Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
eveli_na wrote:Waldziu ale ze co ze jakbyscie przed slubem nie zeszli na zła droge to byłoby lepiej??
Nie. Tylko może nie byłoby takiego problemu..
No chyba że to poważnie przez leki bo ja na hormonach od 16 roku życia..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Mmmm a ja już w domku z kawą i ciastkami luz, kawa zbożowa hehe. Oj dziewczyny szalejecie!
Wezmę co Bóg da chociaż bardzo bym chciała córkę, ale wiadomo że syna będziemy kochać równie mocno! póki co mam Basię a niedługo się wyjaśni pewnie bo będę pytać lekarza. Wolę wiedzieć niż się nastawiać a potem zszokowac hehe -
Waldziu ale jakiego problemu ? W sensie z libido?
Ja tez hormony brałam miedzy ciazami, róznorakie, przed pierwsza ciaza leciałam na anty i nie narzekam na libido. Mimo 12 lat bycia razem. Ba nawet rzekłabym ze coraz lepiej jest hahaha -
Sylwia91 wrote:Mmmm a ja już w domku z kawą i ciastkami luz, kawa zbożowa hehe. Oj dziewczyny szalejecie!
Wezmę co Bóg da chociaż bardzo bym chciała córkę, ale wiadomo że syna będziemy kochać równie mocno! póki co mam Basię a niedługo się wyjaśni pewnie bo będę pytać lekarza. Wolę wiedzieć niż się nastawiać a potem zszokowac hehe
no raczej to nie bedzie tak niedługo zwykle to chyba na połówkowym sie okreslaja
-
eveli_na wrote:Waldziu ale jakiego problemu ? W sensie z libido?
Ja tez hormony brałam miedzy ciazami, róznorakie, przed pierwsza ciaza leciałam na anty i nie narzekam na libido. Mimo 12 lat bycia razem. Ba nawet rzekłabym ze coraz lepiej jest hahaha
Tak.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Gizmo wrote:Bo mojego nie ma od tygodnia i chyba dopiero po niedzieli aż wróci:/ a ja już bym się pomiziała i chyba stąd te myśli. A może OF mi po niedzieli owu wyznaczy to wtedy zajeżdżę swojego Tii
Spoko..
Skąd Wy bierzecie te buźki?? Ja takich nie mam..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.