X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mężaty ciśnienia dostaje hahahahah

.... znowu siedzisz na tej różowej stronie.. Nie masz nic do roboty???

hahahahahaha

31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WaldhauzerM wrote:
    Mój mężaty ciśnienia dostaje hahahahah

.... znowu siedzisz na tej różowej stronie.. Nie masz nic do roboty???

hahahahahaha
    Powiedz mu, że Ci baby wywróżyły, że dziś SEX musi być bo JAJO czeka na żołnierzy

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Powiedz mu, że Ci baby wywróżyły, że dziś SEX musi być bo JAJO czeka na żołnierzy
    hahahahahahaha
    aparatki!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 14:05

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Anula1986 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehh :/ Złożyłam zamówienie w aptece na krople Hormeel SN. Dotarły krople do apteki, partner w drodze do domu je odebrał. Na spokojnie se siedzę i czytam i coś mi nie pasuje w składzie tych kropli, a tu się okazuje, że babeczki zamówiły nie te co miały :/ Niestety te co ja chciałam już nie ma... Ponoć wycofali z produkcji :/
    No nic trza się zaopatrzyć w Ferti Lady o ile uda mi się je kupić :P

xnw4lhb8dt2ans8c.png
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa Ty też działaj dziś działaj taniec1.gif

WaldhauzerM, Gaduaaa lubią tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anula1986 wrote:
    Ehh :/ Złożyłam zamówienie w aptece na krople Hormeel SN. Dotarły krople do apteki, partner w drodze do domu je odebrał. Na spokojnie se siedzę i czytam i coś mi nie pasuje w składzie tych kropli, a tu się okazuje, że babeczki zamówiły nie te co miały :/ Niestety te co ja chciałam już nie ma... Ponoć wycofali z produkcji :/
    No nic trza się zaopatrzyć w Ferti Lady o ile uda mi się je kupić :P
    a o tym słyszałaś? http://www.jestemplodna.pl/femifertil/

• Anula1986 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    a o tym słyszałaś? http://www.jestemplodna.pl/femifertil/

Tak, jakiś czas temu chciałam je kupić, ale zrezygnowałam, bo w składzie jest pokrzywa, a ta mnie uczula :(

xnw4lhb8dt2ans8c.png
  • WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:

Ale to bez sensu ponieważ ovu trwa 24 godziny a wczoraj rano było już po ovu to komórka jajowa już albo przytulona z kijanką albo kaput..

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WaldhauzerM wrote:
    Ale to bez sensu ponieważ ovu trwa 24 godziny a wczoraj rano było już po ovu to komórka jajowa już albo przytulona z kijanką albo kaput..
    A tonie masz ochoty na samca? :D
    Dla mnie to głupota te 24 godziny że owu trwa. To czemu wszędzie trąbią o kilku dniach płodnych? Nigdy nie wiadomo kiedy dokładnie i w jakich godzinach JAJO jest zdolne do zapłodnienia. Jedni twierdzą że tylko kilka godzin jest zdolne.

• KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oho moj zaczyna chodzić jak zombie choroba i jego dopadla

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anula1986 wrote:
    Tak, jakiś czas temu chciałam je kupić, ale zrezygnowałam, bo w składzie jest pokrzywa, a ta mnie uczula :(
    Rozumiem :)
    Moja znajoma i jej znajoma tego używały i zafasolkowały. A dodatakowo ich mężczyźni brali to http://www.profertil.pl/

• Anula1986 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KlaudyŚ wrote:
    Oho moj zaczyna chodzić jak zombie choroba i jego dopadla

Niech się biedak kuruje :) Moja siostrzenica jest chora, ma 39 stopni gorączki :( Lekarz uważa, że to coś jak przeziębienie wymieszane z grypą :o Ponoć jakiś nowy wirus... :/

xnw4lhb8dt2ans8c.png
  • WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    A tonie masz ochoty na samca? :D
    Dla mnie to głupota te 24 godziny że owu trwa. To czemu wszędzie trąbią o kilku dniach płodnych? Nigdy nie wiadomo kiedy dokładnie i w jakich godzinach JAJO jest zdolne do zapłodnienia. Jedni twierdzą że tylko kilka godzin jest zdolne.

No właśnie nie trafisz za jajem ha ha ha.
    A ochota na samca to swoją drogą..

Powiem Wam coś... Jak już tak gadamy.

U mnie cienko z libido od kiedy pamiętam. Nie wiem tylko czemu.. Terapia hormonami to zrobiła??

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anula1986 wrote:
    Niech się biedak kuruje :) Moja siostrzenica jest chora, ma 39 stopni gorączki :( Lekarz uważa, że to coś jak przeziębienie wymieszane z grypą :o Ponoć jakiś nowy wirus... :/
    U mnie w mieście już ten Wirus był. Moja najmłodsza z gorączką 39st. prawie tydzień leżała, oskrzela czyste, gardło też a sama temp wysoka. Na SOR'ze tłumy ludzi się przewijały

• Anula1986 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Rozumiem :)
    Moja znajoma i jej znajoma tego używały i zafasolkowały. A dodatakowo ich mężczyźni brali to http://www.profertil.pl/

Gdzieś już o tym słyszałam, ale za Chiny ludowe nie pamiętam gdzie i od kogo :P
    Ja chyba zainwestuję w Ferti Lady... No chyba, że dziewczyny mogą coś jeszcze ciekawego polecić to wtedy pomyślę :) Do mnie jeszcze @ nie przyszła, plamię sobie na maxa, ale czuję jak mnie kręgosłup boli i jajniki :P

xnw4lhb8dt2ans8c.png
  • Anula1986 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    U mnie w mieście już ten Wirus był. Moja najmłodsza z gorączką 39st. prawie tydzień leżała, oskrzela czyste, gardło też a sama temp wysoka. Na SOR'ze tłumy ludzi się przewijały

Siostrzenica ma to samo... Uszy czyste, gardło, oskrzela, zatoki też... A gorączka, i ogólny stan osłabienia od 2 dni ją trzyma :/ W nd to jej się w dyńce kręciło :(

xnw4lhb8dt2ans8c.png
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Waldziu może z wiekiem nam to się zdarza. Kiedyś to za nimfomankę się uważałam :D teraz sex kocham ale jeśli go nie ma to daję radę wytrzymać :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2016, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z libido u mnie też słabiutko. Na szczęście jakoś starania o bobo poprawiły sytuację.
    Ja spadek libido zawdzięczam tabsom anty.

• Sylwia91 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale smarujecie od rana! :) nie daje rady nadrabiać heheh proszę o streszczenie. Jak Majka? Odebrała betę?

qb3cjw4z459az3ou.pngklz99vvjlhtpt58w.pngx7g1xzdvar8apynv.png
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anula1986 wrote:
    Gdzieś już o tym słyszałam, ale za Chiny ludowe nie pamiętam gdzie i od kogo :P
    Ja chyba zainwestuję w Ferti Lady... No chyba, że dziewczyny mogą coś jeszcze ciekawego polecić to wtedy pomyślę :) Do mnie jeszcze @ nie przyszła, plamię sobie na maxa, ale czuję jak mnie kręgosłup boli i jajniki :P
    A ja jakoś nie skora jestem do żadnych wspomagaczy, mój też nie. Co ma być to będzie a jak ma być zdrowe to też będzie. Ostatnio coś gadaliśmy z Tii, że jak do końca tego roku nie zaciąże to odpuszczamy ze względu na wiek i ryzyko chorób genetycznych

‹‹ 233 234 235 236 237 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ