewam ze do konca @ bede raczej z boku
Ja tam nie wiem gdzie wasze libiodo poszło, moze do mnie bo ja mam w uj za wysokie na bankGizmo, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
No bo to jest tak..
Jak się poznaliśmy to po jakimś czasie stwierdziliśmy że miziu miziu dopiero po ślubie.. Chociaż nie raz człowiek miał ochotę. Skusilismy się dopiero 2 miechy przed ślubem. Teraz żałuję bo może było by lepiej..
Po drugie czasem śni mi się taka chcica że szok. A jak już śni mi się to na poważnie mam orgazm... Ale ostatnio już tego nie mam..Sylwia91 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Sylwia91 wrote:Jest udowodnione naukowo że na chłopca lepiej przytulić się w owu a na dziewczynę przed. Poczytajcie chodzi o to które plemniki dłużej żyją a które są szybsze
Co do libido... Stan zerowy haha
Sylwia też o tym czytałam.
Po za tym Antoś do 14 tc był Julią ha ha ha.Sylwia91 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnyEvelina ty zamiast wisieć na serialach uwieś się na mężu.
Mój M. bardzo by chcial coreczke. nawet imie jus sam wymyslil: Joasia.
Ostatnio nawet mial sen, ze z córką się bawił. Oby proroczyWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 14:44
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
Sylwia91 wrote:Mój też by chciał pierwszego chłopaka a potem dziewczynkę ale ja czuję że mamy dziewczynę. Tym bardziej że przytulaski 2 dni przed owu
Dziewczynka a potem będą kucyki, warkoczyki, francuzik
Oj Ci Nasi Panowie Ja tam już nie będę wybrzydzać Grunt, że w ogóle będzie