Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Ehh Złożyłam zamówienie w aptece na krople Hormeel SN. Dotarły krople do apteki, partner w drodze do domu je odebrał. Na spokojnie se siedzę i czytam i coś mi nie pasuje w składzie tych kropli, a tu się okazuje, że babeczki zamówiły nie te co miały Niestety te co ja chciałam już nie ma... Ponoć wycofali z produkcji
No nic trza się zaopatrzyć w Ferti Lady o ile uda mi się je kupić
-
Anula1986 wrote:Ehh Złożyłam zamówienie w aptece na krople Hormeel SN. Dotarły krople do apteki, partner w drodze do domu je odebrał. Na spokojnie se siedzę i czytam i coś mi nie pasuje w składzie tych kropli, a tu się okazuje, że babeczki zamówiły nie te co miały Niestety te co ja chciałam już nie ma... Ponoć wycofali z produkcji
No nic trza się zaopatrzyć w Ferti Lady o ile uda mi się je kupić -
Gizmo wrote:Powiedz mu, że Ci baby wywróżyły, że dziś SEX musi być bo JAJO czeka na żołnierzy
Ale to bez sensu ponieważ ovu trwa 24 godziny a wczoraj rano było już po ovu to komórka jajowa już albo przytulona z kijanką albo kaput..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:Ale to bez sensu ponieważ ovu trwa 24 godziny a wczoraj rano było już po ovu to komórka jajowa już albo przytulona z kijanką albo kaput..
Dla mnie to głupota te 24 godziny że owu trwa. To czemu wszędzie trąbią o kilku dniach płodnych? Nigdy nie wiadomo kiedy dokładnie i w jakich godzinach JAJO jest zdolne do zapłodnienia. Jedni twierdzą że tylko kilka godzin jest zdolne. -
Anula1986 wrote:Tak, jakiś czas temu chciałam je kupić, ale zrezygnowałam, bo w składzie jest pokrzywa, a ta mnie uczula
Moja znajoma i jej znajoma tego używały i zafasolkowały. A dodatakowo ich mężczyźni brali to http://www.profertil.pl/ -
Gizmo wrote:A tonie masz ochoty na samca?
Dla mnie to głupota te 24 godziny że owu trwa. To czemu wszędzie trąbią o kilku dniach płodnych? Nigdy nie wiadomo kiedy dokładnie i w jakich godzinach JAJO jest zdolne do zapłodnienia. Jedni twierdzą że tylko kilka godzin jest zdolne.
No właśnie nie trafisz za jajem ha ha ha.
A ochota na samca to swoją drogą..
Powiem Wam coś... Jak już tak gadamy.
U mnie cienko z libido od kiedy pamiętam. Nie wiem tylko czemu.. Terapia hormonami to zrobiła??31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Anula1986 wrote:Niech się biedak kuruje Moja siostrzenica jest chora, ma 39 stopni gorączki Lekarz uważa, że to coś jak przeziębienie wymieszane z grypą :o Ponoć jakiś nowy wirus...
-
Gizmo wrote:Rozumiem
Moja znajoma i jej znajoma tego używały i zafasolkowały. A dodatakowo ich mężczyźni brali to http://www.profertil.pl/
Gdzieś już o tym słyszałam, ale za Chiny ludowe nie pamiętam gdzie i od kogo
Ja chyba zainwestuję w Ferti Lady... No chyba, że dziewczyny mogą coś jeszcze ciekawego polecić to wtedy pomyślę Do mnie jeszcze @ nie przyszła, plamię sobie na maxa, ale czuję jak mnie kręgosłup boli i jajniki
-
Gizmo wrote:U mnie w mieście już ten Wirus był. Moja najmłodsza z gorączką 39st. prawie tydzień leżała, oskrzela czyste, gardło też a sama temp wysoka. Na SOR'ze tłumy ludzi się przewijały
Siostrzenica ma to samo... Uszy czyste, gardło, oskrzela, zatoki też... A gorączka, i ogólny stan osłabienia od 2 dni ją trzyma W nd to jej się w dyńce kręciło
-
nick nieaktualny
-
Anula1986 wrote:Gdzieś już o tym słyszałam, ale za Chiny ludowe nie pamiętam gdzie i od kogo
Ja chyba zainwestuję w Ferti Lady... No chyba, że dziewczyny mogą coś jeszcze ciekawego polecić to wtedy pomyślę Do mnie jeszcze @ nie przyszła, plamię sobie na maxa, ale czuję jak mnie kręgosłup boli i jajniki